Lagt golv ligger

HEJ!
Här har ni dagens semesterfirare :-) 4 härliga lediga veckor står för dörren. De första två ska spenderas ensam med Ella då pappsen ska jobba men sen är vi all together!

Vi står i här hemma; målat färdigt Ellas rum (!!!), börjat lägga golv och så ska väl jag hitta något att ägna kvällarna åt ;-)
Iallafall. Jag tänkte börja första lediga semesterdagen med lite inredningsshopping - tjooho! Har en känsla av att det bara smäller till så är Ellas rum klart. Pang bom. Vi börjar med det allra viktigaste; lampa och tavlor :-)

Ny garderob står på inköpslistan och det blir nog den här.

 

Näe, nu ska jag njuta lite svensk sommar och sen ta en dusch! :-)

Tjing! ♥



 


SUR!

I Måndags konstaterade vi att det var mycket hallon på våra buskar, idag två dagar senare har några fräcka människor plockat allthopa utom ynka 2 L.... SUCK!!

 

Hej!

Vi har alltså tjuvar och banditer alldeles inpå husknuten, detta ska utredas och jag har redan satt Wallander på detta :-) Skämt åsido - ni gör er inget besvär att stjäla våra hallon nästa år! Wait and see!!

 

Då kan vi lämna det. Här sitter jag nu nyduschad mitt i pågående rötmånad. Fullkomligt underbart, not!! Denna kväll bjöd på roligheter men gick snabbt över till tråkigheter ;-) Något positivt är iallafall att Jonke jobbar och står i med Ellas rum, snart dags för spackling och slipning... Det gillar jag!! Ska bli skönt att få flytta in fröken hennes egna 10 kvm. Vi är ju inte bortskämd med yta så ett till rum blir toppen :-)

 

Idag köpte jag och Jonas biljetter till ljungarocken. Årets happening i lilla Ånge! Kan dock inte kompensera upp utebliven storsjöyra... Men man gör så gott man kan :-)


Stråka lugnt då alla jämtar, god natt! ♥

 

 


Tylleri tyllera

Tjohoo!
Utarbetad mamma här ;-) Jobbdagen idag började för tidigt men var kort men blev lite längre.. hänger ni med? Tjaatja, jag ska inte klaga för det gick fint och allt går nu snart som på räls.

Efter jobbet gjorde vi byn, och spenderade en låång stund på vår lokala färghandel. Som jag älskar! Är där väldigt ofta ;-) Dagens shopping ser ni ovan, färg till Ellisens rum samt ett annat projekt ;-) Och nej, färgen är inte lila ;-) Färgen heter tyll, det stod mellan den och barbie. Ni get the picture va? ;-)

 


Nu ska jag inte bli långrandig här för det orkar jag inte. Kvällens mission blir en stor skål med jordgubbar och grädde! Vi fick supergod middag idag av svärmor, crepes. Pannkaka med surprise :-) Riktigt, riktigt gott!

 


Och vet ni... 3 pass kvar att arbeta sen stämplar jag ut i 4 härliga långa Augustiveckor. Iallafall. Imorgon drar vi till stan och gör byggmax, bauhaus och alla andra mina favoritaffärer! Första sommaren vi bodde här var vi seriöst på byggmax en gång i veckan. Så jag har fått min beskärda del av den brädgården, men morgondagen bjuder på lite roligare brädshopping så jag står nog ut ;-) Ellisen skjutsar vi till byberget. Jo.. Hon fick sitt livs första fläskläpp ikväll!! Det gick bra, kröp lite för fort och hon stöp med läppen ner i golvet. Efter lite skrik gick det över, men kvar fanns världens pussläpp! :-) Så mamma kunde inte låta bli att fnissa åt henne, för söt var hon med den lilla "stora" läppen :-)


 

God natt med er! ♥


Törs jag ropa hej...?

Hallå där!
Hard working woman här, glad i hågen var jag påväg till jobbet igår när jag fick ett sms - minst 2 h beodrar övertid hela helgen! Nåväl, vi är ett härligt team och gårdagen gick över förväntan så jag antar denna kväll kommer gå lika fint! Och JA, jag TRIVS med mitt jobb!! Vet inte hur många gånger jag fått frågan - men tänk såhär, är man positiv är ALLA jobb bra! Dessutom har jag najsiga människor omkring mig, inget ensamjobb :-) Då kan vi lämna jobbfrågan som verkar vara så intressant ibland! Jobba ska väl alla göra, inte sant..?


