Vår

Fick äkta vår-feelings idag, och det innebär klickklick. Kläder you know... Fick faktiskt smakråd av Jonas, herregud, när hände det senast? Eller har det någonsin hänt? Återkommer när jag fått hem grejerna!

Nu ska jag till och beställa en potta till lilla Ella. Blir en alla ♥ dag present, så vi tar nog en röd! Sen halkar nog något från Lundmyr med också. Hon har lekt med farmor hela kvällen, lilla hjärtat. Nu sover hon förhoppningsvis. Hela natten gärna...


Blir en film snart, i rymden finns inga känslor, en SVENSK! YES! :-)


I love my family!

Fredag och Diinglisar

Fredag, dagen d är kommen! Ska ju iväg med Ella och ta sprutor och ett års-kontroll. Det går nog bra.. Hade ju tänkt att lillfisen skulle få något fint efteråt, men det har inte hunnits med så vi tar nog det på tisdag då det är läkarbesök på sjukhuset. Å Jonke är ledig hela den dagen! SOM JAG LÄNGTAR!! Familjemys. Sen blir ju han borta onsdag - söndag, å jag fredag - söndag. Men det är nästa vecka det. Å jag hoppas jag slutat nysa och låta som en gamkärring tills dess.


Så idag ska vi hinna med spruta, fredagsstäd, fixa lite annat och hoppas att Ella slipper bli dålig av sprutan. Blir en alvedon efteråt så går det nog bra.

Har tittat på Teddykompaniets sida hela morgonen, är besatt av Tiger-Diinglisen Ella har. Blir fler sånna, en stor, en till vagnen, en man kan bita på ... ;-) Har ju massa tillfällen att fira framöver, alla hjärtans dag, Ellas egentliga födelsedag, Ellas namnsdag, min namnsdag... endast fantasin sätter gränser!





Jao.. Kanske dags att börja dagen då? Hörde posten kom nu så först plundra lådan.






torsdag kväll

Har varit på byn och donat, handlat och sånt där väsentligt. Men, hela upplevelsen blev mycket bra då jag fick span på en av de snyggare karlarna. Ja han är lätt med på topp 5 iallafall.
Sån är jag. Man måste ju göra vardagssysslorna lite roligare ;-)

Nu ska jag avnjuta en lchf-semla (jo dom har sånna på ICA..) och halv åtta hos mej! Det är ju från östersund för fasen, och jag älskar karln med skägget! :-)
Är jag för övrigt den enda tjej som är för skägg? (på män). I måttlig skala. Eller mycket. Eller lite. Eller inget alls. Beroende på vem som är bakom skägget.


Nä, koka lite kaffe och te och sen njuuuta. Igår var Ella vaken till 2330, det var ju festligt...



whiskey in a jar

Ja nu låter jag sådär skojsig, som om jag druckit whiskey i flera hundra tusen månader. Stärker min image, får tänka så :-)

Har gjort fint å rent här hemma, någorlunda iallafall. Fick lite hjälp av Ella sen somnade hon?! Jaja, bättre än pappan då som smiter härifrån fortare än man hinner säga ajax. :-) Blir nog en promenad om hon behagar vakna innan klockan är för mycket. Vi bytte till sittvagnen igår, verkar som hon trivdes för hon satt där och skrattade.


Tvättar nya kläder för första gången. Fintvätt. Blir alltid nervös då?? Jag litar inte på vår tvättmaskin.. Inte ett dugg, sen den höll min tvätt gisslan. Jonas fick efter många om och men upp luckan.. men mina misstankar finns kvar.


Fantastisk dag va? Joooråsåatte.. Det tycker jag.

Känner dock fortfarande för en FÖRÄNDRING!!! Men helst av allt en hel natts sömn, jag siktar in mig på nästa helg ;-)


lycka

Imorn ser jag framemot en mysmorgon, Ella brukar ju somna om en stund på morgonen så jag har ju förhoppningsvis min chans där :-) Lyssna på Morgonpasset på P3 och dricka te, mmm!

