Lite mer presenter

 
 
Jag visar några fler födelsedagspresenter idag,
den här kom med världens största paket i brevlådan!
Skål från Bruka och den fick jag av bästa H såklart:).
(tapeten bakom - snygg eller hur?)
 
 
En matta jag önskat länge till köket
vändbar, perfekt för en spillig familj:).
 
 
Fredag idag, dagen började mindre bra då Ella helt plötsligt var dålig imorse? Jaja, då blev vi hemma då. Synd bara att det idag/ikväll är kulturnatten vilket vi hade planerat att gå ut på med vårt lilla yrväder. Kultur ska ju insupas i tidig ålder;). Det är faktiskt en jättekul kväll och jag var på den första gången som 12-åring typ. Roligast är ju självklart att vara barnfri och hoppa från ställe till ställe;). Men vi tar det något annat år. 
 
 
Vet ni, jag vann en tävling häromdagen! Tjooho:)! Dessutom något jag länge tänkt "klicka" hem men avstått pga ... ja varför? Tackar min lyckostjärna för denna vinst och visar den så fort den landar i min brevlåda! (Är nog bara jag i hela världen som blir såå glad för just en sån här vinst, ni kommer fatta...)
 
 
Nu ska jag väcka J och dra med honom och hämta en släpvagn - vankas ju shopping imorn vetni;). Stora plånboken och stora bilen/släpet med mao... Så håll tummarna att Ella håller sig kurant!
 

Trevlig kväll med eller utan kultur

Heart on strings

 
Present från min moder, hon går på sykurs varje måndag
och får massa inspiration till att göra fina och annorlunda saker:).
 
 
Till mig blev det hjärtan-på-tråd (nästan)
 
 
I slitet linne, denim, rosa och vitt såklart!
Full pott:).
Jeansen är gåvor från hela släkten och en del andra tyget är från Jonas mormor.
Sådant är kul att ha, grejer med tusen tankar bakom.
 
 

Just nu vill jag bara krypa ner i sängen och sooova hela natten lång. Brr, har en "sån" dag som vi kvinns har typ en gång i månaden;). Not so fun med andra ord. Det är fantastiskt vilket dåligt humör jag är på, tur det kom nu på kvällskvisten så mina kollegor slapp mina djävulshorn:). Jonas har varit borta ikväll så när Ella somnat kunde jag plocka fram djävulshonan på riktigt. Jag lät henne härja fritt ett tag så kanske jag slipper henne nu ett tag?! Har ni också sånna dagar? Just nu skulle jag t ex kunna byta ut hela huset för det känns fel fel fel. Men det är ju mitt huvud som felar;). Vad man än gör så är det något inuti som gnager och bara irriterar, som att ha ett skavsår i huvudet. Ingenting är egentligen fel fast allt är fel. Vilka makalösa manicker vi kvinnor är:). Från sol till helvete på två sekunder, snacka om att Jonas leker med elden just nu. Han har nog alltför många brännsår som bevis också, tyvärr... Nåja jag är ju världens snällaste i vanliga fall:). Tur i oturen att jag lärt mig känna mig själv så pass att jag vet att denna "krypa-ur-skinnet"-känsla återkommer varje månad. Och brukar gå över;).
 
 
Idag skrev jag iallafall på ett nytt anställningsavtal, tjooho! Något positivt:).
 
 
Imorgon väntar kvällsjobb, nu försöka komma ikapp några förlorade sömn-timmar,
 

 

Det blir en lång sommar

 
 Lång som i långklänning, långkjol, långa pyjamasbyxor...
 
 
Denna fina hittade jag på Vero Moda. Härligt mönster eller hur?
Den får vila i garderoben ett tag till, saving it for a special day!
 

