Har hon tappat det?

Ja, lite kanske ;-). För vem mer köper julpynt i början på Juni..? Jag försvarar det med att det var pangpris och fri frakt. Jag suktade efter den här vimpeln hela julen ifjol, så slog till nu. Från nordljus.net. Beställde en jättefin ljuslykta också men den var trasig :-( Har mejlat för att se hur vi löser det. Tyvärr väldigt vanligt med paket som skickas med DHL! Sagt av en erfaren nätshoppare ;-).

 

Jag har precis kommit hem från lämning på dagis och handling på Ica. Det var jag och en miljon pensionärer kändes det som. Nåja det är gjort nu och jag har några timmar tillgodo innan kvällens jobb. Dock har min röst försvunnit och jag har taggtråd i halsen... jippie... Förkylningar såhär års är ju så j-kla sega!!! Minns att jag var förkyld under studentveckan också, inte superdålig men tillräckligt dåligt för att allt skulle vara jobbigt och tröttsamt. Så typiskt också att det kommer innan en fullspäckad helg!! Som jag längtat efter sen ifjol, typ. Fullt ös på jobbet också så no time for vila.

 

Igår var vi iallafall på familjekväll på dagis, det var kul. Hade utvecklingssamtal också, hon är så duktig så lillsnurpan våran :-). Kul att höra hur hon är där och vad hon gör osv. Blev lite sent och Ella blev övertrött deluxe! men imorse när Jonas vaknade hade Ella ropat på honom, han skulle bädda ner henne och "spela"... (vi spelar på en speldosa för henne varje kväll) sen somnade hon om ;-). En del rutiner är jätteviktiga för henne, som på kvällen, det ska vara trosor, strumpor och tröja. Sen när hon lagt sig i sängen ska det vara täcke (bädda ner henne ordentligt), us (snutten), tutte och spela. :-)

 

Nä nu ska jag städa röven av mig och hoppas på att bli lite kryare!

Ha en fin torsdag! ♥

 

 

 

 

 


Dåligt väder eller dåliga kläder?

Väderstation, bloomingville. Snöret ljuger dock, här råder iskylla för närvarande. Iallafall, en kul väderstation att piffa bron med :-)!

 

 

Istället för godis... Jag är Kesella-lover, iallafall den med vanilj. Tror den här med citrus kan passa riktigt riktigt bra till svenska jordgubbar senare i sommar! Ska nog testa den här redan ikväll :-). Kesella är rik på protein, bra alternativ till glass eller grädde t ex och är bra att använda i bakverk (typ bullar).

 

 

Tjolahopp tisdag,

snart är dagen till ända (utom för mig och J - vi har väl en 4 timmar kvar innan läggdags) och ikväll ska jag unna mig att ligga bort nån timme i soffan. Göra upp en eld och tända några ljus, det är sånt väder ute! Först ska jag ha lite hemma-spa tror jag minsann. Peeling, fixa naglar, inpackning, ansiktsmask och så vidare :-) Kaffesump är förresten en grym peeling! Kör på den ni som törs rejält med riv ;-).

 

Ikväll är det ju GCB också, jag är helt fast.. Tragikomedi liksom! Det enda jag följer på "tv". Men jag har ställt påminnelse för att inte missa veckans bygglov, direkt från Gällö! Det kan man ju inte för allt smör i Småland missa:-).

 

Ha en fin kväll! ♥


Loppisfyndet!

Jag gjorde ju värsta loppisfyndet i Bräcke för en herrans massa veckor sen.. Något jag letat efter sen typ Sundsvall brann.

En gammal fin köksvåg har jag trånat efter länge (finns en superfin hos farmor...) Iallafall - när jag gick in på loppisen så stod den bara där i fönstret och resten är historia ;-)

 

Naggad av tidens tand, tänk att den här har varit välanvänd i köket hos någon annan i flera årtionden.
Nu fyller den mer en estetisk funktion än praktisk men ooooh så fin den är :-)!