Så dagen idag bjuder på kvällsarbete, vi får se hur länge! Men har denna dag och morgondagen kvar sedan en ledig dag jag längtat länge efter! Vi ska äntligen investera i Ellas rum! Vi har beslutat som så att vi kör så det ryker så får vi ta morgondagen den dag den kommer ;-) Iallafall. Golv, färg, lister, gips.. Allt sådant ska vi hämta hem på tisdag. Hur kul som helst! Jag är övertygad om att hennes rum kommer bli jättefint, har en klar vision och Jonke är helt med på noterna :-) Blir skönt när hennes rum är klart så hon får ett eget kryp-in (och hon kan ha alla leksaker på sitt rum;-)! Men sova hos oss kommer hon nog göra ett tag till... ♥
Ni kan väl få lite förhandsinfo om rummet; furugolv, rosa, vitt... otippat va?! :-)

Snart åker Ella och Jonas till ljunga för lite kalas så jag får en stund all alone. Vad göra? Läsa tidningar såklart!! ;-)


Nu ska jag vila lite! Vi hörs ♥


Hårligt!

Tjabba!
Här sitter man och inväntar kvällsjobb, men endast 7 pass kvar till viva la semester! :-) Dessutom fick jag ett mycket gott besked igår så jag inväntar Augusti månad med ett stort flin!


Iallafall. Ni som känner mig vet att jag är något av en fanatiker när det gäller hår. Främst det på skallen då. Mitt hår lever sitt eget liv, typ. Nu ett tag känns det som att jag tappat en hel del mer hår än vanligt (jag har alltid tappat mycket hår, 100 hårstrån per dag iallafall :-)) Därför tänkte jag köra lite huskurer nu ett tag! Steg ett blir att börja äta hårkontroll, ett kosttillskott speciellt framtaget för hår, hud och naglar. Detta äter jag väl kanske främst för att mina naglar också ska växa sig starka och tjusiga! Steg två blir att börja med ricinolja! Och den ska jag inte äta :-) (används som laxermedel när man äter det) utan jag ska gnugga in hår och hårbotten med detta och låta verka ca 30 min. Sen tvätta ur som vanligt. Tanken är att man ska göra det varje gång man tvättar håret, i mitt fall två gånger i veckan då. En flaska olja går lös på ca 33 kr så väl värt att testa. Jag väntar mig inga mirakel, men det kan knappast bli sämre! Jag vet att den största boven för mig är plattången, men den vägrar jag ge upp så jag tänkte testa lite andra metoder ;-) (OBS! jag vill inte höra något om att håret inte påverkas av kosttillskott och yada yada, jag lever på hoppet! :-))


Ja.. Nu har jag varit lite utelämnande tycker jag så jag kryper tillbaka ett tag och sätter mig tillrätta på jobbet under 7 h :-)

Har ni något husmorstips rörande håret och huden? :-)

Här är gårdagens before, så tar jag en ny bild om 4 veckor då. Och ja, tanken är att jag ska fräscha upp det med färg snarast framöver ;-)

'

Såhär ser oljan ut, tisteloljan ska jag använda i fejset men mer om det en annan gång ;-) Ett tips, googla OCM (the oil cleansing method) och läs om en väldigt bra (och billig!) metod för bättre hy utan otäcka kemikalier.

 

Då önskar jag er en trevlig fredagkväll!

 

 


Hemmablind!