Visst är sommarlivet lite mer underbart än livet resterande delar av året? Det enda jag saknar är att kunna tända ljus, de är överflödiga en ljus ljuv sommarkväll som denna:). Älskar att kunna slå upp dörrn direkt på morgonen, kunna ta morgonkaffet på bron, ta kvällsjoggen i starkt motljus, höra fågelkvitter i arla morgonstund. Jag lever för dessa månader, jag känner att min tid är nu.
Det kanske har med andra saker i mitt liv som jag prioriterat om och ändrat på, men mer levande än såhär har jag inte känt mig på länge. Vi glömmer alla bekymmer för ett tag, känner lukten av häggen som blommar och gungar oss igenom alla dagar. N j u t varje minut!
 
 
Ja det var kvällens visdomsord:)
Nu ska jag skriva inköpslista, till helgen väntar stan och köpa en sandlåda till vår lilla dam. Så vi kan fullända sommarmånaderna på bästa sätt. (och en solstol till mamsen).
 
 
Imorn jobb, nu invänta Jonas och lite kvällsmys och förhoppnings något gott att äta.
 

Att jobba lite mer

 
Dagens miss canon
 
 

Hej måndag,
här händer det grejer minsann! Idag fick jag klart på jobbet att jag ska börja jobba 100 % mot nuvarande 80 %. Det var ute för "sökning" och jag valde att söka av flera anledningar. Så idag är jag minsann lite glad som fått det jag sökt - ni vet "vi" kvinnor/mammor har lätt att hamna i deltids-facket och stanna där arbetslivet ut. Vilket i långa loppet påverkar vår pension såklart men även möjligheten för fadern att jobba deltid elimineras. Nu får vi andra förutsättningar i vår familj vilket ger Jonas möjligheten att t ex sluta tidigt varje fredag - det känns jättebra!
Jag vet att många tänker annorlunda, att tid också är pengar, speciellt för våra barn. Självklart är det så men av olika orsaker är detta det bästa som kunde hända just nu. Den tid jag tappar med Ella får nu Jonas istället, när det gäller dagis t ex hade det blivit ändringar ändå för henne i oktober (mer händer på jobbet) så hur vi än vrider och vänder på det så kan vi inte se att detta är till någon nackdel. Vi prövar och ser - jag kommer förmodligen vara zombie i ett par månader men jag vill klara detta! Jag vill klara mig själv och inte bara glida med, jag vill ge Jonas möjligheten att kunna få hämta Ella vid två istället för fyra på dagis. Jag vill ge mig själv möjligheten att inte bara vara the typical kvinna som jobbar 80 %. (Även om det är förbaskat skönt.)
 
 
Nu tv-kväll,
 
 
 

Hjärtan på tråd

 
Underbara hjärtan på tråd
 
 
 
Som sagt underbar! Speciellt när dem bildar ett hav av gröna hjärtan :)
 
 

Härliga underbara lördag, det här med att solen kommer och visar sig alltmer ofta gör verkligen gott för själen. Direkt när jag kom hem efter jobbet idag installerade jag mig ute, tände grillen och mådde gott. Det blev en rejäl flintastek idag, undra vad grillen bjuder på imorgon?:) Sen hör och häpna en löprunda, det tar sig! Nu orkar jag lite mer än sist, målet är att orka varvet runt men är nog ett tag kvar tills dess. Jag tänjer gränserna så länge men behöver något peppande att lyssna på, kör alltid med morgonpasset i lurarna när jag går men det ger sisådär energi att springa till. Någon bra playlist? Ska köra med runkeeper nästa gång också för att fullända nörderiet;).
 
 
Kvällen vigs åt tvn och någon bra film, men först ska jag ha lite hemmaspa, scrubba hela kroppen, inpackning, måla naglar osv. Sånt man behöver ibland, och lite fin inför mors-dag skadar ju inte?;) Men misstänker att det blir tidig kväll, jag har sovit riktigt dåligt inatt, ca 2 :-S ... 
 
 
Imorn väntar jobbet tidigt tidigt igen,
tjing ♥
 
 
 

Att ha köpt en ball bralla

 
Jag kunde inte låta bli dom här häftiga braxerna när jag var på byn igår;)
Jonas sa direkt att det ser ut som pyjamasbyxor...
Well det struntar jag i, perfekta sommarbyxan är det iallafall
och mönster är ju ballt.
 
