You And Your Pink Sky

 

Ella fick en ny bok + pussel idag från bokklubben hon är med i. Väldigt söt bok även om jag har lite svårt för namnen på kaninerna ;-) Roligt dessutom att pusslet heter mina djur, gulligt djur som står där i krypställning va? :-)

 



Fröken Ella blev glad för boken, böcker är alltid skoj. Speciellt att tugga på...



Hi hi ;-)

Jonas är i full gång med köket, bara "lite" kvar nu. Och eftersom jag råkade ändra mig angående en sak blev det lite mer jobb. Men det blir superfint! Vi hoppas hinna med en hel del nu under helgen när vi har barnvakt! Jag ska måla ett par varv till i afton och Jonas får stöka med mitt önskemål, tur han oftast går med på mina (inte jämt bra) idéer. I just det här fallet var han inte svårövertalad, vilket han brukar vara. Skönt när man har samma smak och stil.

Ella har precis somnat, hon är så trött på kvällarna, hon sover inte lika längre på dagarna vilket kommer igen på kvällen. Får hoppas hon får tillbaka lite rutiner snart, det blir mycket grin och stök när man är liten och trött :-)

Ha en fortsatt härlig kväll! ♥

Still Enjoying Easter

God morgon!
Här blev det sovmorgon en till morgon men jag klagar inte :-) Ännu en dag att ta tag i, idag ska jag försöka  fixa så många ärenden som möjligt. T ex banken; konstaterade igår att det är ett sådant ställe som aldrig blir av att man går till. Vet inte varför, är ju en rätt trevlig lokal ändå! ;-) Sen ska vi besikta släpvagnen och hoppas att den går igenom vilket den borde göra för den har genomgått viss reparation. Och jag tänkte göra en nödhandling på Ica...

Igår gjorde jag vår i nästan varje vrå här; fick undan alla jackor, mössor och alla skor blev putsade :-) Sen skrubbade jag bron igår kväll så det stod härliga till. En mysig såplukt spred sig sen över hela gatan.. mmm. Såplukt ÄR sommar! Men ska nog ta bron ett par vändor till.

Ikväll ska Ellas väska packas för imorn åker hon till Bräcke och blir där över helgen.

Jag firar fortfarande påsk, köpte goda påskägg igår som tog slut ganska fort ;-) Tydligen dröjer det 38 år tills påsken är såhär sen igen?! Vilken hemsk tanke, därför har jag påsk denna vecka med.


Nu blir det frukost för mig och Ella,
trevlig torsdag! ♥


Livet på landet







Igår eftermiddag styrde vi kosan mot min moster och hennes Karlsson för att kika på alla deras djur. Först ett besök hos fåren och lammen, Ella blev förtjust i det lilla svarta fåret. Sen fick vi se småkycklingar, de gillades också av Ella men det djur hon gillade allra mest är gårdshunden Roy. Hon blir helt galen så fort hon ser honom ;-)

Ella tog en låång sovmorgon idag, inte helt oväntat då den sista veckan varit riktigt fulladdad med aktiviteter. Hon har nog drömt gott om alla djuren hon såg och klappade igår :-)
Nu väntar frukost för mig och sen ska jag bege mig ut och kratta tänkte jag. Hela gatan har nog gjort det förutom vi, dags att ändra på det ;-) Våran trädgård är ju mer eller mindre ett kaos men man får väl börja i någon ände iallafall. Vi har helt klart för oss hur det ska se ut, men för det krävs flera timmar med traktor och grävmaskin så det får tas pö om pö.

Idag är det exakt två månader kvar tills jag börjar jobba. En hel del funderingar går runt i min skalle kring detta MEN; jag vet att det blir bra i slutändan. Jobb är ju tyvärr ett ont måste för att kunna leva men jag är övertygad om att vår livskvalité kommer stiga när båda är tillbaks i arbete. När jag börjar jobba tar Jonas vid hemmalivet.

Trevlig onsdag! ♥


påsk 2011

Hej!
Så var påsken över för i år, och vilken påsk!! Helt underbart väder ALLA dagar, underbart umgänge, god mat, roliga aktiviteter (= kortspel ;-)), godis, solsken, efterlängtade besök, kalas, grillat ja, totalt jäkla u n d e r b a r t ! Påsken är ju som bekant min favorithögtid och det har definitivt inte ändrats efter den här helgen! Jag tänker dock njuta av påsken ett litet tag till i form av påskpynt.