Tjolahopp!
Startade dagen med rivstart, Ella var hungrig och då måste det gå fooort :-) Sen begav vi oss till gammelfarmor för lite fika & bus. Vi fick barnvakt en stund då vi hade ett ärende att uträtta, men vi passade också på att besöka alla butiker på byn. Ojoj säger jag bara, här har man missat en hel del.. Det är ju lätt att bli hemmablind och i mitt fall alltid glo in nätbutiker när det vankas shopping, men bara på första affären hittade jag säkerligen 5 saker jag letat efter och tänkt beställa, blir att gå tillbaka då på måndag. Får ju min första (på länge) lön då :-)

Jo, sovrumsfönstret är ju nu helt klart med fönsterbräda och foder och hela baletten. Därför behöver jag en fin lampa, vilket jag också hittade idag! Om ni på måndag ser någon stackars sate på torget överlastad med kassar är det nog jag ;-) Men åter till sovrumsfönstret, jag har pimpat det idag - kom ju en leverans med nya (billiga) gardiner :-) Nu är jag nöjd! Sånär som på en lampa då. Och lite blommor...

Följde med lite nya kuddfodral med gardinleveransen - im going all in for pink!

Lullilull! Nu ska jag börja förbereda för ett kvällspass. Kämpa kämpa, snart ledig igen! :-)

Trevlig torsdag! ♥

Sur som en citron

Ultimata "citrontipset" till alla citrus-lovers, världens godaste Yoghurt med Citron! Smask, smask! Suveränt god till jordgubbar eller bara rakt upp och ner som den är :-) Imorgon äter jag den här till frukost..


Hej hej - ledig dag här.


Och det har varit en ledig dag som sig bör, loj morgon med en liten spurt då vi kom på att ojsan hoppsan, lillan ska vägas! Hihi, lillan, va?! Nej nej - tyvärr sprängdes inte 9 kgs gränsen men hon gjorde en big business alldeles sekunderna innan vi for.. Det var med säkerhet en business på ca 2 hg! ;-) (Som var det som fattades för att spränga gränsen) Iallafall, det såg bra ut för lillskruttan men detta med maten fortsätter vara ett dilemma. Men vi tar dag för dag!


Sen fortsatte räjset ner mot en brädgård i grannbyn, köpte det vi skulle ha och stannade sedan till på en loppis på hemvägen. En helt gudomlig loppis, faktiskt. Dagens fyndare blev såklart JONAS! Det jag är ute efter hade hon sålt dagen innan, surt sa räven men jag åker nog dit en dag snart igen och fortsätter kolla. För det var stort och alla prylar därinne var alldeles alldeles jättegamla - wonderful.
Funderar
på att alltid ha en loppis-slant i bilen, utifall att. Jag är fast beslutsam om att de bästa fynden görs helt hux flux!

 

Ja och sen kom då eftermiddagen som blev en brak-taco-middag med broder och Alex. Najsinajs! Lite bus och sen gudomligt goda CUPCAKES! med frosting och allt till efterrätt. Tänkte ta bild men munnen hann före ;-) Ella höll låda som vanligt och charmade nog dem båda. Sen somnade hon gott på sötörat sitt. Jag och Jonas slog igång en riktig gammal klassiker - Jönssonligan & den svarta diamanten. Wooho, Svenska-film-lovern i mig slog glädjevolter. Vi har tydligen en hyr-funktion via boxern, laddad med svenska underbara filmer. T ex alla Wallander. Dock kostar det ju såklart, men iallafall! Då var semestern räddad :-)

 

Imorn börjar jag sådär lagomt tidigt, 16:45. Alldeles perfekt faktiskt med sena kvällspass såhär i sommartider. Jag hinner ju med all vaken Ella-tid men åker på jobbet lagom tills kvällsgnället drar igång ;-) Det ni, kallas tajming. Imorgon börjar nedräkningen på riktigt, 8 jobbpass kvar till semester!

 

Nu blir sängen och natta, med min käre snickare.

God natt! ♥


Hang up

Jag tror jag har någon slags hang-up på citrusfrukter av alla de slag. Detta bådar inte gott :-)) Iallafall, jag gjorde vanliga citronmuffins med en touch av lemon curd, supergott!! Invigde nya fina muffinsformar från GreenGate också :-) Tyvärr blev de platta och lite klena i färgen men desto godare! Kladdiga saftiga muffins blir ju allt som oftast platta - men man ska väl inte dömma någon efter utseendet, det gäller ju även muffins! :-)

Appropå muffins, är det så att det är värt att investera i en muffinsform av metall? Jag tycker alltid att formen "flyter" ut, jag vill ju ha den rund och fin! Hjälp mig här va!


