Sjukstuga

 
Lite nytt till Ellas rum, dom där billiga lyktorna från IKEA finns nu i massa
härliga sommarfärger :-)
 
 
Us * 2 (hon kallar sina snuttefiltar/tigrar "us" efter "Markus")
Den som hänger på väggen är en mätsticka, jättegullig.
 
 
Tjolahopp, vilken tisdag..
Ella har stökat och bökat hela natten lång! Hon har sovit mellan oss men att säga att hon sovit vore en överdrift. Idag är hon feberfri iallafall så hoppas det var sista natten med skiten. Hon får ju såklart vara hemma idag med och vi är redan ovänner ;-) Det är jättesvårt med en trotsig tre-åring plus orkelös plus sjuk... Man får välja sina duster så att säga. Men just nu full fokus på att bli frisk till påsk!! Påsken för oss startar imorgon så vi får se hur dagen ter sig.. Vore ju typiskt att bli sjuk över påsken, den har man ju bara längtat efter i ett år ;-)
 
 
Nu frukost och sen ska jag städa ur alla garderober i huset. Förhoppningsvis utan hjälp...
 
 
 
 

Some new stuff

 
Jag och Ella klickade hem lite nya härliga vårkläder :-)
Hoppas det passar lilldamen våran. Jag köpte även ett par skor,
men det vet inte pappan om så vi håller tyst om det ett tag ;-)
 
 
Tjolahopp,
här sitter jag ensam i soffan, Jonas blev visst trött och gick å la sig ;-) Han har haft en tuff helg, igår blev han kidnappad av två kompisar för att fira den kommande 30-års dagen ;-) Dom skulle åka bob i slalombacke?!.... Ja alla kom hem i hela stycken. Otroligt men sant. På kvällen fixade kompisarna middag, årets första grillat! Så.himla.gott. Sen gick karlarna å la sig i badet å vi damer löste världens problem ;-) Jättekul kväll!
 
Jag och Ella var i by igår på dagen och hon sov såklart kvar, inget kan ta henne från momma. Dom har haft kanonmysigt, men Ella blev dålig ikväll :( Jättehög feber och jobbigt med andning... Lagomt till påsk!! Veckan som kommer är fullspäckad med roliga saker så ja.... På onsdag kommer världens bästa H!;-) "Det innebär källarn och fisk till middag" som Jonas sa, yesss!! Så håll alla tummar att Ella blir frisk! Å att alla andra håller sig krya...
 
 
Nu sovdags - imorn vab! Det spännande livet som småbarnsförälder...
 
 

The best

 
Är ni fler än jag som använder mineralfoundation? Isånnafall kan ni sluta leta efter den bästa....
Det är nämligen den ovan som är bäst! :-) Tro mig, jag har betat mig genom X antal olika, dyra som billiga.
Den är lättarbetad, täcker bra och är smidig med inbyggd borste! Plus att den luktar gott av violgodis:-).
Svindyr såklart men värd varenda krona. Clarins är märket, finns på kicks t ex.
 
 
Tjolahopp,
nu har jag precis kommit in efter en kall(!) promenad! Är ca -15.... Men solen värmer gott iallafall :-). Var tvungen att testa min nya jacka, en lila/rosa softshell-variant. Mycket smidig å lite färg piggar ju alltid upp! Ska bara kompletera med ett par underställsbyxor också så är frilufts-Matilda komplett.
 
Jag ska jobba ikväll så nu ska jag städa här hemma medans huset är tomt. Ella blir hämtad av momma idag, det kommer nog bli succé om jag känner lilla damen rätt.. Till veckan ska Ella husera hos farmor några dagar också, gud vilken lycklig Ella vi kommer ha ;-) Mamma och Pappa är ju .... inte alltid bäst nej. Vår dotter är väldigt mycket tre år just nu. Picture it:-)
 
 

Fin fredag på er! ♥
 
 
 
 
 
 

Silverägg

 
Jag har börjat så smått...
 
 
Fina silverägg från Indiska fick följa med från Södertälje när jag och Helena var där.
Jag älskar påsk + pynt! Så kul att byta ut och förnya.
 
 
Tjingeling,
här blåser det stormvindar igen? Blir tokig på detta väder. Det såg lovande ut imorse men sen drog blåsten in.. Ella ska ju ut med förskolan och göra lunch ute, kan bli jobbigt det..? Det tar i så inivassen.
 
Jag ska passa på och städa och ta fram lite nya kuddfodral, plädar.. Köpte lite nytt och fint nere hos Helena i finaste mysigaste staden Trosa. Ska förbereda för kommande påskpiffning! Längtar efter mina fina ägg, hönor och kycklingar ;-) Ser framemot påsken väldigt mycket då jag har turen att få vara ledig 3 av 5 påskdagar, helt ok! Sen är ju påsken startskottet för våren på riktigt tycker jag. Ingen vår före påsk eller möjligtvis att det blir vår under påsken ;-)
 
 
Vet ni vad jag gjorde igår? Tvättade överdraget till vår bäddmadrass. Hej dumhuvud... Passade det sen? Nope. Men man lär av sina misstag ;-)
 
Nu till skurmoppen.
 
 
 
 
 

Nya skor

 
Skor en masse
 
 
Nike leverar som vanligt sköna promenadskor
 
 
Converse har jag alltid gillat och testar en färg denna gång:-) Har förbrukat X antal genom åren..
 
 
Och såklart - en träsko. Jag får inte nog alltså:-) Jag är helt såld på denna typ av sko.
Nu längtar jag till våren!
 
 
 
Ja, 3 för 2 är farligt för en skotokig. Men jag är mycket nöjd över mina fynd, kul att ha lite nytt till våren :-D
Läste förresten att våren redan anlänt till Torpshammar?! Ja, det har varit plusgrader visst antal dagar så då räknas det som vår - men det är det ju inte "på riktigt" ;-) Här har blåser det så hela huset knakar, nästan Dagmar-varning....! Å till helgen väntar kyla, så here it goes again... Ni vet, fint väder = vårkänslor * 10 000 och man börjar så smått plocka fram vårjacka, vårskor... Nästa dag kyla och snöstorm. Jaja, allt ner till -10 är ju okej.
 
 
Nu ska jag ha fredagkvälls-mys, jag jobbar ikväll nämligen. Men i helgen väntar massa skoj, Blowball-fest! Jag är ett stort fan av Blowball å har så varit sen jag var ca 6 ;-) Bara hoppas att jag och Jonas håller oss krya, båda är krassliga :/... 
 
 


RSS 2.0