Vad har ni för er såhär efter en långledighet? Jag tvättar, tvättar och tvättar lite till. Nackdelen med att sitta ute vid brasan är lukten, men det råder lite sköljmedel lätt bot på! ;-) Ella har somnat ute och jag funderar på att leta recept tills jag och Jonas fyller år. Har ni tips på någon kaka som blir riktigt riktigt god? Jag har slut på idéer..

 

Trevlig måndag! ♥


Attjo prosit

Nu har påsken börjat! Vi har handlat två (!!) gånger idag, folk är ju som tokiga på affärerna och likaså vi. Blev lite godis till påskkärringarna (eller den största kärringen av dom alla, jag) och lite annat gott. Hittade även en liten påskpresent till Ella :-) Tror hon blir glad! Har hittills fyllt 3 ägg, så mission completed :-)

 

Ska förbereda för påskning imorn med liten påskkärring. Första anhalt farmor och sen får vi se hur dagen blir. Ska bli skönt med en ledig pappa! Hela 5 dagar tillsammans, mysigt :-) Hur helgen ter sig tar vi eftersom, byberget fredag iallafall, 75-års kalas lördag och besök söndag. Sen ett efterlängtat 4-års kalas på måndag. Ja se där, det var hela helgen det... Nåväl, påsken är här och den kommer bli mysig som alltid. Hoppas verkligen vädergudarna ger oss fint väder som utlovat, ett stort plus i kanten.

 

Tog ett snabbt kort i mörkret ute på bron, planterade penséer i eftermiddag sen har det utökats med Videkissar och den fina lilla tuppblomman eftersom jag tyckte jag kände mig lite snuvig (fast konstigt snuvig med kli i ögon och hals) - gick först ut med videkissarna och snabbt därefter fick den andra blomman göra dem sällskap ;-) Pollen någon? Tog det säkra före det osäkra iallafall och känner mig frisk nu ;-)

Nu ska jag försöka få en pigg liten Ella att sova och sen sova själv! Har lovat Jonas sovmorgon, lika bra det.. Vi damer ska ju göra oss "snygga"! ;-)

God natt! ♥

swedish hasbeens

Hej onsdag!
Var in på H&M och upptäckte att deras samarbete med swedish hasbeens nu är släppt, ni ska tro jag är sugen på ett par "träskor"! Sån härlig 70-tals feeling/hippie ;-) Frågan är om skon är skön på eller skaver.

Tjusiga pjucks!

Funderar på vad vi ska hitta på idag, blir nog ica en sväng om en stund och passa på att påskhandla. Lite godis och påskmust ;-) Ella rev iallafall ner påskriset igår så jag måste försöka pynta om det idag. Och köpa blomjord till penséerna jag köpte igår.

Vi håller oss nog hemma en stund till och bara myser sen drar vi iväg. :-)

Trevlig onsdag! ♥



fingerfärdig

Ellas första teckning :-) Den knåpade hon ihop igår med fingerfärg. Önskar vi hade ett badkar så kunde hon sitta där och måla! Annars får man täcka hela huset (tänk hur Mr. Bean lindade in allt i papper). ;-)

Sitter och väntar in dagens besök. Ska ge Ella lunch snart, fiskbullar. Hoppas hon tycker om det :-) Sen blir det sova för hennes del och för min del blir det en dag i fikandets tecken, snodde ihop en liten kaka..

Appropå gårdagens lista så har jag betat av en hel del, återstår bara det med påskäggsinnehållet men det spar jag till torsdagen :-)

Trevlig tisdag! ♥

scrapbooking

Vet ni vad jag fick min karl att ställa upp på ikväll? (inget dirty ;-)) Jo, vi har scrapbookat! Ha ha, han la ifrån sig grejerna flera gånger och sa något om att hans manlighet försvann. Men han färdigställde projektet och nu har vi lite påskgåvor som väntar på mormor/morfar/farmor tills i påsk. Ella fick inviga fingerfärgen idag, inte ett så lyckat projekt då hon valde att krypa iväg med händerna fulla i röd färg. :-) Men kul hade vi iallafall.