Formarna köpte jag på elsashem.se

Recept har jag inget för detta är höft-muffins. Ni vet, höfta lite här och höfta lite där..

 

Den här dagen blev ju fin iallafall. Trodde hoppet var ute när jag vid sjusnåret gjorde kväll (och helg! är ju ledig imorgon) men orken kom åter :-) Så snodde ihop muffins, citronkladdkaka och gissa vad... Jo!! Jag torkade golvet!! Haha. Ella hade ätit gröt själv, tänk er scenariot... :-) Morgondagen bjuder på en del skojigheter i form av broder & fjälla-besök, mätning&vägning av liten Ella och framförallt - L E D I G !! Ja nu är ju inte världen helt perfekt då det innebär att jag jobbar helg, men iallafall. Dessutom skulle det enligt någon vädersnubbe bli bra väder imorgon. I rest my case. Dessutom in på hela härligheten börjar jag få semestervittring... Nu är det näära! Augusti here I come!

 

När man stökar på med bak och liknande får man ju tid att tänka efter och fundera på livet och allt vad det innebär, den eviga frågan i mitt huvud är iallafall är det värt det? Jag har själv ställt mig frågan många gånger och det finns många jag vill ställa frågan. Det leder mig ofta på rätt väg och hjälper mig inse vad som är viktigt och vad jag vill. I de flesta fall är det en högst avgörande frågeställning, glöm därför inte bort att fråga dig själv ibland, är det värt det?

 

God natt! ♥

 

 


H&M Fall 2011

Tjabba!
Ni har väl inte missat att H&M släppt höstnyheterna? Inte jag i allafall, är man stamkund så är man! Nu var det dock inte damkläderna jag synade utan baby och home nyheterna.










Ja ni ser ju... Inte speciellt höstigt detta inte, så man kanske får lov att tjuvstarta hösten..? :-) Nåväl, jag lägger dessa saker på näthinnan och hoppas jag kommer ihåg dem sen när det känns mer lovligt att frossa i höstsortimentet.

Nu ska jag greppa målarpenseln en stund medans papps är ute och går med vilddjuret!

Vi hörs! ♥

Vila behövs ibland

Tjibbi!


Tjuvens vilket busväder denna måndag bjöd på, dock inget jag märkt av inne i jobbets "lugna" vrå ;-)) Väl hemma mötte jag en glad dam och en ännu gladare papps! NAJS! Iallafall, vi åt god middag sen fick jag till min glädje öppna ett H&M-paket med lite eftersläntare, eller hur var det nu?! ;-) Trevligt innehåll iallafall - i'll show you later.

Aftonen ikväll bjuder på lugna puckar. Man måste ju ha tid för rekreation ibland också.. Lite planering har vi tagit tag i och jag funderar på om jag inte skulle.... eller?

Känner mig trött och slut i både kropp och knopp, skönt med ett eftermiddagspass som slutar 19 imorn ;-) Sen ledig onsdag, tjoho! Den lediga förmiddagen imorgon ska spenderas på närmsta brädgård. That's the way we like it, aha aha.. Knäppa familjen när den är som värst!

Nu har vi precis fått liten sötnos att somna efter en stunds illvrål :-)
Time for vila för den här mamman,
trevlig kväll! ♥


Pink is the new black! Söta muffinsformar som jag nog ska inviga snart...




En studie i "kan sev!!"

I lördags stekte världens bästa morfar pannkakor till mig...

.. som ni vet är jag en bestämd dam...

.. så jag fick en egen gaffel...

.. Mormor försökte mata mig, men...

... KAN SEV!! ♥

 

Hallå!

Då var denna helgen till ända också, nästan så jag fått lite semester-feeling iom med 3 lediga dagar.. Men åter till vardagen imorn ;-)) Vi har iallafall haft en toppen helg; fredag och lördag spenderade vi i Bräcke med mormor och morfar. På lördagen var det marknad, vilket Ella tyckte var toppen :-) Kvällen avslutade jag och Jonas med lite tapetsering!! FINALLY! Vi har haft tapeten hemma över ett år, men igår fick han äntligen tummen ur ;-)) Bra blev det!