 

Jag tror jag kommit i ett stimm när det gäller att köpa kläder och skor för tillfället. :-S Ni vet, en period hittar man aldrig någonting och sen bara bang boom hittar man a l l t man behöver och lite till;). Nåväl inför sommaren vill man ju gärna fylla på med lite nytt, det är ju fester till höger och vänster. Ehm... Ja iallafall jag shoppar med gott samvete just nu;)
 
 
Appropå shopping, Ella kom förut med mitt läppglans i högsta hugg. Jippie.... Det var inte direkt billigt om vi säger så, och även om jag inte är rädd för baciller så får hon behålla det för sig själv nu! Ni vet när hon ska använda det är det ju inte bara munnen som får smörj utan även typ nästipp, i munnen, kinderna.... Så ännu en anledning att lätta på plånboken.
 
 
Nu lunch ♥
 
 

Kamerabattle


Knäpper du på mig mamma knäpper jag på dig:).
 
 
Hmm, vad blev det där?
 
 
Titta mamma det är du!!
 
Mammas lilla hjärta är mycket piggare idag! Hon har precis ätit ett (!) paket bacon och även fått en ny tröja
posten så dagen är ju fulländad;)
 
 

Såå skönt att Ella är bättre idag, hon sov 12 timmar i ett svep och det behövdes nog! När hon vaknade var hon världens solstråle, precis som det ska vara. Så nu har vi hunnit med att fläta håret x antal ggr, ätit frukost, städat lite grann och snart ska vi ha filmmys:). Jag jobbar kväll så pappsen kommer och tar vid lite senare idag.
 
 
Igår spånade vi på semestern lite smått, vad vi ska ta för trip och hur och när. Trivsamt bekymmer:) Det känns ju så långt borta men snart är vi där. Vad har ni för planer?
 
 
Tjing ♥

Hjärtegull

 
Surfplattan är toppenbra tycker Ella;)
 
 
Superkul!!
 
 
Jaha ni här kom febern från ingenstans?! Lilla Ellagumman :-( Är så less på allt vad sjukdomar och hosta heter så ni anar inte. Jag hoppas det vänder snart men är tyvärr en otroligt seg förkylningsperiod denna vår. Det gör ont i mig när hon skriker av febersmärta, huuua! Feber är hon relativt skonad från, det är just hosta hon får som sitter i flera flera dagar eller veckor därför blir jag extra orolig när termometern visar höga siffror. Vi får väl se hur det här utvecklar sig... :-(
 
 
Jag sitter här i mörkret och känner att den här veckan är botten jämfört med förra, den här dagen som ändå började så bra. Jag och Ella trampade iväg på rundan imorse för att få lite frisk luft och hon satt i sin vagn och läste saga för mig hela vägen runt. Det ni, det slår allt vad sovmorgon heter! Så underbart att bara kunna gå ut tidigt på morgonen i tunna kläder och känna hur dagen slår ut. Fantastiskt. Iallafall - jag tar nya tag inför morgondagen då jobbet åter väntar efter 6 lediga dagar.
 
 
Hänga tvätt var det
 
kram ♥
 
 
 
 

Hibiscus

 
Två budget-tips: lätt "bus-lotion" (fair är dock för mörk för mig :-S) och hudlotion som luktar
uuuunderbart och den kan man ge till lilla mamma på morsdag t ex. Finns som tvål också:).
Finns på närmaste ica, ca 35 kr st. Som hittat!
 
 

Ännu en ledig dag. Tack och lov sov Ella hela natten (!) vilket gjorde susen både för unge och föräldrar. Hoppas nu hon börjar bli frisk, peppar peppar! Hon tog även en liten nap på ca 3 h ute i vagnen :-S Hej då natt-sömn... Men tror och hoppas hon faktiskt behövde sova, samt att sömn är bästa medicinen! (Mamsen fick ju också en chans att vila, hehe)
 
Ikväll ska vi slänga en massa skräp och panta burkar efter helgen, det lät väl kul? Nähä inte det.. Efteråt blir det iallafall fortsatt soff-häng och film:) Igår såg vi nyaste Wallander? Hallååå hur har jag missat den? Ikväll blir det cockpit tror jag! Gäller att passa på att nöta i soffan när båda är hemma tillsammans.
 