Ledig dag här, började bra; vaknade av blåsten fem imorse. Helt insane vad det blåser nuförtiden. Knakar och brakar i hela huset, ganska otäckt faktiskt. Byggde de för typ orkaner på 40-talet...?

Idag är det latdag här hemma, tycker jag fick mycket gjort i helgen och då kan man "unna" sig lite soffhäng. Försöker med alla medel att inte öppna glassbyttan i frysen med tobleroneglass... Hjälp!!! Nåja åt ju en nyttig lunch så why not ;-)?


Ikväll ska vi bygga vidare på vår hall :-). Det blir riktigt bra det där, den sista lantliga touchen.. Eller den första eftersom det är första rummet i huset. Iallafall, klä klart väggarna med pärlspont och betsa ett eller två lager till sen är det klart. Jo, bygga en hatthylla också.. Vi väntas vara klara före jul iallafall ;-)


Ha en fin om än blåsig dag! ♥

Sista söndagen i maj

Min nya partyväska, rymmer det viktigaste och ser dessutom till att det är väl förpackat ;-)

 

Häri ryms 3 l vinpåse av valfri sort... Vitt eller rosé såklart! Bag in box in my ♥ ;-)

Tack hjärtat ♥

 

Hello morsdag söndag!
Vilken hetta denna dag bjuder på, så härligt med sommarväder! Bara kunna strosa in och ut som man vill, varken jacka eller skor behövs ute. Idag efter jobbet fick jag god grillmiddag och en kall cider. Perfekt morsdag med andra ord :-) Det blev som jag visste ingen frukost på sängen imorse, men nog fixade älsklingen frukost till mig ändå! Vaknade 30 min innan jag skulle börja jobba, oooopps... Hurry, hurry! Kan inte åka på jobbet utan den viktiga frukosten så det blev till att väcka J så han fick steka ägg :-). Jag hann på jobbet btw, var på plats 5 min före jobbstart. Bra där. Nu blir det till att vända tillbaka dygnet några timmar så jag orkar med veckan.


Dags att duscha, är sådär lagomt klibbig efter en het dag.

Ha en fin söndagkväll! ♥

Lördagkväll

Imorgon är det som bekant Mors dag :-)!!

 

Därför fick Jonas en rar blomma ;-)

 

Hej hallå lördagkväll,

ser ni spektaklet på tv? Slötittar lite och konstaterar att en film vore bättre :-).

 

Imorgon är det ju alla Mammors dag och det ska ju firas (!?) Dock blir det ingen frukost på sängen iom min tidiga jobbdag men kanske något gott efter maten...? En blomma till mor hör ju till, min har redan fått sin men imorgon får hon ännu en fin present :-). Jag har faktiskt också fått något väldigt fint, visar imorgon. Något som var väldigt mitt-i-prick!! ♥ Kanske kanske att jag gav lite vägledning...

 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen bingen,

glöm nu inte mamma imorgon! Och inte era andra nära och kära heller. Livet är skört.

 

Kram! ♥


Happy friday

Ella hjälper till att visa sommarens skönhetsmåsten ;-) Swedish therapy oil från Maria Nila (Grym grym grym! Har ni testat hårolja? Om inte GÖR´T!) Lukta supergott tvål samt handcreme - känns väl sådär nödvändigt på sommaren men bra att ha i väskan :-).

 

Halloj fredag och välkommen jobbhelg, suck. Ja idag känner jag bara suck! Dras med ständigt dåligt samvete och just idag blev det en smula värre. Enbart mitt eget fel men så irriterande att man har så dåligt karaktär. Förstår inte varför man ska envisas med att må dåligt över det man inte är eller har, istället för att glädjas över det man faktiskt har och är..? Jaja fredagens djuping som jag lämnar därhän - livet är en karusell av känslor ;-).

 

Dags för mig att slänga mig i duschen och förbereda mig för kvällens jobb. Helgen ser jag dock framemot, jag har två lediga kvällar iallafall och så är det ju morsdag :-)!