 

Idag har vi haft lite snickardag, lite annat småfix som blivit gjort. Jag har bland annat tagit upp målarpenseln, och den verkar jag få hålla i ett tag.. Jag ska måla hela världen, lilla mamma! Skönt iallafall att kunna bocka av att-göra-listan med sådant som kommit på efterkälken. Det gäller ju att stanna upp snickaren här hemma ibland och upplysa om insidan, det som faktiskt räknas ;-) Annars är det lätt att det bara blir utejobb.

 

Jo.. Vi har ju en liten matvägrare här hemma, men som ni ser på bilderna ovan duger viss mat och allra bäst när man får äta helt själv! Hon fick en gaffel i lördags, och redan nu manövrerar hon den bra. Skönt, skönt! Idag gjorde vi köttfärsbiffar, hon åt som en häst och bokstavligen slickade tallriken ren, det gör gott i mammahjärtat! ♥ Vi får se på onsdag huruvida hon ätit bra eller ej på sista tiden...

 

Kvällen till ära bjuder på jordgubbar och negerbollar tror jag minsann! Gubbarna är redan köpta (kan inte få nog..) men bollarna måste rullas. Ingen konst för en äkta negerbollsbakare! Kan receptet utan och innan ;-)

 

Trevlig söndagkväll, jag ska iallafall ladda upp ordentligt för kommande vecka.
Vi hörs! ♥


Länge sen

Hallå där vänner!
Här har man (inte) legat på latsidan ett tag, har haft lite fullt upp med jobb och att torka golv. Ja från ett beroende till ett annat.. Min käre sambo konstaterade igår när jag slet fram moppen att det var tredje gången inom loppet av 5 dagar jag torkade golvet. Whopsi, men till mitt försvar har vi en unge som älskar kladd och jag hatar kladd och sen som sagt, det gäller att lägga fri och ledig tid på annat än jag lagt den på förut!


Ikväll ska vi iallafall åka till Bräcke och göra byn osäker, om allt går som planerat. Det blir att avnjuta en middag med mamma iallafall och sen har vi kvällen barnfri, så vi tänkte testa Bräckes öltält - japp!! det ska tydligen finnas ett sånt :-) Najs! Öl är väl bra för håret....?


Idag var vi iväg och köpte lite sånt där väldigt nödvändigt såsom bräder, skruv och bits och torx och allt vad fan det heter - nu ska hua av karln. Vi ska äntligen fixa till runt sovrumsfönstret, det blev ju aldrig gjort ifjol (!!) när vi bytte fönster. Vet ni en annan sak, jag har haft samma gardiner sen ifjol i vardagsrummet. Japp, de har suttit där höst som jul som vår och nu sommar igen. Men det gör mig ingenting, jag gillar dem och de får hänga där de hänger! :-) Så ska köpa ett par gardiner till sovrummet nu iallafall, så gulligt då av Ellos att skicka ut ett sms med rabattkod - great minds think alike! :-)

Bjuder på en ganska deprimerande bild av vårat kök, men nu är det fint! :-) Tror det här var i December.

 

Gardinjakten har börjat, vi hörs! ♥


Häl och där

Hej ledig fredag!

Dagen tog vi som den kom, upp och iväg å gå en låång promenad som start på dagen. Härligt, härligt. Fick göra ett stopp på Ica efter vägen för vätskepåfyllning och skavsårsplåster, min lott i livet det.. Att konstant gå med en ond häl ;-)


Efter lunch bestämde vi oss för att åka till Fränsta för att se vad deras affärer har att erbjuda. Hittade iallafall "min" mascara, det var ju bra! Fick ögonen på annat smått och gott också, men det får stå på önskelistan så länge.

 

Såå.. Fredagkväll och jag har laddat upp med både choklad och jordgubbar. Jo, en Ramlösa smultron också! Den här hund-filmen som ska vara så bra går på tv också, annars fungerar några avsnitt Halv åtta hos mej som kvällsnöje också! :-)

 

Ha en härlig kväll och helg, jag ska jobba jag :-) Tjing! ♥

 

Ps/ Idag är jag snyggast i mitt nya linne med Kings of Leon på! Wohoo, tack Lena! :-)

 

Lite annorlunda fika, till prinsessan i familjen. Evighetsfika så att säga ;-)


Höst?!

