Måstegrej, tror jag:-)

Åååh.. ge. Mig. Paj!!
Nu har jag ringt min käre mor för recept ;)
Har inget exakt hum om hur många portioner det är till, men det bör räcka till matlådor och det är aldrig fel :)
ca. 900g fläskfilé
2st cabanosser (alt. 4st om ölkorven är små) men 2st normalstora.
En burk syltlök
En röd paprika
1 dl hackad Ättiksgurka (ca:4st beroende på storlek)
5 dl grädde
Svartpeppar, salt (efter sin smak), mejram
Ris
Skär korven till slantar och stek på svag värme en kort stund så att fettet rinner ut lite och ta sedan bort.
Skär fläskfilén i 1,5cm skivor och stek i samma panna som korven (då tar den upp ölkorvssmaken) Krydda med svartpeppar och mejram. Ev. salt nu eller senare.
"Dofta" lite mjöl över köttet.
Släng i paparika i bitar, finhackad ättiksgurka, syltlök plus all spad i burken och grädde.
Puttra i 10 minuter. Tillsätt ölkorven. Puttra i 10 minuter till. Absolut godast att servera ris till :)
Tycker den är suupergod, hoppas ni också gillar den :D