Nu står Jonas och tallar på gardinen, dödsstraff på det!!!


Kollar på grejer till Ellas (blivande) rum, finns så mycket fint! Det allra första jag kommer köpa dit är tyg-negerbollar och tyg-muffins.


Om man genom att lyssna på en låt känner att alla bitar faller på plats borde man lyssna på den låten sjuhundra gånger då? Det tycker jag. Otäckt det där, när man känner att varenda ord skulle kunna kommit från mig. Varenda känsla, allt stämmer.



Nu duschen, sen sova.

faaakk

Jaaa, alltid samma visa den här tiden i månaden? Betala räkningar och ringa sjuhundra miljoner samtal. Har nog klarat av dagens samtal iallafall. Pjuh!

Det är strålande solsken här idag, men min lilltös har precis somnat så promenaden får vänta. Ska torka golven medans hon sover..


Är sjukt sugen på en förändring, vad som helst!! En ny tröja, nya örhängen, nytt armband, ny hårfärg (eller förresten nej på den) VAD SOM HELST!! Typiskt mig när det börjar närma sig våren, i love våren :-) Det är min må-bra period, ååh vad mysigt. Om det här tövädret håller i sig kanske våren kommer tidigare i år? Tänk vad härligt med fågelkvitter, ljusare tider, lövsprickning och sol!

Börjar få ångest inför jobbstart... Muntra upp mig!!


Jojustde, vem var det som tyckte att jag var duktig? :-) Haaallååå tala nu eller håll för evigt tyst!

Nä, torka golv och äta lunch.

Booohoo

Måndagen började fint med sovmorgon till åtta :-) Sen fortsatte den för vissa (Ella) ända till elva... Mamman klagar inte!

Idag blir det lugna puckar, känns som jag sitter i en bubbla, vet inte om jag börjar bli sjuk? Ska preppa så det inte bryter ut iallafall. Ska slå igång Tillsammans nu, å ligga en stund i soffan och mysa. Jonas vägrar ju titta på svenska filmer som han så fint säger, bah!



Näe, adjöken!


tagga

Känner mig motiverad och taggad för att ta tag i mitt liv. Hallåhej, så dags nu?! :-)


Så sparka mig i arslet imorn, för nu vill jag verkligen ändra mitt liv.

Yada yada, ni har hört det förut; äta mer nyttigt, mindre godis (eller varför INGET alls?), röra på sig mer.. Men jag vill verkligen göra alla rätt NU! Jag tror jag ska börja leka tjockholmen här hemma och filma mig själv, mäta och hålla på bara för att hålla tålamodet uppe.


Imorn äter jag ägg till frukost, broccoli och bacon till lunch och korv med coleslaw till middag. Några frågor på det? Nej just det Matilda, glasklart!!!!
Tisdag ägg frukost, lunch baconomelett, middag kyckling och coleslaw.
SÅ, då har jag två dagar att köra efter.


Väntar mig en fruktansvärd huvudvärk och orkeslöshet till veckan, så ring gärna och kolla så jag har huvudet upp och fötterna ner ;-)



Med ett stort nederlag kommer alltid en önskan om att vilja bli bättre.

Hepp, hepp!



eta myror

Hallåhej i stugan, lugn lördagkväll här.. Soffhäng och tv, och en sprakande eld i bakgrunden. (välbehövligt för det är 'bara' 25 grader inne ;-)). Vi har bara relaxat idag, man behöver det ibland med. Andra bullar imorn hoppas jag, vill göra massor massor.

å nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, tjoho vilken lördagkväll :-)






fredag

Gud vad härligt med fredag! :-) Alltid lika mysigt. Dock jobba Jonke imorn, men inte söndag så lite helg ska vi väl få :-)

Han ska stå för maten idag, ta upp köttfärs sa han bara, spännande eller kör han ett säkert kort - tacos? Jag ska iallafall göra efterrätten, och det blir kladdkaka! Long time no see. Sen blir det en kväll i soffan, filmtips någon? Vi har bestämt snackafton, det funkar ju så med karlar. Man får bestämma i förväg att man ska prata :-) Ja alltså nu är det inget allvarligt vi ska ta upp utan mer diskutera framtid och sådant. Så man har något att se framemot! ;-)

Just nu ser jag framemot Isabell-helg... Gud jag kommer prata så dina öron kommer trilla av!