 
Vi hörs
 
 
 
 
 

Att ha slut på ögonbryn

Hjälp...! Detta inträffade i förra veckan, paniiik! Jag går inte utanför dörren utan ögonbryn,
fick därför ringa broder och be honom gå in på Make up Store och köpa lite ögonbryn till
lillasyster:). Inga problem, konstigare saker än så har han fått "köpt ut".
 
Nu till det roliga - vet ni hur länge denna varit i mina ägor?! 2 ½ år!!!
Å jag har ju ögonbryn varje dag;) Så snacka om dryg produkt.
Från Make Up Store såklart och väl värd varenda krona.
 

Tjolahopp 
nu har jag precis landat i soffan efter lite träning;) Det blev en pw/löprunda men jag pallade fan inte löpa mer än en kort kort bit. Känner ju av någon förkylning så bäst att ta det lugnt..? Sen plankan och squats, fy efter denna helg behöver jag all träning man kan få! Så otroligt seg och mör i kroppen så behöver verkligen kickas igång:). Men känner mig väldigt pigg nu och inget slår luften ute nu, tänk att kunna gå en lummig runda i skön halvkvav sommarluft:)! Jonas har dessutom klippt gräset för första gången idag, härliga underbara sommartid. (imorse däremot var det spöregn)
 
 
nu ska jag slå in lite "gröt"-paket och sen ta en lugn kväll i soffan!
 
 
 
 

Spökfest

 
Ni får något fint att titta på idag istället för bilden av mig och Jonas the day after 30-års kalas ;)
 
 

Åh vilken dag/kväll/natt det blev! Där runt 18-snåret hade vi noll koll men timmen efter kändes allt bra igen;) Timmarna flög iväg och självaste 30-åringen höll ju ut till halv två iallafall. Då blev han satt i en bil med order om att åka hem och lägga sig. Halv tre var jag hemma:S Det första jag hittade när jag kom hem var ett uppdukat groggbord, spritflaskor och tömda grogg-glas. Frågade Jonas imorse om han haft efterfest? Men nej, han hade ingen aning vilka som kalasat i köket. Så vi får väl anta att det är gäng groggsugna spöken som stryker runt här;)
 
 
Jag vaknade halv nio imorse så att säga att jag mår dåligt är väl kanske en överdrift, jag har hunnit med att tvätta hur mycket som helst och vindtorkat ute. MMMmmm, det bästa som finns! Även städat festlokalen och diskat all disk... Mat är det kvar så vi kommer få äta tacos till det kommer ut genom öronen. Det var lite svårt att beräkna, tacos är ju "sån" mat man kan trycka i sig och sen trycka i sig lite till om ni förstår;) Iallafall jag då.. Det roligaste efter denna fest; panta burkarna, det lämnar jag till födelsedagsbarnet själv :)!
 
 
Ella är fortfarande dålig och hade blivit sjuk inatt:/ Imorn är hela familjen ledig iaf så vi ska mysa ikapp missad tid.
 
 
Trevlig kväll

Det blev ett par skor

 
Jonas behövde ekiperas inför kalaset, sagt och gjort vi får på "byn" och gick in på klädaffärn.
Då råkade jag såklart få syn på årets finaste sko...!
 
 
Ett par sånna blev det, perfekt till kvällens party ;) Faktiskt väldigt gångvänliga
och därmed passar dom bra till en "matulda på gasen".
 
 (ser att det ena paret ser mörkare ut men det är bara en synvilla:-S)
 
 
 
Också lite nytt till tånaglarna:)
Jodå Jonas hittade också kläder för den som undrar.
 