Har precis målat ett varv i köket och nu väntar en dusch sen soffan. Härlig kväll med andra ord!

Sov gott! ♥

underbara dag

Hej måndag och påskvecka!
Jag och Ella firar påsk from idag :-) Min absoluta favorithögtid! Så härligt och jag hoppas helgen blir så härlig och mysig som de brukar vara. Blir kortvecka för de som jobbar och så även för Jonas vilket gör påsken extra speciell. Mer tid tillsammans! Ska beta av att göra-listan nedan innan torsdag är tanken, två av punkterna ska jag ta tag i redan idag. Fram med symaskin och lite annat så vi kan göra om Ella till en riktig påskkärring :-)

Även ett besök ska försöka planeras in också den här veckan :-)

Nu ska jag leta Ellas toffla som är spårlöst försvunnen. Har mina misstankar vem som gömt den men tyvärr kan inte hon svara när jag frågar. Jag frågade Ella förut "var har du gjort av den rosa toffeln?" Så kom hon med sin mockasin.. Nog förstår hon alltid ;-) Gullehöna!

Vi fick ju kortspelarbesök igår, kan säga att vi dängde dem in i kaklet. Hihi! Kortspel är ju hima skoj!

Vad fyller ni påskäggen med? I Ellas ägg blir det lite smått och gott, dock inget godis. Ska se om påskharen är snäll mot hela familjen eller bara prioriterar den lilla :-) Min favorit är Dragéeägg, påskharen!

Jag ska återgå till letandet och sen avverka punkt efter punkt...
Trevlig måndag! ♥

toodelo

Hej!

Helgerna går alldeles för fort men haft en hittills härlig söndag! Promenad och lite annat avklarat, skönt. Ska duscha min lilla lortgris och få henne att somna sen sätta mig vid köksbordet och dänga 3 andra folks i 500! ;-) Där har ni mina planer för aftonen.

Måste köpa nya sängkläder till Ella då X antal påslakan blivit missfärgade i tvätten av någon konstig anledning.... (en dum strumpa som numer ligger i soporna ;)) Har varit inne på Pingu men finns ju massa andra fina varianter! Gillar den med stjärnorna.

Jag fixade fram några avsnitt av Fifi och blomsterfröna till Ella men det slutade med att jag kollade igenom alla avsnitten själv. Supergullig serie! :-) Annat var det på min tid, kommer ihåg hemska "Simpor och grodfötter". Åh huga, kan inte ens tänka på den serien än idag utan att rysa. Mina favoriter var annars "Jem and the Holograms" (hade jag på film visserligen), My little ponys och James Bond Junior. Och inte att förglömma Disneyklubben, om det nu hette så.


Nej nu mot duschen sen vässa armbågar för R E V A N S C H ! ;-)
Trevlig söndag! ♥

Brillorm

Hej lördag, här är vi precis hemkommen från staden. Synundersökning samt shopping stog på dagens agenda. Domen blev glasögon under bilkörning, promenader, ja när jag vill se saker på långt håll kort och gott. Valde ut två par som jag börjar tveka på nu.... Svårt, men hoppas jag blir nöjd när jag får hämta dem.

Hann med lite nytt till Ella som hon ska ha när hon ska fotograferas framöver. Även lite blommor och spärrar till köksluckorna så inte en liten dam tar sig in där ;-)

Dagens köp till mig, en tunika från Indiska jag pillat på många gånger men inte köpt. Idag fyndades den till halva reapriset, inte alls dumt.

 

Dagens tupp!

Nu till lördagsmys!
Trevlig kväll! ♥


påskat

Hej fredag! Ingen sovmorgon idag som det varit hela veckan annars, men jag var väl förberedd.. La mig prick 00.00 ;-) Men det är ju fredag och då är humöret automatiskt på topp. Jag och Ella har hunnit med frukost, torka golv, hänga tvätt och torka lite slipdamm. Skönt med tidiga mornar ändå ibland. Lite fredagsstäd återstår men det tar jag medans lillfröken sover, lättast så ;-)

Påskpyntet for fram igår, det här är årets ris. Med egengjorda ägg, dom finaste har mormor gjort och de fulaste har jag knåpat ihop ;-) Ska nog införskaffa mer dun, det blev lite glest.

