Cookies och häcken full

Hej!
Idag är det äntligen fredag:-). Och tusen tusen saker att göra... Gjorde snabbt en lista i huvudet men åh, blev nervklen av bara tanken;-). Lite mys och del nytta ska de bli idag iallafall!

Kakorna till helgens kalas är klara iallafall:-)! Jättefina lekvänliga bakelser och kakor som Ella fick av mormor. Som mormor (såklart) gjort själv.


 

Här är Ellas julklänning, underbar va?! Jag gillar "madicken"-klänningar och det är ju väldigt användbart vardag som fest. Jag tror hon får inviga den redan i helgen... Tack snälla Lena som köpte bodyn till ♥

 

 

Jag ska iallafall hinna med att fixa håret, raka ett ben eller två, noppa ögonbryn... Ja lite sånt girlie-stuff:-)! Sen storstäda, skrubba toaletten, plocka fram en del saker, klä en gran, baka en kaka, städa kylskåpet... Pjuh, magkatarr var det ja....! Närå det är inte så farligt, det är ju vad man gör det till:-)! Å viktigast är ju att man har kul!!


Idag fyller världens bästa bror år:-)! Grattis!! En liten anekdot om just den här dagen, 16 December; vår "farbror" (fasters man) fyller också år idag, hemma i Bräcke på "vår" gata fyller en granne år samma dag. Sen fyller en "låtsas-kusin" år idag också. Och som grädde på moset fyller Markus svärfar år idag också:-)! Välfylld födelsedag med andra ord:-)!


Ha en fin fredag! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0