 

Hej,
egentligen har jag inte tid att sitta här men behöver andas en stund. Det mesta flyter på bra inför kvällen förutom det stora problemet att Ella blir sämre och sämre :/ Tyvärr brukar de inte funka så bra för henne att sova borta när hon är halvdålig så just nu är det orosmolnet nummer 1. I övrigt tror jag att vi ligger i fas? Ähh jag låter bli att tänka efter så blir det säkert bra;)
 
Skumpan är på kylning iaf, vad kan gå fel då?
 
 
Nu dags att tvätta håret och lacka naglarna,
 
ha en fin kväll! ♥
 
 

Fredagslack

 
Nya sommarkläder - check
Kul med Ella för hon blir så tacksam när hon får kläder (?) Ååååh mamma är den till mig?
Ehm.. äpplet faller inte långt från trädet.
 
 
Nylackad stor och liten hand, det bästa Ella vet är nagellack och "läppstips"
Har lovat henne ett eget läppstips så jag får ha mina ifred:S
 
 

Snacka om sommarfredag! Vi har öppnat ytterdörren och har skön sommarfeeling här:) Har väl ungefär tusen saker att göra men tänker ta det lite piano för att öka ju närmare kvällen det blir. Har ju lovat Ella ett "läppstips" så vi måste fram och trängas med pensionärerna. Det är något jag annars undviker, att vara på byn på fredagar. Herremingud folk är som gaalen men dessvärre måste vi dit och armbågas även ikväll då typ en miljard saker fattas till festen. Jonas detta kommer stå dig dyrt den dagen jag själv fyller 30....
 
 
Just nu ligger det en miljon gele-godisar i huset, Ella fick tag i en kvarglömd påse och ja ni vet ju hur kladdigt det godiset är! Det absolut värsta godis jag vet, har aldrig gillat och kommer aldrig göra:) Sen blir det inte bättre av att Ellas händer i princip sitter ihop av kletet:S Det äts en bit på en, läggs på något "bra" ställe sen är huset en enda godis-klet-röra. Hemskheter!
 
 
Fånga dagen var det,
 
 
 

Ledig

 
Dagens blev en riktigt rota-längst-in-i-garderoben
kjol och skjorta h&m
 
 
Äntligen äntligen har jag jobbat klart mina dagar och kan stämpla ut i hela sex dagar :). Det ska bli såå skönt att få lite ledighet, vår bästa tid är NU...! Ni vet björken har slagit ut, gräset grönskar, syrén blommar, snart dags för sommarplanten. Maj maj månad vad vore jag utan dig:). 
 
 
Vi ska fortsätta kalas-förberedelserna som nu gått in i fasen kurera Ella :-S Jamen typiskt nog ska någon i familjen bli dålig. Dags att hålla en tumme men helst två alltså! Ja iallafall så är vi inte ens i närheten av så klar jag tycker att vi borde vara. Jag, jonas och planering går inte ihop alls överhuvudtaget eller ska vi säga släpp aldrig karlarna fri att göra vad dom vill gällande kalasbjudningar;). Men det blir som det blir så blir det säkert bra med det. Vi får gå på att 30-års kalas bara är övning inför kommande kalas, vi kommer igen vid 40 mao.
 
 
 
I övrigt hände en rolig sak på jobbet, jag tar det den dagen det blir aktuellt:).
 
 
Trevlig kväll! ♥

Sovstil

 
Ella i lördags, plockar blommor och stoppar i jackfickan
 
 
Hon fick självklart också paket i helgen:)
 
 

Lilla tösen somnade i soffan vid kvart över sex, det kan bara betyda en sak - early moring imorn! Jaja låt gå, imorn är sista dagen på mina sex arbetsdagar i rad sen är jag ledig sex dagar:). Känns ju helt ok även om jag är mörare än överkokt kött i kroppen. 
 