Min absoluta favorit i påsk, tuppen med bast"fjädrar". Den här köpte jag åt mamma för några år sedan, men tog tillbaka den när jag flyttade hemifrån ;-) Den är från Åhléns och det har funnits en större variant som jag så gärna vill ha, men den har dom slutat med :-( Förresten, det kanske är en höna?

Trevlig bister syn över vackraste gatan i byn va? Btw, när vi hade bott här i ungefär två år så åker jag och Jonas förbi Kyrkan som finns längs vägen (vi bor på just kyrkvägen) så utbrister jag "nu vet jag varför det heter kyrkvägen, kyrkan står ju här!!" Ehh.. Inte mitt smartaste moment men Jonas fick ett gott skratt ;-)

 

Vet ni vad? Nu ska jag och Ella göra rulltårta. Har aldrig lyckats med det förut men fick ett superrecept som var väl beprövat av mormor, då måste det ju funka!

Trevlig fredag! ♥



when love takes over

Tjingeling!
Här ligger jag i härligt prassliga och nytvättade sängkläder :-) Utanför skiner solen och vi ska iväg till byberget! Härligt! Borde ju skynda på lite grann, men.. jag tar det lite lugnt ett tag till tror jag ;-)

Igår fick vi ett ryck och stökade undan, det tar sig... Detta köksfixande driver mig till vansinne snart, MEN nu är ett "helt" skåp klart som stått utan skåpluckor sen november ;-) "Bara" 7 luckor kvar, plus de som är gjorda måste finjusteras. Men, det blir bra! :-) Känns så skönt när man får lite gjort, sen är det ganska mysigt att stöka tillsammans också! Annars umgås man ju oftast framför tv:n, å där blir det sällan något vettigt sagt. Eller gjort för den delen ;-)

Vi får se hur sliten Jonas är eller om vi fortsätter i samma anda ikväll. Jag ska iallafall pynta ett påskris vi hämtade igår. Tjolahopp, snart är det påsk!


Nu måste jag fixa mig och Ella så vi kan åka till byberget och gammelmomma.
Vi hörs, ha en trevlig torsdag! ♥

Tacos!

Hör upp kära läsare - äter ni tacos någon gång ibland? Klart ni gör! Gör då såhär; spara alla streck-koder från Santa Marias Tex Mex produkter efter avslutad taco-middag, lägg på säkert ställe och ge till mig nästa gång vi ses :-D
Speciellt du Helena ;-)

Ring vid eventuella frågor ;-)



blåkulla

Hej onsdag!
Fortfarande grått och trist ute men vad gör det när jag är fylld med energi? :-) SÅ härligt! Ska försöka hålla lågan vid liv hela dagen. Ella har somnat efter en bra:ig lunch (= hon åt även fast jag matade henne) och jag ska försöka göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt! Inga problem! ;-)

Har sjuttitusen idéer i min skalle jag vill göra verklighet av NU nu NU nu NU, men det får nog vackert vänta för det läggs nog längst ner på Jonas "att-göra-lista". Jag måste helt enkelt lära mig bemästra en hammare. Och spik. Och cirkelsåg. Åh tur man har försäkring..

Tror ni man törs hänga undan vinterjackan nu? Jag chansar!

Har köpt lite kläder till Ellas påskägg, strumpbyxor gör hon ju av med på löpande band och Katten Jansson + rosa är ju aldrig fel ;-) Jonas bestämde MimmiMus(Pigg?) tröjan, söt den med.

 

Adjöken! ♥

Boring

Hallåhej!
Detta väder driver mig till vansinne snart. Orken och lusten har flygit all världens väg.. Får vaxa kvasten och flyga efter ;-)

Här händer en dag som denna inte mycket, ska snart laga mat och sen äta våfflor! Lite vardagslyx måste man ha. Får hoppas Ella sover en lång stund på bron (vi har tak på bron!;-)) så jag hinner pula på lite grann. Tänkte gå till skogs och hämta hem påskris men det får nog vackert vänta till torrare väder. Vaknade imorse av världens ösregn, det kan ju vara mysigt ibland men inte just idag. Lite solsken så kanske det börjar bli grönt snart?!