 

Ha en fin fredag!


torsdagstänk

Oj vilken sned bild, men ni ser ju det viktigaste - Ella fick ny gardin i måndags ;-) Jag har faktiskt köpt nya gardiner till en del av fönstren, när hände det sist? ;-)

 

God morgon torsdag, fiiinväder! Så härligt att kunna strosa ut i bara kortbyxan på morgonen :-) Idag är jag och Ella lediga, så idag ska vi bara vara och må gott. Lite lunch ute kanske? Sotaren kommer idag så vi är lite låst hemma :/..

 

Det händer grejer här på Kyrkvägen vill jag lova.. Nu har vi röjt undan den där hemska stugan och schaktat ut megastenar för att binda vår lervälling till gård. Om några år ser jag en tokgrön gräsmatta framför mig.. Nåväl;-)) Det har faktiskt hänt en del på vår tomt sen vi flyttade hit även om den inte varit prioriterad, nu har ju inte längre en vildvuxen äng utan något som faktiskt mer liknar en vanlig gräsmatta. En stor syren-häck och en liten berså så är vi i hamn sen :-) Jag tänker mig några äppelträd också.. Bor man på landet ska man väl ha sånt?! :-)

 

Nu in i duschen med mitt odjur - bästa sättet att starta dagen på! Jo, våran lillhöna har ju börjat vakna prick 04:40 varje morgon!!! hujedamej - men jag tror det är solen som är boven. Så numer sover hon med stängd dörr så vi får lite mer sömn ;-)

 

Ha en fin torsdag!


De blev sommar i år också

HEJ!
Long time no see :-) Som vanligt hos familjen E&P är sommaren en tid av total k a o s!! Det är projekt everywhere. Kort och gott; en stuga har rivits (en trevlig möglig sak), grus har kommit hit, vi har börjat med hallen och ska snart.... Så här är det alltid för oss. Från noll saker att göra till trehundrafemtio på samma gång. På något konstigt sätt så gillar jag det ;-)... typ en vecka eller två. Iallafall, vi tänker varje sommar att i år ska den bli lugn - jo pyttsan. Nu i år blev det ju mer jobb än tänkt så kallade måste-jobb men vi har fyllt på listan bra med andra jobb också ;-)!



Och mitt i detta händer andra saker också, både trevliga och en del mindre trevliga.. Jag tror det kallas livet men vore skönt om det kunde gå lite långsammaaare.

Idag är det iallafall riktigt fint väder - tjoooho det blev sommar i år med!!! Idag åtminstonde.


Alltså jag vet inte, men ska tomatplantor se ut såhär? Ni ser ju, de växer ju snart ut ur huset.

 

Och ståtliga fru Mårbacka :-) Ser ni gräsmattan utanför...? Den klippte jag för första gången (någonsin) i söndags. Sommar.

 

 

Nu ska jag beställa något fint till vår nya kommande hall och sen... ja.. njuta lite sol kanske?

 

Ha en fin dag! ♥


Mammas dag

Mina gamla småskor

 

Hello kristi himmelfärdsdag och min mammas födelsedag! och syttonde maj!!! Triss i firande mao:-). Vi har precis kommit hem efter födelsedagsfirande i byberget med massa god mat och tårta såklart. Även gott i glasen för de som inte ska jobba imorn.. Ella blev kvar där för imorgon ska jag börja jobba låångt före tuppen själv är vaken. Det känns sådär, å andra sidan gör jag helg lite tidigare men detta med att kliva upp typ 4... döden eller vad? ;-)

 

Så jag ska slänga mig i duschen och göra tidig kväll ikväll. Känner att den här kommande lediga helgen är jag värd. Har varit några tuffa veckor nu men känns som vi är på rätt köl. Hoppas våren hakar på också och bjuder på lite försommar-värme i helgen!! Vore gött de.

