Det stavas trött

Hortensia, kanske?

 

Hej,

jag har nästan växt fast i soffan. Ugh. Men är bättre idag och det finns hopp om livet. Men klarar inte av mig själv som sån här latmask. Usch... Ska göra något vettigt alldeles strax först bara surfa efter mer vår-inspiration. Har gjort the big klick på h&m, mycket intressant måste jag säga. Att shoppa i feberyra kan aldrig sluta bra:-).

 

Jag ska köpa nya blommor till sovrummet och till Ellas rum, helst vill jag åka till S-vall och göra det. Det vill inte Jonas. Någon som vill göra en avstickare ikväll eller imorgonkväll...:-)? Stora staden har ju öppet längeee!

 

Dags att göra nånting vart det ja... :-)!

 

Hoppas ni har en fin dag ♥

 

 


Veranda-liv

Härliga inspo-bilder från Nyblom o Kollén. Jag vill jättejättegärna ha en punschveranda. Det får bli i mitt nästa hus det :-).

 

Inte dumt!

 

Hej,

nu ni... Har ni en not so fresh mama här. Flunsan har gjort storstilad entré. Ugh, känner mig överkörd och nermald. Men gör allt för att fördriva skiten ur kroppen, dvs ingenting. Man får liksom ett annat perspektiv på livet när man är sjuk, så tråkigt det är att göra ingenting...! Men det enda jag orkar så bäst att lyssna på kroppen.

 

Dricka lite dunderkur (recept kan Ni få om ni vill!) samt äta skivad vitlök på hårdbrödmackor.. Eller nej just ja - det var ju den som inte funkade utan bara gav mig funky andredräkt :-). Sakerna man gör för att bli frisk!!

 

Ni får njuta av lite härliga veranda-bilder så länge. Njuta av våren ni som kan. Själv ska jag krypa ner under täcket där jag ömsom svettas ömsom vrålfryser. Najs.....

 

God natt! ♥


Så ett frö

Frön på skallen nu!

bild från Lord Nelson.

Hej,

täppt i näsan och det rinner från ögonen. Mammans tur att bli klen då :-( Jaaja, vi får se jag ska ju göra dunderkuren så imorn är jag förhoppningsvis på benen!

 

Surfar inspiration till ett kommande trädgårsland, vill jättegärna så typ morötter, persilja, dill, gräslök, lite potatis... osv :-). Hoppas få mina tankar genomförda denna vår/sommar :-)! Är även inne på att så lite blommor av olika slag... Hur svårt kan de va?! ... Hrrm, jättesvårt tror jag bestämt. Men trägen vinner ju som bekant :-).

 

Kvällen vigs åt mina reafynd, det blev ju ingen tripp igår men väl en sväng på byn för att kolla in årets bokrea. Gjorde en hel del fynd :-).

 

Nu ska vi mojna i soffan efter en hel dag utomhus och ca 8 km trampade, tjoooho! Inte illa :-)!

 

Ha en fin söndagkväll!

 


Fiiin vääre idag!

imag1801 (MMS)

Fiiin vääre idag!


Blommande idéer

Gjorde en liten plantering av lite överblivna blommor. Älskar hjärtan på tråd :-)!

 

Hej,

fredag... Jag fick börja dagen med vab! Sen kom min moder och tog vid. Lillahjärtat hostar och hostar.. Är riktigt less på detta elände, min stackars stackars lilla jänta ♥ Har haft en allt annat än bra dag, tyvärr! Är så jätteless på något i mitt liv som jag inte vill eller kan gå in på närmare. Är bara less, less, less! Men det kanske blir bättre, who knows..? :-)

 

Iallafall. Vi hade ju planerat en tripp imorgon, återstår att se hur det blir med denna nu pga eländes hostan :-(.


Vilket feelgood inlägg va! Det är tur att min älskling ♥ är hemma igen och att jag är ledig... Behöver ladda mina stackars batterier.

Ni kan väl komma med någon kul nyhet? Typ något annat än att LillPrinsessan ska heta Estelle :-)... Fint namn tycker jag förresten.


Ha en fin fredagkväll! ♥

A star is born

Äntligen fått upp min "inspo-hylla" i köket. Där ska mina finaste kokböcker få husera för att sprida lite glädje... Som ni ser är det mest bakböcker som gäller :-).