Jag och Ella på julafton/Ellas födelsedag

Näe, adjöken så länge!

my coup of tea

God förmiddag!
Haleluja vilken morgon/dag än så länge.. Har världens sämsta dag tror jag. Kryper i kroppen av irritation, men vet inte vad jag är irriterad på? Får försöka varva ner eller göra av med energi :-) Ogillar när man har olust känsla i kroppen, men inte vet vad det beror på. Kanske är en släng av PMS också, you never know ;-)

Blev iallafall glad när jag hämtade posten - den första av 4 marimekko-skålar har kommit. Har tecknat lite olika prenumerationer med denna som premie, smart tycker jag då jag verkligen verkligen vill ha skålen ;-) Blir betydligt billigare + tidningar = nice kombo. Nu ska jag bara klura ut vad jag ska använda dem till...

Ska jag fortsätta den här dagen i soffan eller ska jag göra något..? Blä för sånna här j o b b i g a dagar! Kanske slå igång en film nu medans Ella sover? hmm...

Vi hörs! ♥

calling you

Tjofräs! Najsig lördag.. "liten" sovmorgon och sen har dagen bara fortsatt i ett lugnt tempo. Spelat Mario hos Lena :-)

Nu ikväll väntar två stora kakor fazer choklad och kortspel? :-)

Allå allå emliga armen.. eller? ;-)

 

Trevlig lördagkväll! ♥

Polarn o pyret

Polarn o pyret har så mycket vårfint! Jag älskar dessutom den klassiska randen och Ella har avverkat ett par randiga bodysar. Hennes allra första kläder kom just från Polarn o pyret också. De var i storlek 44... Märket är ju lite (läs mycket) dyrare än de kedjorna men helt klart värt det, håller mååånga tvättar. Nu skulle jag inte köpa hela Ellas garderob därifrån för då skulle jag bli ruinerad ;-)

Tunikorna ovanför är så fina och chinosarna är supersöta :-) Blir något att spana in nästa Sundsvallssväng.

Nu ska jag packa in Ella i bilen och fara mot ICA. Perfekt timing, fredagseftermiddag.. Men sånna är vi, gillar att trängas, speciellt pappa Jonas ;-) Jo förresten, är man inte läskunnig bör man inte ge sig på att baka. Gjorde en kladdkaka, som inte blev "hög"? Bara en platt torr kaka, trodde det berodde på att jag tog mjölkfritt smör - men se jag missade detaljen att det skulle vara TRE dl socker, jag hade tagit EN. Skam den som ger sig, bara att göra ny.. Den blev bränd istället. Just my luck!

Trevlig fredag! ♥


Springtime?

Tgif, eller hur? :-)
Dagen har börjat bra, fick somna om en längre stund idag och noll huvudvärk! Gud så skönt! Jag blir verkligen helt handikappad när jag har ont i huvudet, för det brukar göra rejält ont och hela jag mår knasigt. Men inte nu!

Något mindre roligt är den snö som kommit, men hoppas på bättre väder i helgen så vi kan vara ute. Tur ändå att jag inte plockat bort vinterskorna än, kan behövas i det här slasket. Vi får se framåt dan om man vågar sig ut eller om man blir bilburen idag ;-)

Jag ska fredagsstäda och sen laga till typisk fredagskäk - tacos. Vi har ju projekt tömma frys och där låg en hel del paket köttfärs.. Och vad gör man av köttfärs? Jo, just tacos! ;-) Ska nog slänga ihop en kladdkaka också.. Fredagsmys!

Jag går och väntar på avisering från posten, vill hämta ut den där presenten till Jonas så vi har något att pilla med i helgen! :-)

Ella i min gamla klänning som farmor gjort. Den är supersöt, tyckte även Ella som satt en lång stund framför spegeln och tittade på sig själv ;-)

Nu blir det frukost här.


indiska


Påskpynt från Indiska

Humöret har vänt! Trycket över skallen har lagt sig och jag har fått i mig kycklingsallad till middag. Nu inväntar vi duschdags och välling sen sovdags för Ella. Jonas jobbar.. Trevligt det med ;-) Har jobbat tre kvällar den här veckan, lite trist men sånt är livet.

 

Jag är tokshoppingsugen! Ja, jag är det! För ovanlighetens skull :-) Har iallafall köpt en liten present till Jonas (till hela familjen egentligen) som bör dyka upp imorgon. En mycket uppskattad present tror jag!