 

 

Ha en fortsatt fin kväll! ♥

 

 


Att gå händelserna lite i förväg

Hello!
Nice härlig ledig dag idag :-). Jag och Ella styrde kosan mot byberget och gammelmomma. Där bjöds det på våffel-lunch och lite uteliv. Härligt för kropp och själ och jag fick lite lunchvila på kökssoffan ;-)! Ella är "stor tjej" nu och det märks, ska vara med överallt - diska, laga mat, städa osv. Min lilla gofis :-). Så kul nu när man kan förstå henne bättre, t ex atten = törstig, smaka när hon vill smaka när vi lagar mat, sova när hon vill sova;-)).


Ja iallafall - här går jag händelserna i förväg när det gäller vår hall. Jag har redan sett ut den perfekta väggljuslyktan.

 

Detta är skönheten och den finnes på http://www.twoshabbychicks.se/.


Jag vet ju såklart exakt var den ska sitta och sen exakt vilka tavlor jag ska. Ganska så typiskt mig men lite får man väl drömma :-). Två dagar av tre veckor har gått, sen smäller det. Åh gud jag vet redan nu att jag kommer hata att bo i ett bygga, men det är lite av vår livsstil. Men vi renoverar ju så som vi vill ha det resten av livet... ha ha, ja just det!!


Sov gott! ♥

Hall status

Det är någonting på gång i vår hall. 96 brädor betsade, typ 30 to go.. Sen tre långa veckors torktid(!!). To be continued ;-).

 

Ni vet sånna kvällar när man bara vill slumra på soffan men sen bestämmer sig för att göra något ändå? Ja just en sån kväll har jag haft, till slut har man känner man sig som en iller på speed :-). Man får upp farten till slut och börjar peta med lite av varje både här och där. Nåväl nu är kvällen kommen och jag ska kolla på lite tjejtv ;-). Imorgon är jag ledig och det ska bli grymt skönt!! Det här med jobbhelg är ju bra på sina vis men tröttheten kommer efter, speciellt om man varit ute och rumlat på lördagskvällen ;-). Nu var det kanske inget jätteparty men jag kidnappade en tjej med på en biltur så ganska sent blev det ändå. I en trött mammas mått mätt :-).

 

Måndag klart slut - in med tisdag!

 

Kram! ♥

 

 


Det här med söndag

En liten födelsedagsblomma till moi:-). Blommor på bemärkelsedagen ska det ju va! Hjärtan på tråd är världens lättsammaste växt, den kan om du vattnar ihjäl den:-). Trivs överallt, gärna i söderfönster där solen ligger på hela dagarna. Jag har väl en sisådär 15 stycken här hemma... Fantasilös?! Nej nej vem kan motstå små hjärtan? Den ska finnas i min brudbukett.



Små elefantöron. En barndomsklassiker som jag försöker för allt i världen få fler ex av. Det verkar gå bra;-)

 

Hej söndag!

Just nu är jag ensam hemma, händer typ aldrig men lika skönt varje gång. Men säg den lycka som varar, om en timme är det dags för jobb igen. Jonas och Ella är på badkalas och nej, jag gråter inte av att missa det nej ;-)... Bikini-kroppen är ju inte på plats än så att säga. Även om jag jobbat på den idag när jag sprang för andra gången den här säsongen. Det tar sig! Men f-n vad jobbigt det är speciellt för knäna. Flåset kändes bättre den här gången men knäna va som en 80-årings. Jaaajaa jag har ju iallafall gjort det nu.

 

Till veckan kör vi ännu en födelsedag och lite ledigt. Jag börjar få semester-vittring men har tyvärr alldeles för länge kvar... 9 veckor eller så?! Fast våren/försommaren är ju ovanligt trögstartad i år så mig kvittar det.

 

 

Också kan jag konstatera att jag saknar Helena och vill att du ska komma hit nu bums. En vinkväll skulle jag behöva pronto!!

 

Ha en fin söndag! ♥


Min dag idag

En del av min stora födelsedagspresent - Grattis!