 

Hej torsdag och breaking news! En liten prinsessa är född... Inga mer ord om detta behövs nog :-).

 

Idag väntar jobb såklart, men ligger bättre till tidsmässigt idag tror jag. Vi har varit vaken och "klara" sen ett tag tillbaka. Skönt med sena mornar, fast å andra sidan... Sluta 17 är inte min grej :-). Men snart är det helg igen!

 

Ella är lite snorig denna morgon, vi testar dagis ändå och se vart det bär iväg... Förhoppningsvis är det bara lite snuva som de allra flesta dras med nu för tiden.

 

Dags att fixa håret sen åka iväg till dagis. Igår var Ella kvar ensam med en fröken, hon drog Ella i pulkan som var såå nöjd. Härligt att se att hon trör sig fast hon blir ensam kvar (ingen fara med de bästa fröknarna ändå!).

 

Ha en fin prinsess-dag! ♥

 

 


Det stora röda!

Var en vagn :-)! Nöjd jänta i fin ny vagn från Kronan. Har höga förhoppningar och är än så länge jättenöjd. Smidig, lättsam men ändå robust och rejäl!

 

Hej,

sliten trött mamma här. Hände en liten incident imorse som blev droppen att få bägaren att rinna över.. Ni vet, ångest, dålighets-känslor... Man känner sig värdelös helt enkelt! Men det gick nog bra ändå.

Ella sover sen ett tag tillbaka och jag ska göra detsamma nu faktiskt. Behöver en liten reload. Skulle vilja ha några dagar off och bara få vara ute!! Längtar såå tills Jonas är hemma igen.

 

Som ni ser fick vi en ny vagn till detta hus igår :-)!! Tjooho, som jag längtat! Den här lyfter jag lätt när den är ihopfälld. Den tar inte upp hela kofferten och den är rööd och fin. Samt ett jättebra handtag för oss som är längre än genomsnittskvinnan (ett internt skämt, Ellas läkare konstaterade en gång att jag var längre än normalt för att vara kvinna och Jonas kortare än normalt för att vara man, haha! Det har han fått höra mååånga gånger :-)) Nej, men jag är jättenöjd! Har massa fina finesser; solkeps, fullt liggläge, inbyggt myggnät (no more borttappat j*vla myggnät ;-)) och en del annat. Ella satt som ett ljus i den i över en timme igår :-).

 

Nu ska jag sova sött och njuta av att imorn trillar det in pengar på mitt konto som jag borde haft sen länge sen men som inte kommit dit pga folk som inte är noggranna. Tack :-). Äntligen liksom...

 

Ha en fin kväll! ♥

 


Semlor

Dagens lilla semmelätare. Men i henne gick bara grädden ner. Ack, ack, amatör.

 

Mammas semla. Ja jag har bakat själv så därför ser de allt annat än vackra ut :-).


Följande kännetecknar en bra semla:

 

- Tydlig smak av kardemumma i brödet

 

- Mycket mandelmassasmet (mandelmassa blandat med bröd eller vad som helst, inte bara en skiva mandelmassa)

 

- Mycket grädde (viktigaste punkten) gärna med mycket socker i....

 

- Till sist; florsocker (inte vaniljsocker som min far tog en gång) på locket (och gissa; gärna mycket :-))

 

... Less is more gäller inte semlor tycker jag :-). Har ni ätit någon semla idag?

 

 

Ha en fin fettisdag! ♥


Det som göms i snö kommer fram i tö

Hej!
Har varit tyst här, men bråda dagar på jobbet :-). Samt en sambo-fri vecka. Det sätter sina spår. Nu är vi ju bara inne på första dagen, men iallafall. Ella valde ju att starta denna dag halv sex!!! och jag somnade före ett. Tjooho - bra start på veckan. Men hemma och kicking är jag. Imorgon är vi lediga och ska bara myyysa. Hoppas på samma fina väder som idag! Helt otroligt att det är ljust ute ända till fem.. Och att det börjar ljusna tidigt :-). Ingen konst att kliva upp med solen rakt i fejjan :-). (fejjan = ansiktet. ni vet before facebook betydde det just ansiktet och ingenting annat)


Två risiga övervintrade pellisar har fått flytta upp till lilla växthuset. Tar sig dessa är de fasen odödliga. Ni ser ju, det är helt klart synd om dem.

 

Fjolårets praktexemplar som fick övervintra på fönsterbrädan i sovrummet. Det gick ju som ni ser något bättre. Nu ska jag bara köpa så-jord lite småkrukor och sen bjuda hem mormor så hon kan ta sticklingar åt mig. Eller åtminstonde lära mig.

 

Är det bara jag som längtar tills våren prunkar för fullt ute...? Jag har stora planer för vår trädgårdssommar 2012. Japp, fram med snickarbyxan älskling för nu ska vi..... bygga odlingsbänkar :-). Är det att ha åldrats ca 45 år i förtid att beställa pellis-sticklingar över nätet...? Nope.. Eller?! :-).

 

Nu ska jag ägna kvällen åt att kolla in årets bokrea, kanske något finns att fynda?

 

Ha en fin kväll! ♥


Testing, testing

Prenumerationsgåver; vita handdukar från Newport och det som ska vara världens bästa handcreme. Testing, testing med andra ord. Nedersta handduken är nytt köp från Ikea; deras handdukar Fräjen har fått bäst i test så de ska också hårdtestas. Bra pris iallafall å de gillar man ju :-). Hoppas de håller måttet. Matilda goes tant :-).

 

Men hej ljuvliga lördag,

en jobbdag väntar mig. Hoppas den flyter på bra....

Kvällen ska ägnas åt min fina familj och mello kanske! Eller någon bra film. Hoppas Jonas gör någon god middag också lagom tills jag kommer hem igen :-). Jag slutar i bra tid idag för kvällsmys!! Imorgon jobbar jag em och Jonas åker på förmiddan till Avesta igen. Tur som en tok att vi får barnvakt från alla håll o kanter!

 

Nu är det stora röda på väg.... Men, det är i Jonas namn och han är ju borta till veckan. Hur tänkte vi där...? Nåja, får charma utlämningspersonalen så kanske det går bra det med :-).

 

Hoppas ni får en amazing lördag! ♥


Åhléns

Kolla här.....

Åhléns leverar!! Herremingud så fina saker :-). Pallen är en favorit och skulle passa perfekt i vår hall. Provdockan vore fin i sovrummet...

 

Fin tavla. Vill bara att vår hall blir omgjord poff bang, skulle sitta som ett smäck just nu.

 

Ah, trött tröttare tröttast! Lilla Ella har ju (såklart) hosta igen, denna gång en retfull variant. Får se hur det blir den här omgången.... Hon är ju pigg i övrigt så vi hoppas på det bästa :-). Tror jag vab:at nån gång varje vecka sen hon började dagis i höstas, börjar kännas tröstlöst! Vill att det ska bli vår friska tid snart. Nåväl, det kunde vara värre...!!

 

Inga fredags blommor blir det här idag, jag ska ju trots allt jobba hela helgen så det känns lite onödigt ;-). Kanske något annat som piggar upp? Jag ska iallafall sno ihop semmelbullar alldeles snart så det finns att ta fram den 21 februari. Vädret är strålande idag med men blir nog inne, det är lite för kallt för hostiga lungor idag.

 

Gaahh... Känner att det här blev ett sånt neggo-inlägg, men ibland orkar man inte. Om jag fick en önskan skulle det utan tvekan vara att få ha Ella frisk. Det är väl inte vår vinter i år... Å inte min dag idag ;-).

 

Hoppas Ni får en fin fredag! ♥

 

 


Torsdagsmys

Liten skrota i ny pyjamas som vi lyckades köpa trots bråkig unge igår :-). Ett tips; Polarn o Pyret har världens bästa kundservice, de har massa leksaker för uttråkade barn och bryr sig inte alls att någon liten jänta river butiken. KANON!

 

Röda elefanter...

 

Mamma, vill va ifredag! I garderoben gör Ella underverk :-). Vi kan inte sätta dit fler hyllplan för hon gillar att sitta där och... filosofera kan vi kalla det ;-).

 

Hej torsdag,

här är jag dagvill. Har precis börjat ladda för ett eftermiddagspass men än är det många timmar kvar. Jonas kommer hem och avlöser idag då Ella är snorig (såklart) igen. Bah, bacillj*vlar......... Jaja, det blir väl någon ro med detta också!