 

Nu glor vi på "Specialagent Oso" ... Eller, det är förresten ingen som är speciellt intresserad, iallafall inte damen det är avsett för ;-) Nä hon är mer intresserad av pantburkar och skåpluckor.


Trevlig kväll! ♥


omotiverad

Vaknade (för tidigt) imorse, snö - jahapp. Sen övergick det till regn.. Nu regn och blåst! Nej fy vilket unket humör jag är på. Mår tjuvtjockt dessutom, en envis huvudvärk som inte ger med sig. Tog en järntablett, kan ju vara det som är boven i dramat. Får hoppas. Eller mina taskiga ögon.. Men ååh jag orkar inte! Jag hade massa saker att göra idag, så blir det bara töll av allting.

Svärmor/farmor kom iallafall hit en sväng och piggade upp mig, hon skulle beställa kläder till Ella så jag fick peka.. Ungefär så ;-)

Sitter nu med vetekudden och en piggelin, haha. Ja men är man ynklig så är man... Önskar jag bodde närmare stan, det är ju t ex rea på Lindex och H&M, perfekt tidsfördriv sånna här tråkiga gråa dagar!

Ikväll ska jag hyra film och baka lite till påsk om jag har lust/ork. Det hoppas jag!


Snygg scarf från Lindex som jag skulle pigga upp mig ;-)

Håller tummarna om att min humör blir bättre,
hörs ♥

saving for a rainy day

Hallå!
Har flängt runt hela förmiddan, var på jobbet en sväng. Träffade faster, så Ella fick mysa en stund :-) Fixade lite schema och så, har semester v. 31 - 34 vilket innebär att yranhelgen är ledig! Inte dumt. Faktiskt helt ok semesterveckor, hinner jobba en månad sen ledig igen, blir bra det :-)

Sen iväg och mäta och väga lillsnöret, det går framåt eller uppåt kanske jag ska säga ;-) Skönt! Nu sover hon i vagnen.

Jag ska ta och boka tid för synundersökning, det behövs! Sen ska jag ut å gå i finvädret.

Vi hörs!♥

for my birthday

Frågor på det? ;-)
Jonas, FYI;
Glas - Iittala Essence
Glasögon - sånna man har när man ser dåligt
Skor - Nike
Parfym - Gucci II
Skål - Iittala Maribowl watergreen
Jacka - Helly Hansen
Skoskåp - Hemnes, Ikea
Matta - Papelina, 150 cm

PUSS! /din älskling

sing for life

Hej tisdag!
Jag och Ella har precis ätit frukost/mellanmål. Hon är tokig i ägg och skriker så fort jag ställer fram kartongen. Men färska jordgubbar var hon skeptisk mot.. ;-) Sitter och funderar på om vi ska en sväng på ica och hämta ut Panduro-paketet eller om vi tar promenaden dit.

Jag kunde göra en stor bock igår på att göra listan, nämligen rensa Ellas kläder. Det var tio överfulla ica-kassar att ta tag i... Har fått sånna där vacuum-påsar av svärmor att packa i, suveräna! Kläder är ju ganska skrymmande, men nu var det bara att packa ner i en påse sen suga ut överflödig luft med dammsugarn! Jag sorterade ut tre kassar som ska på iväg till second hand och en påse till Ellas tremänning. Som dessutom är kille ;-) Men fanns lite som kan passa en liten kille också! Jag vill helst spara allt men.. Man får prioritera då man har dåligt med utrymmen. Ska gå igenom ytterkläder någon annan dag sen så, är det undanstökat. Då är det bara att invänta att hon växer för hon har två stora ikea-påsar med kläder storlek 86 och uppåt ;-) Bra när man får ärva.

Nä nu blir det nog en snabb sväng på Ica sen hem och äta lunch. Leverbiff, älskar't! Blev så glad när jag hittade en låda i frysen, muuums. :-)

Hörs! ♥

Maribowl

Hej Måndag! Ella tog lång sovmorgon ända till nio idag, jag klagar inte :-) Kände mig helt slut igår efter en lång men jättemysig helg. Blev rejält urladdad igår.

Ska fortsätta röja och slänga den här veckan, men även tvätta och hänga undan vinterjackor, skor, mössor, vantar osv. Vägrar vinter! Och gå igenom Ellas kläder.. Där har jag att göra! ;-) Hoppas även hennes nya skaloverall kommer idag så jag kan hänga bort hennes tjocka vintervariant.