Idag har jag jobbat vanlig tid, sån tid typ alla andra jobbar;) Vaknade imorse av en Ella-fot i trynet, hon tyckte tydligen att hon skulle sova skavfötters med oss?! Som Pippi såklart.. Hon kommer ofta in till oss på natten, så vi "hivar" bara upp henne i sängen, oftast somnar hon i samma sekund hon landar i sängen vilket gör att hon sover lite huller om buller. Mysigt är det ändå men inte de nätter hon inte sparkas;) Förut kunde hon inte alls sova mellan oss men nu är det mer regel än undantag, hon ber ofta om att få sova med oss men mamma matilda är hård och låter henne somna i sin egen säng så får hon komma till oss på natten istället. Oftast flyttar vi över henne till vår säng när vi lägger oss ändå.
 
Jonas är som vanligt på kurs på onsdagar så jag ska ta en lååång dusch med mitt not så härliga hår sen kolla tv-utbudet?
 
 
Tjing ♥
 
 
 
 

Blomsterprakt

 
Härliga blommor och blad till våra födelsedagar!
 
 
Färska blommor är bästa pyntet all time:).
 
 
Ute råder ösregn men härinne blommar det minsann! Herregud så lycklig jag är över alla färgklickar överallt i huset, den översta buketten är verkligen en glad färgbomb. Florist vore inte så dumt yrke ändå, önskar att jag kunde få gå bananas inne i en sån där blom-kyl och komponera något eget nån gång. Kanske ska fråga nästa gång jag entrar blomsteraffärn, om jag får fria händer?!:)
 
 
Idag pysslar jag med lite småplock före jobbet, typ steka 4 kg köttfärs.. Ja gissa maten till lördag ni som kan:). Känns skönt att vara igång och så smått fylla upp frysen inför kalaset. Fredagkväll kommer vi viga till ett evigt hackande av grönsaker, välkommen hit med en vass kniv...!
 
 
Nu lunchtime, tror jag tjuvar lite köttfärs;).
 
 
 

En kopp bland muggarna

 
En av mina fina födelsedagspresenter, Swedish Grace fina kopp. Såå ljuv och fin,
eller hur? :-)
Tallrikar har jag i vitt, muggar fick bli i färgen ros, tycker dekoren kommer fram mycket bättre!
När vi fått Ella fick vi vårat "barn-fika" serverat i likadana muggar:-).
 
 
Annorlunda start på denna dag, igår kväll vid ca 23 försvann strömmen. När jag blev väckt före sju imorse av Ella var den fortfarande inte tillbaka. Mitt morgonkaffe?!? Det blev sängmys deluxe imorse, sen bara hoppa i kläderna och direkt på dagis ;-) Som tur var fanns där ström så Ella kunde få sin gröt (hoppas jag). Man är ju alldeles för beroende av strömmen, bara en så enkel sak som mat - vad äta om det inte finns ström? Ja såklart jag kan öppna kylen men ville inte det för att spara på kylan. Äter man lchf är det sällan det finns något passande i skafferiet om vi säger så ;-)
 
 
Den här veckan blir något lugnare än förra men fortfarande häcken full, 30-års kalas på lördag...! Tror vi är i hamn gällande planering återstår bara själva görandet. Det blir nog bra. Jag jobbar passande nog sex dagar i rad som grädde på moset också. Hej tröttmössa.
 
 
Nu till något som ger en hel massa vuxenpoäng - backup av bilder!;-) Jag blev ju trots allt 25. Woop, woop.
 
 
Fin måndag på er! ♥
 
Till dig L extra stort ♥
 
 
 

En bra dag

 
Tittut, här har ni mig med min födelsedagspresent...!
 
 
 
Och här Ella med pappas födelsedagspresent ;-)
 
 
Ja som ni ser har jag fått min efterlängtade kamera! Nu gäller det bara att läsa alla instruktioner och lära sig kameran utan och innan :-). Jag fick även ett megastort paket i brevlådan imorse från älskade älskade Helena. Så min dag har varit tipp-topp som ni förstår. Ja vi har ju "firat" mig en dag för tidigt, imorn väntar kalas igen. Men först jobb tidigt i ottan så dags att sova nu,
 
 
vi hörs!
 