Goddag onsdag!
I måndags damp den första höstkatalogen ner i brevlådan, idag kom ännu en till. Jag vet inte jag, men det känns alldeles för tidigt! Hallå, vädret är ju på topp - påminn mig inte om regn och rusk ;-) Det är ju verkligen s o m m a r nu, så härligt så! Pappa och lillhjärtat myser och busar på hela dagarna, medans mamman jobbar och står i. Men ha tålamod mamma, bara 3,5 vecka kvar :-) Men vem har sagt att det inte går att ha semester varje ledig stund?! Imorn börjar jag lite senare vilket innebär att jag har en hel lång förmiddag att ta tillvara på, så jag hoppas på fortsatt soligt väder imorgon.

Kvällen bjuder på lite snickring, vi håller på att färdigställa bron med innertak och belysning. Kommer bli kanon, och så småningom ska det dit en liten mysig möbel! För våra kaffestunder och kanske ett glas vin på tu man hand... Appropå möbel nämnde Jonas att han vill ha nya soffor framöver och i tyg! Det blir perfekt det älskling :-)


Nu ska jag hjälpa min käre snickare,
ha en trevlig onsdagkväll! ♥





Några höstfavoriter snappade jag upp ändå.. Men det får bli en mer ingående kik senare i sommar ;-)
bilder från www.ellos.se


Underbara barn

Hello!
Härlig härlig måndag! Fick en rejäl sovmorgon, Ella och pappsen klev upp och lämnade en dödstrött mamma åt sitt öde. Efter en timme kom mina underbaringar nerkrypandes i sängen igen, så myste vi en stund till :-) Sen upp och ha gott om tid att göra sig iordning för jobb. Perfekt morning med andra ord. Jobbade en liten stund, sen hem igen för att sätta sig vid ett dukat bord och till efterrätt glass som Mamma och Pappa kom med. Joni, det var min måndag det :-)


Nu tillägnar jag aftonen åt lite tvätt och lite jordgubbar, får se om jag äter dem naturella eller med lime ;-) Lite vanilj-kesella till blir det iallafall - är det sommar så är det! Får hoppas att SF-kanalen har något intressant att bjuda på :-)


Jag funderade på det här med integritet och privatliv förut, hur öppen får man va..? Jag är för öppenhet, denna fundering kom sig av att jag och min sambo har delade meningar i en fråga där jag vill vara öppen utåt men där han menar att det är vår deal. Javisst, man måste ju respektera varandras åsikter men varför dölja något som skulle kunna vara till hjälp för andra? Som t ex Ella, vår lilla skatt. Hon är ju född 3 månader för tidigt, inget jag varken kan eller vill ändra på, så varför låtsas som något annat? När man för sjuttielfte gången får höra kommentaren vad liten hon är, är det skönt att kunna säga att hon bara vägde 724 g när hon föddes. Allt jag vill är vi ska slippa känna skam och skuld över sådant vi inte kan rå över!

Nåväl, nog om det, nu dags att frossa i gubbarna,

härlig måndagskväll önskar jag er ♥

Jag är coolast i världen :-)

 

Nyduschad och go

Limeys


Mitt nästa köp, tror att den har mycket inspiration att bjuda på! Har redan de två föregående böckerna och de är helt underbara att bläddra i. Kostar ungefär vad 2 tidningar kostar, hrrmm... ;-))


Tjabba!
Här har det precis torkats golv, skön känsla. Dessutom har vi rengjort diskmaskinen?! Köpte någon slags rengöringstablett, vet ej vad den gjorde för nytta men det luktar citron i hela huset, me like :-))


I afton ska jag avnjuta lime-marinerade jordgubbar, grädde och ett gäng 'gamla' tidningar jag letat reda på. Kanske en film också!
Imorgon ny arbetsdag och den första jobbhelgen så småningom. Lagoma pass den här veckan, får lite sovmorgon men slutar i lagom tid dvs 17.