 

Som ni ser blev jag med byrå för någon vecka sen. Ikea har sänkt priset på delar ur Hemnes serien (tyvärr inte de vita möblerna), tips tips!! Ganska bra pris nu mao:-)! Det blev min lilla grej till mig själv det.

 

Idag är det ju min bemärkelsedag och den har varit fantastisk. Oj så mycket regn det kom från himlen idag och oj så dålig hockeymatchen är... ;-)! Men, vi har något att glädja oss över i källaren. Och det stavas bräder en masse. Bräder som nu ska ligga inne i ca 3 veckor innan vi kan utföra stordåd. Detta har jag längtat efter lääänge ;-)! Tänk Madicken och tänk trä. Vad kan gå fel? Inget.

 

Imorgon väntar jobb och sen after work, tjooho!

 

Ha en fin fredagkväll! ♥

 

 

 


Dan före dan

Som ni ser växer mina tomater. Det börjar bli dags för omplantering asap, tyvärr är ju plantorna späda trots sin höjd. Nåja, alla är ju nybörjare i början ;-).

 

God kväll såhär dagen före :-)... Jag har ägnat denna dag åt något viktigt; pensionssparande!! Drygt 40 år kvar men... att börja i tid är väl aldrig fel.

 

Resten av denna lediga dag har ägnats åt ärenden och det jag gillar allra mest; pyssel med lite allt möjligt. Typ blommor. Typ fixa om lite. Typ fika. Och så vidare;-)! Jag önskar mig verkligen ett växthus, där jag kan gå och pilla dagarna i ända. Men tills vidare fyller jag mitt hus med krukväxter en masse; ni vet hjärtan på tråd och pelargoner, tämligen lättsamma rackare också. Ska köpa näring till mina pellisar imorn. Men... jag har läst att det bästa är att blanda (håll i er) en del urin med typ tre delar vatten. Men så kan man ju inte göra... Eller?!? Nä känns lite hardcore även för mig;-)!!!

 

 

Imorgon är det 11e maj och ännu en ledig dag! Tjooho vad denna ledighet gjort gott för mig:-)! Morgondagen är vi hela familjen ledig också, eventuellt bjuder den på en tripp eller något annat roligt. Vi får se:-). Köttet är iallafall lagt i marinad, grilla en tredje gång..?!?!

 

God natt! ♥

 

 

 


Födelsedagsbarn!

Titta, vad fint krukan matchade :-)! Matilda loves blommor. och ja, jag ska ställa undan den vid de tillfällen vi eldar i kamin..annars säger de nog slurp ;-).





Mer presenter kom med blomman - mycket kul och uppskattat. För er som inte kan lägga ihop ingredienserna - negerbolls ofc ;-). Samt grogg till mannen. För nått år sen satt faktiskt jag och Jonas och drack busgrogg och rullade negerbollar. Ack, ack ungdomens glansdagar :-). Fick en liten flashback... nu vet ni vad vi gör på fredag.

Tack L & A! ♥




Och vad har vi här då..? Pippibur! Åååh som jag trånat efter denna skönhet. Nu är den min och nu återstår bara att hitta det perfekta stället för denna fina bur.






Blommor till min kärlek. Min Fina Jonas, Grattis!! ♥ ♥



Hej :-). Här fylls alla dagar av födelsedagsfirande och än är det inte slut. Idag fyller Jonas år så vi hade grillfest med svärmor, svägerska, elise, faster, farmor och kusiner till Jonas. Mycket trevligt och jääklarns vilket gott kött sen! Vi har faktiskt grillat två gånger hittills på vår nya grill, tumme upp. Vi brukar vanligtvis grilla 1 gång per säsong ;-).... max.