Jonas 30 år

 
Hipp hipp hurra för vår älskling idag!
 
Så var då dagen kommen då Jonas fyller 30 bast :-). Det ni, firas med buller och bång men just nu är
festen slut och vi vilar i soffan och inväntar nästa fest (!). Ni vet, snart fyller nästa ungdom år ;-)
 
Dagen och kvällen har varit fantastisk på alla vis, är så glad för vår fina familj och framförallt vår dotter
som visat prov på stor förståelse idag då hon inte blev ledsen alls när pappa fick paket :-)
Jag och Ella skuttade upp vid 6 för lite skönsång och paketutdelning. Festligt!
 
Imorgon tar vi en ledig dag och vilar upp oss inför nästa kalas-dag. Dessutom varvar jag kalasen med jobb :-S Häcken full med andra ord - men detta är oslagbart! Paket och färska blommor - I love it.

Vad Jonas fått idag? Surfplatta, högtryckstvätt, kristallglas t ex... Det är inte jobbigt att fylla 30 minsann!
 
 
Vi hörs:-).
 
 
 
 
 

Stress

 
Ella, katten och pippihuset.
Taget med våran filmkamera?! därav kass kvalité.. men vad gör det när jag vet vad som väntar ;-)
 
 

Pjuh nu börjar stressen komma till kyrkvägen 20, det är väggar som ska målas, tapet upp (som inte ens skickats) och städas slipdamm (det tar sig in överall) osv osv! Klart blir det inte före helgen men man vill ju gärna fli till så mycket som möjligt :-) Det blir som det blir... eeeh. Tusen saker jag vill hinna, dessutom vore det väldigt bra om vi hann med Sundsvall en sväng också.
 
Jag längtar iallafall till torsdag :-D
 
Nej nu ska jag försöka göra saker i rätt ordning,
 
tjing! ♥
 
 
 
 

Att vara lite impulsiv

 
Ibland går det fort...
 

Vi fixar ju som bekant i köket nu och nej - tro nu inte att detta är någon typisk "omgörning" a la Matilda (ni vet hon som ångrar sig efter ca 2 år) utan detta har varit på tapeten länge men inte blivit av. Vi målade vitt sporadiskt men visste att den dagen skulle komma då vi måste göra mer, gipsa t ex. Iallafall nu har vi ju panelat en vägg och gipsat en annan (woohoo, jag drog i en massa skruv igår!!) så den gipsade väggen behöver ytskikt. Sagt och gjort - vi beställde tapeter igår :-S Ja men ni hör ju! Jag har tittat lite smått förut och hittat en jag gillat, men det var med turkos botten men så hittade jag samma med grå/beige botten. Den blev det. Men nu till det otroliga, jag drog fram massa förslag för Jonas. T ex Pip Studio - ni vet rosor, fåglar och gulligull. Han sa JA?! Det var ju liksom inte planerat. Men nu tänkte vi om då t om jag skulle tröttna rätt fort på fågelburar och rosor. Nu blev det enbart rosor ;-) Jag hoppas hoppas hoppas tapeterna är här senast onsdag men det ser mörkt ut :-/ Ja det är tapeten ovan som är på tapeten ;-) Boråstapeter Boheme 3371.
 
 
Den här veckan har jag längtat efter sen förra året, nu är den äntligen här...! Födelsedag * 2 och dessutom jämna sådana! ;-) Jag ska slå in Jonas presenter nu och försöka fixa en från Ella, en blåååå tröja ville hon ge pappa. Jahaja...
 
Först lite vila, 190 squats visste vart dom tog ;-)
 
Tjing!
 
 

Partyfredag

 
Sommarskor till Ella. Supersöta :-) Hon har världens nättaste fötter så det är liksom inte
såå lätt att hitta något som ens sitter kvar på foten. Men dessa var bra i modell
och vi kör med sula så blir det säkert bra.
Till Elise hittade jag Crocs "foppisar" för ynka 100-lappen!!
Hoppas hon blir glad:-).
 