Jo.. Ska ni göra en efterrätt den här sommaren måste det bli lime-marinerade jordgubbar, så sjukt gott! Lätt att göra, dessutom är ju inte gubbarna så dyra längre (25 kr/L här, ganska överkomligt). Godast med hårt vispad grädde. En bit kladdkaka till skadar inte heller :-)
Jag ska för övrigt testa göra citronkladdkakan fast med lime - borde bli smashing? I löve Lime!!


Jo.. En sak till, erat bästa fiskrecept, tack! Jag tänkte göra fisk till lunchlådorna, Jonas äter ju inte fisk så kan ju passa på at work. Bring it on!


God kväll ♥


Orka or not?

Tänkte du använda mig idag då? Nehe, inte det nej. Du vet fönster putsar sig inte själva!!

 

Goddagens vilodag, känner att jag behöver låång vila idag. Inte lyfta ett finger i onödan, men alla måsten hopar sig och tyvärr måste man väl.... Eller? Iallafall tänkte jag denna söndag ägna åt lite tankeverksamhet.


Appropå det så fick jag igår höra en sak som gjorde mig glad ända längst in i hjärtat, jag önskar dig all lycka till för jag vet att du är världens bästa människa egentligen.

 

Nej nu får denna söndag fortsätta i filmens värld iallafall så länge Ella sover.

 

Tjingeling! ♥

 



Porslin tankar

Underbar dukning med Rörstrands 'Swedish Grace' - får fortsätta önska mig delar ur serien så jag kan göra lika fin dukning någon gång :-) Har iallafall fått ihop till mina 6 tallrikar.

Bild från designdaybyday.se


Så mamma, det jag önskar mig ur ovanståe serie är:
Tallrik flat 27 cm - Snö 6 st
Tallrik djup 25 cm - Snö 12 st
Tallrik flat 21 cm - Snö 12 st
Skål 30 cl - Snö 6 st
Det var alles! ;-))


 

Var min disk lika vacker som den här skulle jag med glädje diska varje dag!

Bild från rorstrand.se

 

Hej lördag!


Vad gör vi idag? Vi tjejer är all alone då pappan är på jobb i Östersund. Lilla fröken försöker sova middag och jag ska försöka städa undan lite grann. Känner mig seg som klister idag, tyvärr. Kanske lite kaffe kan råda bot på det...? Har iallafall testat min Stelton-kanna idag - ska se hur många timmar den håller värmen ;-)) Viktigt vetenskapligt test - vi måste ju veta hur många timmar vi kan vara på picnick.


Vi får iallafall besök senare under dagen, najs. Hoppas på en trevlig och lugn afton med min käre sambo, vi har ju massa tv-kanaler att utforska! Min favorit all times är SF-kanalen, bara svensk film!!! :-) Sunes sommar, Jönssonligan, såsom i himmelen (MÅSTE SE!!), Lilla Jönssonligan och såklart världens bästa film Adam & Eva. Ja ni hör ju, fulländad kanal!! För en "jag älskar svensk film" person som mig då... Undra om de visar Wallander? Isånnafall hörs vi framåt hösten igen!

 

Dags att gå ner i tvättstugan, vi hörs! ♥


Guess what..?

Denna härliga underbara fredag kommer vi spendera djupt nersjunken i vår soffa framför första bästa tv-program. Japp, Jonas installerade nya boxen mot min vilja, men ett avsnitt "Halv åtta hos mig" är ju inte fel ;-) Jojo, lite har jag nog saknat att kunna glo på tv..

Hur som haver, jag slängde ihop en kladdkaka lite snabbt efter jobbet idag (herregud kan ju receptet utantill) och tänkte äta det med en stor skål jordgubbar och ett stort glas med cola och jordgubbar, lime och is - det är sommarsvalka det! Får hoppas vi hittar någon spännande film att glo på så är kvällen fulländad.

Jag hoppas på en sovmorgon imorn då jag är lite trött efter denna vecka :-) Men på't igen bara på måndag.. Ikväll ska jag iallafall glo in Nordljus.net - de har gratis frakt och jag har ju varit duktig denna vecka, eller hur?! ;-))
Jag har varit duktig på ett annat område också men det tar vi vid ett annat tillfälle.

Kvällens treat, jordgubbar och kladdkaka.


Trevlig fredagkväll! ♥

RSS 2.0