Vitpeppar

Mmjoo, nu har ingen av oss gjort något magsjukeaktigt på nästan 48 timmar. Håller tummarna då!!

Så vad gör man för att roa sig som allra bäst under husarrest? Man shoppar ;-) Hade en stadsresa inplanerad, vi får se om vi åker imorn eller om vi skjuter på det.. Men jag beställde iallafall lite kläder åt Ella. Herregud, ungen har ju nästan inga kläder! ;-) Går åt mycket mer kläder nu, det blir matfläckar som inte går bort, hon sliter mer på dom osv. Shoppade på Lindex, gratis frakt och 30 % på valfri vara. Dessutom smidigt att lämna tillbaka, bara att knalla in i en vanlig butik.

Jaa.. Jonas slipar väggar i köket, jag och Ella är inne i sovrummet, hon sover och jag äter ipren. Det är den tiden på månaden ja.. ;-) