Hello måndag

Vaknade vid tjugo över sju, upp å göra frukost åt Ella. Sen tog hon och somna om, jag gick upp och gick nått varv i huset. La mig sen ner i sängen.. vad hände? ;-) Blev en sovmorgon deluxe! Nu har vi ätit lunch, egentligen skulle Ella få sprutor idag men vi avbokade det hela då hon var dålig i lördags.

Annars då? Jo, det är kallt.. Vill gå ut på promenad, får se om det blir någon framöver dan här. Ska försöka få till tackkort och julkort idag. Önska mig lycka till ;-)
Vi kaklade klart igår, så idag fogning.. ååh det blir SÅ bra!


Känner att det är svårt att komma igång idag.. Var inte riktigt redo för kylan som kom igår. Snö, javisst men inte under 10 minus tack.

Trevlig måndag! ♥

första advent

God förmiddag! Härligt mysig dag idag, lite snö som flyger runt i luften och första advent! Startade dagen med gröt och skinkmackor utan skinka.. Dagen fortsätter med kakling, fika och glögg. Senare tar vi en tur på byn, kanske..

Har beställt min egen julklapp :-) Så typiskt karlar (jonas), men jag får ju å andra sidan exakt det jag vill ha. Så, tack på förhand lovely. Ska beställa en liten egen till mig själv också, tror jag..


Nu ska jag försöka hjälpa till i köket och samtidigt adventsstöka lite grann - och slå in julklappar.. Gud vad jag längtar tills köket är k l a r t, jag kan tycka att December borde vara en renoveringsfri månad men icke. Blir iallafall bra när det är klart, får se det så :-)


Igår kväll satt jag och tänkte på vilka vägval man gjort i livet, och hur fruktansvärt mycket man kan ångra det man aldrig gjorde. Dra åt helvete, det gör ont. Jag kan leva med det jag gör (hallå hej fröken impulsiv, ibland) - det är ju bara livet liksom, ibland går det åt fanders. Men jag kan inte leva med det jag aldrig gjorde. Att ångra det man aldrig gjorde... Det är väl ovissheten som ställer till det mest.

Appropå ångra, tänkte visa min mamma tatueringen idag... hihihi. Tur jag redan fått min julklapp, om vi säger så ;-) Men å andra sidan har jag gjort värre saker och framförallt så struntar jag i vad hon tycker. Egentligen.


Nu KÖR vi!

Trevlig advent ♥



tittuuut

att vara h&m beroende

innebär att man får hem ett paket med saker man inte har en aning om att man beställt. Låt mig förklara; jag har ofta en beställning på lut. Dvs, gör jag en beställning och något kommer senare (och när det gäller h&m kan det komma senare, mycket mycket senare) så brukar jag fylla på den och ta bort och känna efter helt enkelt. Hade ett sånt paket nu, som skulle gå iväg v.50. Perfekt tänkte jag, då hinner jag få det före jul och kanske åka till stan innan så jag kan avbeställa om jag hittar något bättre där. Idag när jag gick in så hade det gått iväg! PANIK! Jag vet ju för fasen inte ens vad som är med där. Dessutom kom jag på en sak till Ella som jag MÅSTE ha som jag tänkte lägga till, det gick ju bra.

Fan för företag som är före sin tid.

:-)


Åh gud, det här ÄR bra!


ptttjaa

Jaha, varit en sån där konstig vecka igen. Svårt att förklara, men tiden går så fort fast det känns som att den står still bitvis. En olycka händer alldeles för lätt... ♥ tänker på dig.

En tatuering kan inte rädda ett förhållande, ett par glasögon gör bara saken värre. Iallafall, ikväll ska jag försöka få till jul. Jul i ett renoveringskaos :-) Slå in lite klappar, dricka en glögg..



Appropå ingenting så räknade jag ärr förut, är jag dum i huvudet om jag tycker det är vackert? Personligt liksom. Konstaterade att det största (kejsarsnittet) nästan inte syns! Herregud... Det är ju knappt ett år sen. Det roligaste ärret jag har är längst ner på pekfingret där colaburken fastnade en gång. Det äckligaste är det mitt i handen när jag skulle dela hamburgare, har aldrig sett så mycket blod i mitt liv.. Den mest ärrade kroppsdelen är hjärtat.


Det är som våren 07 igen. if you know what i mean...........



lite mer såhär, så!









Lördag

Hej hallå!
Här är det k a o s, vi har börjat så smått med köket. Än så länge går det bra, men vi brukar ha otur så vi får se hur det går.

Lugn dag, invigde skorna och gick till Lena. Med en bråkig unge ;))


Ikväll GLÖGG!


Bjuder på en goding såhär på kvällskvisten, åååh. Gud. Den är så bra.


Trevlig kväll! ♥

För tidig julklapp

Var ju som sagt till Bräcke idag, med mig hem fick jag en för tidig julklapp (å den enda julklappen ;)).


förhoppningsvis vinterns varmaste skor!

Är jättenöjd, skor är jag dålig att köpa.. Dyrt, tråkigt och ja, dyrt? Så verkligen passande julklapp, ska börja använda dom imorn på min och Ellas promenader.

Ella fick ju såklart en liten för tidig klapp också :-) Morfar kan inte hålla sig!


Varma goa handskar i älgskinn.

Så nu är vi fullt utrustade inför kommande istid :-)

Till Jonas blev det något vi ska inviga ikväll..



Idag kom världen lass med posten, bl a nya mama som jag ska glo igenom nu medans Ella sover.

Trevlig fredag! ♥

fredag

God morgon! Har haft en hemskt trevlig natt, igen. När ska man få sova en hel natt oavbrutet?!

Jajaa, nog om det. Vi ska göra oss iordning sen åka till Bräcke för att göra några ärenden och äta lunch. Lite fredagsmys :-) Sen på eftermiddan blir det laga mat, busa med Ella och fredagsmys! Får se vad kvällen har att erbjuda :-)

Lär nog trilla in en del paket här idag. KUL! Finns inget bättre än att få paket, jo möjligtvis om man slapp betala dom också ;)




En sommarbild på Ellisen


På återseende! ♥

färg!

God förmiddag, precis hemkommen efter promenad. Ella sover ute på bron, vilket jag hoppas hon gör en stund till ;) Igår kväll va hon snorig, men allt bra imorse. Så får hoppas det bara är hennes bissing som spökar, jobbigt när de små är sjuka! Vi borstade tänderna hennes förut med tandkräm för första gången, det var populärt :-) Smakade nog väldigt gott för det smackades en hel del.



Nyfiken på kameran



Gobarn!

Är så sugen på nya kläder, vill ha mer färg! Fasen, man ha mest bara svart, grått och vitt. Ska undersöka saken, vet en del plagg som jag bara måste ha ;-) exempelvis långkalsonger. Böh, tråkigt. Men jag kan nog ursäkta en del andra inköp också, om jag känner mig själv rätt..

Nu ska jag återgå till tvätta/äta lunch/fixa papper/bädda rent. Imorn fredag, veckorna springer ju iväg! Vojne, vojne.

Happy torsdag! ♥


Never alone,
Always alone



Tandläkaren

Idag var vi iväg till tandläkaren, Ellas första besök :-) Fick lite information, tandborste och tandkräm. Gick dit och hem, minus 10 så långfillingarna åkte på. Jättefint och mysigt väder, så härligt med skinande sol och gnistrande snö. Längtar efter julpyntet, och när det lyser stakar överallt. Så himla mysigt. Men graderna får gärna hålla sig runt nollan iallafall, var lite bitigt i benen sista biten.

Idag blir det tacos-middag här, lättsamt och gott! Sen ikväll resten av glöggen från igår ;) Ska slå in lite julklappar också, börjar bli dags för det! Tänk om några år när Ella är lite större då blir väl varje års mission att komma på ett nytt gömställe. Kommer ihåg hur jag själv var när jag var liten, visste exakt var dom fanns julklapparna men (!) jag kikade bara litegrann... Inte öppnade vartenda paket som jag hört att andra gjorde ;)




Gymmar lite

Fick ju ett paket från Nordljus igår, lite julsaker. Är alltid lika roligt att handla därifrån, dessutom snabb leverans.


Liten jul-låda



Hjärta i metall från Ib Laursen



För alla brev som dräller omkring, kanske blir lite ordning nu då?


Trevlig kväll! ♥


glöggen heter blossa

Har ni hittat hit..? :-)

Nu har vi precis ätit middag, intagit soffan och Ella håller låda i gymmet. Snart ska goungen sova, pappan ska iväg och hämta ett paket och mamman ska fortsätta tvätta kläder. Vanlig tisdag med andra ord.

Det blev ingen årets första glögg igår, tog en snacka skit sväng med Lena istället. :-) Så ikväll blir det glögg framför Desperate housewifes, perfekt! Har längtat efter den där glöggen jättelänge nu men det har inte blivit av, men den som väntar på något gott...

Jonas har börjat göra klart runt fönstren (köket, hallen & vårat sovrum). Så nu kan jag börja kika på gardiner! Vet redan vilka jag vill ha så det blir lätt :-) Hoppas hoppas det är klart till första advent..




Trevlig kväll! ♥

reload

Vi börjar om på en ny kula. Sånt får man ta om man vill följa mitt (eerrhm) spännande liv :-)

Idag bjuds det på strålande solsken! Åh, så härligt. Hoppas det blir många fina vinterdagar med sol framöver.


Vi hörs! ♥




Björnbuse 12345 - Persson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0