Jaa, jag har nog inget spännande att komma med. Ska gå igenom mitt H&M paket nu :-)

Ikea

Imorn om allt går som det ska flyttar Hemnes in här. Han är bra fin och jag har längtat efter honom länge!!


Loverboy...


Vanlig regular torsdag här. Lite mindre bekymmer och en del större.. Har intagit middag och ikväll ska jag läsa den drös med tidningar som landade i brevlådan idag. I love tidningar! :-)


Vill ni tjejor ha ett tips? Gratis är gott och allra helst det här;
tamponsforfree.se
Suveränt! Om det funkar.


Längtar längtar längtar!



ful dag

Dagen började bra, fixade och donade, och gick på promenad. Under eftermiddan har det här utvecklats till den värsta fuldagen någonsin tror jag :-) HUVVA!

Därmed kastar jag nog in handduken tidigt, tar en låång varm dusch och sen sätter ner rumpen i soffan resten av kvällen ;-)



Uffa.


tisdag

Sitter i soffan och försöker vakna till liv. Känner mig lite småseg efter en natt med snorig karl bredvid mig ;-) Till helgen måste vi möblera om i sovrummet, vill ha tillbaka min sida!

Idag kommer mamma med fisksopppa till lunch, yammi! Supergott :-) Får se vad vi hittar på idag, blir en promenad iallafall?


Hämtade ju en kasse kläder igår till Ella, åååh så kul! Det är helt suveränt när man kan ärva kläder, speciellt efter Elise eftersom mycket är så gott som oanvänt ;-) Ska nog göra en storstädning å fortsätta tjata på snickarn så Ella kan få en egen garderob.


Jahooo... Nä ska nog göra ett ryck, känner jag min mamma rätt står hon snart på bron och vill in!


Puss ♥

fullt upp

Harkört ett hårt morgonpass, dvs dammsugning, golvtorkning, toastädning, vika tvät, hänga tvätt, mata unge, natta unge, plocka undan .. yada yada yada! Att man aldrig får in någon rutin när det gäller städning? :-) Snälla lär mig någon?


Jaa vad händer resten av dagen? Vi får besök, dock inget jättespännande men ett måste ;-) Tur Jonas kan det där med att prata med folk! Jonas slutar dessutom två idag, så ska göra lite ärenden på eftermiddan. Hämta en kasse med kläder till Ella bl a :-)

Jag ska gå igenom dagens post, hade fått nya Solo. Jag å tidningar....


Härligt härligt väder! Vill elda, men de är 25 grader inne så jag tror jag avstår..


Tjingeling!

Master of puppets

Lite småseg söndag, men härlig dag ändå. Minus regnet ;-) Har stökat med lite av varje, Ella har sovit nästan hela dan?! Så äntligen är man igång med rensningen. "Bara" resten kvar ;-) Tar de lite pö om pö!

Jonas har jobbat idag, lite småsegt med hans jobbarhelger. Mamman får så lite vila då :-)


I veckan känns det som att det är fullt upp? Vet inte varför, men imorn kommer banken, tisdag mamma och pappa.. Har lovat jobbet att kika förbi även farmor. Gillar inte riktigt att ha allt planerat, men tisdagen ser jag jättemycket framemot :-) Även Ella.. Så hoppas hon håller sig frisk o kry!


Ska sätta mig ner och skriva ner en lista över kläder den här familjen behöver. Då främst Ella ;-) Även lite annat från ikea som inte får glömmas nästa gång vi är ner till stan. T ex petskydd till kontakterna, lilldamen kryper ju nästan. Tar sig framåt gör hon iallafall och man vill ju vara säker. Häromdan välte hon t ex en stol, det gick bra men det går fort och en olycka händer så lätt! Uffa. Mammas lilltroll.