Nu laddar vi om för nästa födelsedag även om den firas lite mer sparsmakat. Typ resterna;-). Det blir så när man fyller år med en dags mellanrum. Är inte det konstigt också? Att just vi två fyller med en dags mellanrum, fascinerande! Kanske ödet? Ja jag vet inte men det känns ju lite mer speciellt ;-). Iallafall - jag är jätteglad över alla fina presenter vi fått! Det är sannerligen väldigt kul att få fylla år:-). Väldigt väldigt kul!! Japp jag erkänner, jag är en sucker för presenter. Nu vet ni:-)


Heads up för nästa år - två jämna födelsedagar att vänta. Tjooohoo! En 30taggare och en ungdom på 25. Så tokigt det kan bli ;-). Men nu ska jag njuta av att Jonas i detta nu faktiskt är sex år äldre än mig och kommer så vara i hela en dag till!!! Gammal är äldst.


Nu väntar Sex and the city på mig - karln glor ju på hockey och det får man ju göra på sin bemärkelsedag;-).

Ha en fin onsdagkväll! ♥




tisdagsfeeling

h&m har fina ljus. Kanske ett par hemklickade, who knows;-)

 

Betydligt bättre morgon idag, pjuh. Tror gårdagen stavas pms... Läste sen om ett superpiller på aftonbladet, kanske det finns hopp ändå;-). Lustigt vilket lass man får dra som kvinna ändå...! Ogillar mig själv när jag blir elak, vrång och irriterad men kan tyvärr inte alltid hjälpa det. Jaaja det är ju Jonas som oftast är slagpåse, stackarn.

 

Dagens morgon var såhär lagomt mysig som jag önskar att alla vore.. Jag börjar strax efter tio vilket innebär att jag kunde ligga och dra mig lite längre medans Ella lekte. Sen frukost och hinna med allt småplock som annars brukar bli stående tills man kommer hem igen. Som sagt, önskar alla mornar vore som denna. Lite manana på morgonen men ändå komma hem till middag! Perrrrfekt.

 

Jag jobbar bara idag sen är jag ledig i dagarna tre, har jobbhelg men är inte bitter för det! Ska bli najs å få skrota runt just dessa dagar, jag undrar varför;-).


ha en fin tisdag! ♥

Skitdag

Äntligen har jag hittat perfekta blommorna för min sockerlåda.

 

Usch, jag är så trött och grinig idag så mig vill ni inte vara nära idag. När ska denna eländiga trötthet försvinna...? Är som en zombie på morgonen, har iofs alltid varit morgontrött men detta är absurt. Tycker att jag lägger mig i hyffsad normal tid ändå, får kanske äta järntabletter och se om det vänder.

 

Idag är det iallafall kvällsjobb som väntar mig, Ella är hemma med världens hosta (astma) idag men som tur är kan farmor vara med henne tills Jonas slutar jobba. När ska det vända...?

 

Suck, suck vilken jävla SKITdag rent ut sagt! Hatar mig själv när jag är så här vrång, precis allt gör mig grinig. Fantastiskt :-).

 

Jag och Jonas fick iallafall en jättefin present igår :-)! Men den visar jag när jag är på bättre humör...

 

Ha en fin måndag! ♥

 

 


Lördagskalajs

You are my Number one.. eller hur älskling :-)? Fick tre (!!) tokfina krukor med härligt röda pelargoner av min älskling. Mitt i prick så att säga ♥

 

Dukat för fest! Rosa, guld-dekor och blommor, vad kan gå fel? :-)

 

Mätt och belåten efter denna festdag. Hade min familj här idag, inklusive bror. Ett härligt gäng och som vanligt mycket tok och skratt! ♥ Mycket gott fika - Jonas smörgåstårta samt kladdkaka med grädde deluxe. Ni förstår paltkomman... Men nu är faten tomma och disken diskad och födelsedagsbarnen är trötta... som sig bör :-).

 

Vi körde en mer vuxen-variant av kalas, mammorna fick rosévin och papporna öl :-). Därmed är Rosé säsongen 2012 igång, tjooho! Kom ihåg första året jag drack Rosé, det var visst yran det... Och året var 2007, det minns jag som igår av någon konstig anledning;-)! Den yran dracks det vin i dagarna tre, av sorten Castillo de Gredos. En klassiker som det druckits dunkvis av men nu har jag gått över till favoritgubben i cool hatt - Lord Zinclair.