Appropå barnkläder, sprang in på några affärer i lördags när vi var i stan för att köpa något "litet" till Ella. Var ute efter en klänning/tunika i jeans. Men gud så utplockat det var! Hennes storlek fanns inte på någon av de klänningarna jag ville ha. Även överlag var det utplockat.. Det kan ju vara så nu i mellansäsongen, men så trist när man verkligen är ute efter något! Jag hittade till sist en variant på H&M som fick följa med hem.. Jo, så tycker jag alla webshoppar bör rycka upp sig, trist utbud och dyr frakt. Som t ex H&M, de har ju inte på långa vägar lika mycket på nätet som de har i sina riktiga butiker. TRIST! För oss som bor på landet ;-) Så nu vet ni vad jag tycker.




Underbara Maribowl från Iittala, vill vill vill ha när jag fyller år :-) Den första färgen 'watergreen', är helt klart snyggast!

Nu ska jag dricka kaffe.
Vi hörs!

trötter


Ella hos gammelmomma

Hallåhej! Vi tog vårat pick och pack och drog till Bräcke idag. Åt middag och Markus kom dit också, mysigt :-) Ella levde rövare som vanligt! Hon somnade ovaggat när vi kom hem..
Jag och Jonas har kraschlandat i soffan, helt slut efter helgen. Jag ska pallra mig iväg till duschen sen blir det tidig kväll.

Trevlig kväll!

Påskpynt





Nu väntar film Himlen är oskyldigt blå, verkar lite lurig. Får se om jag orkar hålla ögonen öppna. Är trött efter dagens race på birsta city ;-) Jonas köpte en tokfin jacka, Ella fick ny mössa och scarf och lite mer såklart. Mamman stod över shopping till sig själv idag, faktiskt ;-) Jag var nöjd över att få testköra lite barnvagnar och längtar tills vi ska köpa den! Crescent blir det nog.
Joo.. Jag är ute efter nya skor, då mina älskade Nike börjat gå sönder, vill helst ha likadana för det är verkligen de absolut bästa skorna jag haft. Så jag ryckte tag i en kille på Stadium, viftade med min fot och frågade om de hade samma modell i år också? Han såg lite brydd ut, så efter han inspekterat de lortiga dojorna en stund sprang han in på lagret ;-) Tyvärr finns den inte längre så det blir till att leta ut nya favoriter någon gång.

Fortsatt trevlig kväll! ♥

En dag hos gammelmormor




Stan

Har varit i stan idag, Jonas behövde jacka, Ella mössa och jag ville provköra vagnar ;-) Hörs! Nu pizza-middag..

ella inventerar kastrullskåpet




Lovely fredag!
Ella har precis somnat, övertrött som vanligt ;-) Nu är det soffan som gäller med något gott! Vad som sker i helgen lämnar vi öppet, massa bus och mys iallafall! :-)

Som ni ser är det fullt upp med den lilla busungen som går fram som en tornado. Ni skulle sett Speedy Gonzales nu ikväll, tur man kan ta till lite energidryck (coca cola) för att hänga med i tempot! Mammas gotroll.

Trevlig kväll! ♥

fika


hårvård

God morning fredag!
Har precis gett Ella välling, nu står hon på huvudet i spjälsängen. Men tror hon kommer somna snart. Jag ska "bara" fixa mig iordning, äta frukost, packa och sen åka till gammelmormor och Byberget! "Ska bara" sätter dock käppar i hjulet just nu ;-)

Sen ratta hemåt mot fredagsmys! Jag har beställt hämtmat och godis. Vi får väl se hur det blir. Ett glas vin eller två tänker jag ta iallafall.

Hämtade paketet som innehöll schampoo, plattångsspray och serum för ögonfransar/bryn. Något mystiskt har hänt med halva mitt ena bryn, så tänkte hjälpa det lite på "traven" att växa. Schampoot var helt fantastiskt! Jag är väldigt kräsen då det gäller hårvård och har ett minst sagt krävande hår men det här var helt suveränt. Dyrt, men bra :-) Jonas tyckte det luktade gott också, pluspoäng.


Nej nu måste jag sätta fart..
Trevlig fredag! ♥

RSS 2.0