 

Idag är det vårfeelings igen, morgon började som mulen och det snöade (!!) men nu börjar det spricka upp! Ser framemot denna vår, blir nog massa skoj framöver :-). Om inte annat har jag en del ledigt att se framemot, å de är ju aldrig fel. Jonas har bara fyra bortaveckor kvar också! Tiden går fort.


Nu ska jag riva av med dammsugarn och hänga tvätt. Är det något jag gillar så är det att tvätta. Ja jag vet jag är sjuk i huvudet, jag gillar t om att lägga in rentvätten i garderoben. Mwapp, konstig fetisch! Här hemma gnälls det på att jag är för snabb att tvätta inte tvärtom :-) "förif*n du kan väl lukta om kläderna är smutsiga...!!" brukar de låta, men allt som ligger på golvet det tvättar jag :-). Tjooho. Får panik när det är typ mer än två maskiner tvätt som ligger. Klarar inte av sånt.



Å nej Lena, det är ingen golvmopp jag går och väntar på! Det är något mycket mycket roligare :-)!

Kram! ♥

Lukta gott

Vad är detta...?

 

Två olika kartonger? Kul :-)!

 

Jamen - massageljus är det ju!! Himla fiffig grej, när man tänder ljuset blir det flytande (såklart) och blir till varm massageolja. Ja, ljuset är gjort av massageolja. Så rubb it on å myyys! Eller som jag, använd som handcreme. Jättebra faktiskt och luktar supergott :-)! Klinta heter märket. Tyvärr lite märkliga doftkombos, typ svartvinbär/tomat.. njaa. De två ovan var de bästa enligt min snok :-).

 

Hej onsdag,

oj vilken dag vi hade i Sundsvall. Sjukhuset gick jättebra men den efterlängtade shoppingen kunde jag se mig i stjärnorna efter... Hann med Ikea och det var väl allt också. Fin kombo med tjurig jänta å snuvig karl - gissa humöret!! Men vi tog oss hem och nu är alla nöjda och glada. Sånär som på en snuvig sambo då... Jag ska plocka upp mina fynd och tända alla ljus i detta hus för nu har jag laddat upp med Ikea´s billiga värmeljus.

 

Förresten, jag är ute efter det perfekta doftvärmeljuset. Oh my. Det ovan är en klar favorit men klår tyvärr inte favoriten all time Partylite Mullbär. Men, jag vill hitta något som är mer tillgängligt (köps ju bara genom partyn som jag typ aldrig blir bjudna på;-)) och gärna billigare :-). Ikeas gillar jag not so much inte Lagerhaus heller. Tips?

 

Ja, lite sur är jag för dagens missade shopping. Men röd liten sak som beställdes igår är on the road på väg till mig!! Jag längtar efter denna skönhet :-). Så kul vi ska ha!!

 

God natt! ♥


Tankar

Skål, vinglas, skål eller skål?

 

Vas, kniv, tallrik eller mugg?

 

Ja som ni ser, svår beslutsångest pågår här. Tanken är att utöka tallriksbeståndet, men Cervera har så mycket annat fint som jag också vill ha. Såklart :-). Jag känner på mig att vi kommer bli ovänner as hell när vi väl ska spendera det kära presentkortet. Nåväl, det är oss i ett nötskal det.

 

Vi kom iallafall nyss överens om en sak, röd och grann.. sak på väg till oss. Tjohoo, jippie, äntligen!! En liten sak till dotra som förhoppningsvis uppfyller våra förväntningar. Lååång väntan bara. Liten sak kom snart? Denna ska göra oss mer outgoing! With the trains. Nånting sånt ja. Kan vi hoppas på :-).

 

Nu är det dags för MammaMatilda att lull-lulla, sov gott! ♥


Alla Hjärtans Dag

Klassikern

 

Från jobbet

 

Från mina två hjärtan (mest från det stora :-)).

 

Jamen ni ser ju - jag blev uppvaktad ändå. Med råge :-). Kul med blommor, det förgyller verkligen vardagen. Blev jättejätteglad över den fina blomman, gillar sådana blommor mer än snittisar faktiskt. Om man nu får ha något tycke.. Å de får man ju :-).

 

Kvällen gör vi inget speciellt, Jonas ska t om jobba!! Men jag ska passa på och njuta av en ledig kväll... Imorgon bär det iväg mot stan tidigt, tidigt. Har ett bekymmer inför morgondagen, ett väldigt roligt sådant :-). 500 kr på Cervera, how to spend? Tjooho!!