 

Herregud vad trött jag är idag, är förvånad att jag ens är vaken just nu. Kom hem vid 2-slaget cirka...... Klev upp sju, åt frukost och for till Bräcke. Men på eftermiddan slocknade både jag och Ella i två timmar;-). Iallafall, det var jättekul igår och jag hoppas det blir fler gånger! Två morsor på tre liter vin, vad kan gå fel?! Inget :-) Jättekul att träffa sina kollegor utanför jobbet också och bli lite glad i hatten. Är så glad att jag hängde med, bästa kvällen på länge. Och blir jag inte sämre än såhär dagen efter är det ju inget att fundera på ;-) peppar, peppar.
Fler kalas väntar ju redan i veckan, men då kanske av något lugnare karaktär för att sen bli något värre helgen efter ;-) Vi får väl se hur det blir!
 
Imorn är jag utlovad en lång sovmorgon, den ska jag ta tillvara på och sen ska vi fixa färdigt i köket. Vet ni jag hittade en jättefin tapet, prislapp 2600 kr..... Trodde det var ett skämt och googlade tapetnamnet men nej det var tyvärr inget skämt. Blir att tänka om där ja. 
 
 
 
Natti!

 
 

Black shiraz

 
I give you Black Shiraz
.... och ett konstigt kort
 
 

Tjooho, vinglaset är påfyllt och snart kommer en arbetskompis hit och förgrundar lite. Vi ska på party med resten av vårt "team" på jobbet... Kan gå hur som helst sånna här sammankomster. Grilla ska vi iallafall göra och sen antar jag att vinet får leda var kvällen tar vägen ;-)
 
Varma kläder på iallafall, det blåser som vanligt...!
Nä dags att korka upp;-)!
 
 
Finfredag på er!

Ta i trä!

 
Tadaa!
Tjollahopp nu har jag ännu en panelvägg :-) Jag supergillar.
Det är samma som vi har på en annan vägg i köket, står man i vardagsrummet ser man båda så väggarna så panelen "knyter" ihop köket tycker jag.
På den här väggen tänker jag öppna hyllor.
 
 
Som ni ser, superfin panel :-)
Nu har vi en vägg till som "måste" åtgärdas, jag funderar så jag blir gråhårig vad vi gör med den.
Jag kan t.om tänka mig tapet men tyvärr är inte våra väggar så tapetvänliga då dom gärna spricker :-S
Trä kanske...?
Där säger nog Jonas stopp men han har lovat mig en panelvägg i sovrummet.... Tant trä.
 
 

Här hemma tar jag hand om snorig och hostig Ella samtidigt som jag försöker tvätta och stryka, multitasking..! Men blir avbruten hela tiden "maaammmaaaaa"... Jaja hon blir snart stor och då saknar man nog tjatet ;-) Hon är nog väldigt typiskt 3 år just nu på gott och ont. För stor för att sova middag men ändå för liten för att inte sova middag.. En väldigt tärande övergångsperiod, från liten till stor. Men bara att lägga på extra tålamod och välja sina fighter ;-)
 
 
Nu ska jag klicka hem en present till Jonas som jag hittade imorse som jag tycker han ska ha :-D (den "rätta" har fortfarande inte skickats iväg...? Börjar tro att jag blivit lurad :-S)
 


Första maj

 
Kaos är ordet.. Men det kommer bli väldigt bra när det är klart.
Men snickaren har rymt nu?!
Låt mig säga trä som ledtråd, fortsättning följer......
 

Maj maj sköna maj... Favoritmånaden är här! Kan ha något att göra med det som komma skall nästa vecka ;-).. Iallafall nu kan vi ju välkomna våren på riktigt! Idag strålar solen också men vi håller oss inne. Sabla skitförkylningar. Jag är har bomull i huvudet, mina bihålor är..... suck. Ella är fortfarande sjuk hon med :-/ Måste måste bli frisk till nästa vecka!
 
 
Nu åter mot snickrandet, snickarn har hittat tillbaka till sin plats :-D
 

RSS 2.0