 

Imorgon är en ny dag och den ska vi göra det bästa av. Trots busväder och en återkommande hosta....

 

Najs lördagkväll på er! ♥


Tips!

Letar ni som jag efter den perfekta t-shirten finns den på H&M med en snygg karl på kartongen ;-). Ja det är ju en herr-tischa, men oh så perfekt! Längre modell samt ärmar som går ner en bit på armen, inte slutar precis i armhålan. Fint pris, 149 kr. Löp å köp :-)!!!

 

Letar ni som jag efter den perfekta ljuslyktan... behöver man inte leta länge, alla är perfekta! Eller hur :-)?


 

Tjopp tjopp så va det fredag igen. Denna helg viger vi åt kalas och förhoppningsvis a lot of familjemys. Dessvärre ser inte vädret ut att bli så roligt... Snö i Maj liksom?! Vilket skämt.

 

Nej nu är det dags att sooova!

God natt! ♥


Maj maj måne

Nytt örngott från H&M, i linneblandning med liten söt volangkant. Så fin att de går att använda som "prydnadskudde" ;-)

 

God morgon-

ah vilken morgon. Just idag är det jag önskar mig mest lite lugn och ro och några timmars sovmorgon ;-)! Det är man inte bortskämd med inte. Ella vaknar ju tidigare och tidigare och mamman är inte riktigt road av det. Men igår t ex när vi hade bråttom iväg till Sundsvall för sjukhusbesök då gick det minsann att sova..! Det slår aldrig fel ;-).

 

Sjukhusbesöket gick bra även fast Ella nästan rev inredningen på stället men man måste ju lämna avtryck. Eller hur ;-)? Efter sjukhuset gjordes Birsta en snabbis och jag fick min efterlängtade stora födelsedagspresent! Samt lite annat smått och gott. På Birsta däremot var Ella exemplarisk, somnade som en stock efter korvätning på Ikea. Ja jisses, det är upp och nervända världen just nu.

 

Idag ska jag jobba ett kortpass och sen ha kvällen ledig. Måste börja stöka till helgens kalas men jag tar det lite lugnt tror jag. Tar till fusk mao :-). Men en fin blomma eller två ska jag minsann unna mig!

 

Nej nu ska jag "njuta" av en kopp kaffe,

ha en fin dag! ♥

 


Valborg dagen efter

Nördig bild javisst men titta på min fina paljett-grej ;-)! En sak jag köpte på Yran för X antal år sen... Har legat oanvänd sen dess men igår dammade jag av den. Härlig sak :-)!

 

Hej!

Status på Er? För mig bra, ingen huvudvärk eller liknande, men så hade vi en ovanligt lugn Valborg ockå. Lite utemat och sen en titt på en brasa, för att sedan landa i soffan och glo på film. En cider slank ner tillsammans med efterrätten men det var allt också. Jag ska ju jobba idag ;-).

 

Startade morgonen med en löptur!!! Ja ni läste rätt. Och ja jag överlevde, men det är knappt det. Vilket flås jag inte har. Hepp, hepp på´t igen bara nu kör vi!! Tips på bra sportbh...? Kände att det föll lite på det faktiskt. Vill ha lite mer kontroll på knoll & tott så att säga.

 

Idag innan jobb blir det familjemys och hänga undan alla vinterkläder nu jäklar!! Får våren sätta fart, tack. Du har lite att jobba på innan helgen. Dock hotas det med snö... Herregud, vilken knasig vår det är i år. Nej in med mer sol! Till helgen väntar ju födelsedagskalas * 2 för oss. Vi fyller ju som bekant den 9 & 11 Maj.. Och då är det alltid fint väder. Vill inte förstöra den traditionen ;-).

 

Ha en fin första Maj! ♥


RSS 2.0