 

Nej nu ska jag glo in DisneyJunior med lillhjärtat!

Trevlig kväll! ♥


Dagen efter söndag

C-vitaminer i massor

 

Färdigt resultat, gott blev det:-)!!

 

Hej måndag,

ugh. Tidig morgon här men vad gör det.... om hundra år :-). Idag ska Ella på dagis igen och jag ska jobba ett kvällspass. Tillbaka till det vanliga med andra ord, Pappa J är hemma så ordningen är återställd. Lillkickan får hålla sig frisk ett tag nu tycker jag ♥

 

Jag ska röja upp ett tokstökigt hem idag, usch...!! Hur gick det till? Ser ut som en tromb dragit fram :-). Å det har det, i form av liten Ella. Dagen ser ut att kunna bli fin idag också så lite utomhus blir det också. Jag önskar att jag satte lökar i höstas så hade jag haft några fina tulpaner att se framemot, men tyvärr blev aldrig det gjort. Vi har inga planterade blommor alls i vår trädgård, däremot växer det en hel del saker vilt, typ hallon (i massor som vi alltid blir av med), svartvinbär, rödvinbär, nyponbuske (dom är fina!!), lupiner (en hel hög dök upp i somras) och en rabarber som är den största jag någonsin sett. Tyvärr är ju rabarber god ju mindre dom är, våran är mer i form av ett träd :-). Åh jag längtar tills vi kan plantera något fint!! Ett par träd vill jag slänga ner, helst äpple och kanske körsbär. Och anlägga en liten rabatt där jag kan peta ner lite olika lökar!

 

Jag ska iallafall skriva en inköpslista till Ikea idag, det blir ett besök där på onsdag då Ella har inplanerade läkarbesök. Blir värmeljus en masse och säkert mer som ... behövs:-)!!

 

Hoppas ni får en fin måndag


Med en enkel tulipan

Fredagens bukett som jag fick av hjärtat mitt ♥

 

Halloj lördag!

Jag känner i lilltån att det här blir en bra dag:-)? Ska ut på byn om ett tag och köpa lite presenter till min fina familj. Och ladda upp med c-vitaminer på ica, jag fick för mig att göra Smoothies för det har jag aldrig gjort! Jo, det är helt sant och jag har nog gått miste om något gott. Men får försöka ta igen det nu då. Och någon god middag ska vi väl kunna ordna till familjen idag.

 

Och jag har lust att baka, sätta om blommor, städa, rensa, sy, pyssla, måla.... Ja lång lista med andra ord men jag tror det inte blir något alls med det;-).

 

Ha en fin dag! ♥


Löv paket :-) detta är till ella dock.

imag1767 (MMS)

Löv paket :-) detta är till ella dock.


GardenParty


Jag vill väldigt gärna ha en paviljong ute i trädgårn. Lite lyxigare än partytält, eller hur :-)? Ovan kommer allt från IKEA - inte så dyrt som jag trodde. Skulle vara himla flott å kunna bjuda in till fest i en paviljong :-). Jag tänker 30-års kalas.... men då måste vi nog ha minst 10 st. Undrar hur hållbara dom är? Håller dom minst 5 somrar är det ju inget att fundera på, men brukar inte vara så med saker som monteras upp och ned...

 

Idag har jag hunnit med blomstervård, så härligt. Att ge lite vatten åt några torra stackare, en del fick t.om en dusch! Oj vad det ska blomstra här snart :-). Imorgon kanske jag planterar om mina pellisar. Jag tycker verkligen om att greja med blommor och krukväxter - emellanåt, tyvärr blir jag glömsk ibland :-)... Skulle vilja omge mig med blommor dagarna i ända! Faktiskt. Tills vidare får jag nöja mig med nya krukväxter till köket bland annat, ska köpas nästa vecka tänkte jag. Men redan imorgon får jag en fin blomma, det är jag värd efter denna vecka....! Fredagsblommor är ett ganska vanligt fenomen - iallafall köpte/köper alltid min mamma någon ny blomma inför helgen. Jag anammar:-)! Speciellt såhär i tulpan-tider... Köp o förgyll vardagen!