Nu duschen, sen .. sova?
Tjingeling!





fredag

Fredag, har spenderat förmiddagen i Byberget. Det är balsam för själen :-) Fikat med mormor, busat med Ella, ätit korv.. Bara varit! Längtar tills man kan sitta nere vid sjön, grilla, fiska.. myspysa! Det är verkligen paradiset, har börjat inse det nu igen ;-)


Har fått god middag av karln, så nu vankas efterrätt.. å den står ju jag för, såklart! Det är ju min stora passion. Blir något med jordgubbar och chokladsås, vi får se hur det blir :-) Korkar nog upp en flaska vin med, gjorde premiär på nya bolaget idag ;-)


Resten av helgen då? Mjoo.. Jonke jobba en dag, men imorn ledig. Så ska försöka få så mycket som möjligt gjort å sova så mycket som möjligt. En ekvation gjord att hålla? Vi får se! Vill röja som fan iallafall, kanske skickar iväg far å dotter en stund :-)


Fick en ny rakhyvel med posten idag, från Goodiebag. Thank you! Då kan Jonas få tillbaka sin (ja, han använder faktiskt rakhyvel.. ca 3 ggr/år). Älskar saker som är gratis.. Har även ett nytt beroende, sköljmedel! Har gått igenom ungefär två tredjedelar av sortimentet, mmmm.. ÄLSKAR LUKTEN!! På dom flesta iallafall.

Näe, efterrätt it is sen soffhäng.


never alone, always alone ♥

love is my drug

Jahapp, torsdag idag. Känner mig småseg, trött, slut, hängig.. ja you name it :-) Längtar till helgen och sovmorgon! Ikväll ska jag lägga mig tidigt också! Häpp häpp.

Jaa.. Det var lite kallare idag va? Så får se om det blir någon promenad eller om vi stannar inne och eldar :-)


Vill verkligen verkligen på IKEA, typ nu. Har massa idéer! Vill göra om överallt ;-) Nämnde det för Jonas, negativ reaktion. Som vanligt då, men han börjar bli bättre. Lillhunn min.



Känns som att framtiden är utstakad och klar nu, kan jag kalla mig klarsynt då?


Men åh. Trehundra kilo clementiner och lite te på det här så.. så kanske man är människa igen.

amen tja

Dagen började fel, aaah. Ibland blir man så trött på sig själv.
Men, nya tag nu efter lunch!! Håller på och donar och plockar, försöker få bort julen. Bara gardinerna å stakarna kvar, kanske tar bort dom ikväll. Måste nog iväg ikväll och botanisera bland blommorna på ICA också. Ja just ja, så ska jag beställa nya gardiner. Puss Jonas OM du läser det här :-)

Tvättar Ellas babygym, hon är ju stor tjej nu :-) Fåse om det klarar ett varv i Cylindan, hoppas det.


Jo.. Det är vår snart va? Så härligt med lite mildare väder! Helt underbart! Men saknar faktiskt kylan lite ibland, så mysigt att bara vara inne och pölimasa :-) Mindre kul för dem som måste iväg på jobbet då.. Har gjort upp en brasa nu, det är livskvalité om något! Trodde inte jag skulle tycka det var så speciellt, men jag kan sällan hålla mig ifrån att göra upp eld även om det är mitt på dan.


Känns fel ibland och rätt mestadels. Hmm.

I helgen ska jag påbörja projekt R E N S A, det ska vara klart innan sommaren. Varenda vrå ska jag gå igenom, sortera, ordna.. Ja ni vet, sånt där otroligt jävla jätteroligt. Men våran källare är en katastrof, fyfasen. Så, någon frivillig barnvakt? .. ja då menar jag både mitt lilla barn och mitt stora :-)


Nä, tror jag ska titta lite på Sex and the City, det ÄR livskvalité det!

Adjöken

RSS 2.0