 

Kvällen ägnar jag åt Revenge, det såg jag och Helena förra veckan och det verkade rätt ok. Sen soova, Ella sover sen 19. Hon va tröttis hon kan jag lova. Hoppas hon sover bort basilurer, som grädde på moset nyser hon konstant nu...! Grr!

 

Sov gott! ♥

 

 

 


dagen efter


Ny månad = ny bild.. och en ständig påminnelse om att plantera om blommorna :-).

 

Dagens lillskrutt har te-bjudning på sitt rum.

 

Hej,

vi fick sova (nästan) hela natten. Väckte Ella innan jag la mig för lite vätskepåfyllning men hon blev klarvaken iom det. Så hon fick ligga bredvid mig, ett tag... Men hon somnade runt 2 snåret och vaknade sen halv åtta. "Dricka, dricka!!", skrek hon nästan då.. Hugaligen.

 

Det är iallafall kanonväder här idag, så vi får ut och ta lite friskluft sen :-). Solen strålar och snön glittrar, härligt! Konstaterade igår att det minsann är ljust en bra bit efter fyra. Det blir lazy torsdag här med andra ord, krya på Ella så gott de går och mysa. Hon stökar med något inne på sitt rum just nu. Kanske bäst att kolla vad hon har för sig?! Tyst = not so good sign :-).

 

Nej dags att krypa ur morgonrocken,

ha en fin dag! ♥

 


Blått är flått kollage

 

Blått I say! Detta är känslan jag vill åt, inte något marint rysch-pysch med segelbåtar *ryyys* Nej, cleant, enkelt och blått! Vad tycker Ni? Blått är ju flått!! Detta skulle göra sig mycket bra i mitt sovrum :-). J to the onk, hör du?

 

 

Sitter i soffan och andas. Majgad, här går tvättmaskin varm. Hoppas lilltussen blir bättre nu! Har aldrig saknat Jonas så mycket som nu kan jag säga :-). Men fick en leverans med förnödigheter så vi klarar oss ett tag iallafall. Eller jag o jag - jag har mycket späck att ta av.

 

Nej krypa till kojs kanske...? Har ju en fullspäckad dag imorgon, not. Hade varit kul om de flytit på... Meen, de kommer väl! Är glad att vi klarat 3 dagar helt allena iallafall :-).

 

God natt! ♥


Bli lite inspirerad

Hej onsdag,

hittade en himla fin blogg som var helt i vitt och blått! Ja hemmet då alltså. Blev så himla inspirerad av allt vitt och blått :-). Blå är en härlig färg.. OM de blandas med mycket vitt förstås. Lite rufft blandat med skirt, snyggt!

 

H&M har en hel del blått varvat med linne. Snyggt tycker jag :-).

 



Jeansmatta från åhlens och nya bloggbilder från indiska. Gillar speciellt skålarna :-).




Också en klassisk bild från Rörstrand. Skulle jag duka såhär skulle nog ryktet börja gå att jag har tappat det. Men på bild gör det sig skitsnyggt!


Ja lite blått skulle kanske få ta sig in här.. Skulle vilja ha ett pojkrum att stöka i tror jag :-)..... Det blir lite väl mycket rosa ibland. Kanske blåsa ur allt ur sovrummet å... fixa lite?! Jonas?? Haha jag vet nog svaret själv! Jag är iallafall tokigt sugen på att börja snickra! Om jag ändå kunde ha lite tålamod så skulle det nog bli bra ;-). Ska smörja mannen rejält så blir det nog lite omgjort här.


Eller förresten..... Jag är ju hemma med Ella som har the m-sickness å då samlar jag en jäkla massa uskados!!! Ja, för kom igen - finns det någon värre sjukdom å jag är dessutom single-parent denna vecka?! Nepp! Stackars Ella också :-(.



Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min fina jäntunge å där är vi resten av kvällen.

KRAM! ♥


Psssst... H, jag beställde det dära idag! Nu håller vi tummarna:-)!!





Måndagskväll

Sötaste rotar bland alla sina böcker. Här har kläderna tagits på helt själv, därav tröjan som är bakofram :-).


 

Hej,

holy mother. En dag till ända som gick galant, hann med unge på dagis i tid, hann på jobbet i tid, kom ihåg utbildning och sen kom jag ihåg att hämta unge också. Middag fick gammelfarmor stå för :-).... Bara 4 dagar kvar sen kommer pappi hem.

Imorgon står klockan på samma tidiga tid men vi ska iväg tidigare ändå.. Hrrm. Wish us luck :-)! Men förhoppningsvis bjuder morgondagen på besök. Jag slutar iallafall bra tid återstående dagar av denna vecka. Gör ju förmiddag och eftermiddagsveckor numer, nästintill. Jobbar bara dag när Jonas är borta och lite blandat när han är hemma. Funkar fint även om jag ibland vill ha sovmorron :-)... Tror jag Ella vill med för ikväll började hon säga "sova" redan klockan sex. Tröttjänta :-).

 

Nu ska jag krypa ner i sängen med käre laptopen och glo på någon playserie.

 

God natt! ♥

 

 

 


Har hört att ännu en kedja öppnar webshopp...

imag1760 (MMS)

Har hört att ännu en kedja öppnar webshopp i april.... gissa vilken?


Min egen Hagdehorn

Hej söndag!

Fortfarande kallt och idag som grädde på moset ska jag åka iväg till jobbet sent ikväll. Brrr alltså. Nu räcker det, okej?!

Men idag tills det är dags för work för mig ska vi ha familjemys :-). Härligt.

Ingen har väl missat insekterna som Mads Hagedorn-Olsen fotat och som blivit till Artprints? Tycker väldigt mycket om fjärilarna och hade det som inspiration..... :-).... Då jag tycker att fotografierna är lite väl detaljerade gjorde jag min egen variant :-).

 

Et voila! Min egen Hagdehorn :-). Blev jättefint tycker jag och den ska ju såklart vara på Ellas rum. Tror jag skippar bokstäverna dock... Fjäril från Panduro.

 

Mycket mindre detaljer... tur för jag gillar inte kryp :-).

 

Ella vill titta på Händige Manny nu så vi gör väl det då. I denna kyla finns inte mycket annat att göra ändå. Usch, gruvar mig redan för kvällen.... Tänk om inte bilen startar!!! Be positive :-). Eller nått.

 

Ha en fin söndag! ♥


Marängswiss

Torsdagens marängswiss som åts med Helena :-). Barndomsfavvo som (tack å lov) äts allt för sällan. Var nog 2 år sen sist!

 

Hej lördagkväll -


Vi har precis sett Baksmällan 2, mycket rolig film. Vi eldar som tokar i kamin årets kallaste natt att vänta!!! Brr, ni ska bara veta hur kallt det är. Så kallt att inte bilen startar, humf. Men här i vardagsrummet är det så varmt att vi sitter i underkläderna :-).

 

Jag tror jag ska krypa ner i sängen nu såhär lagom sent och läsa en tidning eller två. Behöver mer vårinspiration :-)! Sen ska jag passa på att krama min sambo som åker iväg imorgon em.....


Ha en fin kall natt! ♥

 


Forsla @ Ikea


Äntligen har Forsla-serien hittat in på IKEA:s hemsida, myycket bra priser från 29 riksdaler, me like :-). Några sådana får det bli....

 

Men Hej kalla lördag,

brrrrr! Idag är det ännu kallare. Men som tur är får vi sitta inne (ett tag till iallafall) och bara elda å må gott! Tyvärr börjar innehållet i både kyl o frys sina så man får väl leta sig ut framöver dagen :-)....

 

Denna lediga dag ägnar jag åt pyssel av olika slag; bland annat måla filmjölk på krukor, mer om det någon gång :-). Patina ni vet! Sen ska jag göra en grej till Ellas rum, lite vårvibbar ska leta sig in dit :-). Behövs i detta svinkalla väder!

Kvällen å eftermiddagen ägnar vi åt kalas hääärrrrligt! Det ryktas om god fiskgryta, hope so :-). Så ikväll är det ju Mello, men det lämnar jag åt sitt öde. Inte intresserad alls av det, kör nog hellre en bra wallander.



Dags att fånga lördagen!

 

 


Äntligen!

Hello fredag -
hur mår ni? Jag mår ypperligt efter två fina dagar med Helena :-). Däremot mådde jag inte bra i förmiddags... uuj, trodde något (vadsomhelst) skulle bryta ut, ni vet skum känsla i hela kröppa. Men hittade några fina piller modell stark samt gick lite bananas med zon-gelen. Nu mår jag fint :-). Det kanske är pillrens förtjänst, you never know. Men iallafall. Ja. Typiskt att må tuppjuck när H är här.


Nu har jag iallafall dammsugit, var på tiden. Det var liksom så det knastra under fötterna *ryyys* En av de värsta sakerna jag vet :-). Men nu är det ordning på torpet en stund till så vi kan ta fredagsmys!! För mig innebär det att jag ska inte göra ett skvatt. Nej ikväll ska jag unna mig lite slö-tid.

Kollar efter nånting fint åt Ella, tyckte dom här små rislamporna var jättesöta :-). Även fina utomhus.

 

Garanterat kalorisnåla muffins tyvärr lämnar träleksaker fula märken lite överallt ;-).

från blaelefant.se

En ny taklampa till Ella ska jag införskaffa iallafall, den hon har nu ger på tok för dåligt sken och tål inte högre watt heller. Den här rislampan ovan är jättefin men vill inte ha ett "mjukt" halvdassigt sken utan med ljust och klart :-). Om ni förstår....

 

lampa från lekmer.se

 

Sen hamnade jag av någon oklar anledning på IKEA:s hemsida..... ooops....

 

Härlig härlig däckstol, skulle passa fint på mitt blivande soldäck :-).

 

Fin textil-serie, Emmie heter den och bjuder nog på en del härliga ting. Mattan skulle passa fint här.. Och kuddarna. Och sängkläderna :-).


En kul utebelysning, vill nog ha att förgylla sommarkvällarna med. Eller bron. Eller typ fin-att-ha-bara-dont-ask-so-much. Jonas :-).

 

Nej men nu när jag är så uppe-i-det-blå ska jag passa på att slå in ett paket till min fina svägerska som fyller thirty-something imåra :-). Wopsi, det går fort...! Massa härliga folk som fyller jämnt detta år! Ser framemot alla festligheter, tjooho! Det ska bli fuuun.

 

Jo, appropå semester 2012 - jag fick mitt förstahandsval som var v. 29-32 jamen så trevligt :-). Det innebär att jag och Jonas kan ha möjligheten att göra något vi borde gjort för längesen i sommar. Hope so :-).

 

Mot mitt pysselrum to be,

trevlig kväll! ♥

 

 

 


Onsdagsfest

äntligen kan jag elda i min fina ljuskrona :-) myyysigt!!

 

Hej lovely onsdag,

majgad. Hunnit med lämning på dagis och nu ska jag hinna med mig själv. Ni kan väl hålla tummarna nu att EllaBella får vara frisk? Hon va lite skeptisk idag på dagis faktiskt, hoppas det går bra. Men en söt liten pojke ropade glatt på henne när vi kom, det gör han alltid :-). Huga. Men Ella såg faktiskt glad ut när hon vinkade hejdå till mig genom fönstret..... *peppar peppar*

 

Iallafall, har hört talas om att semester 2012 är klar nu, tjooho. Ni kan väl hålla en tumme till för mig :-)? Vet inte ens vilken vecka jag valde som förstahandsalternativ! Semester blir det ju ändå, å det är väl skönt? Minns att jag hade första perioden ett år (då gick vi på rullande, nu önskar vi) och det var ju pest och pina trodde jag. Skönt faktiskt att få försommaren ledig, det är som ljusast då ju :-)!! Från tidig morgon till sen kväll skiner den härliga solen och just den sommaren var det som bäst väder just i Juni. Sen är den månaden perfekt när man ska snickra (gjorde utbyggnad då) för sen blir det ju för fuktigt. Men i år har vi inga sånna planer vad jag vet?! Så då valde jag på måfå... Åh blir salig när jag tänker semester 2012!!!!!!!

 

Hrm. Dags för mig att kuta faktiskt... Jättejättebråttom!! Å tro på fanken att bilen började blinka hejvilt med någon viktig lampa när jag for hem från dagis. In på domusparkeringen, kuta in på kommunhuset med ett papper och sen ringa Jonas och vara tokarg. Hem å fylla på någon jävla vätska..... Gäller att pricka rätt behållare också men se nu kan jag det också. Men vi kan glömma det momentet när jag stog och ryckte i motorhuven och inget hände - ja just ja, spaken INNE i bilen........ Suck :-).

 

Ha en FIN dag! ♥


RSS 2.0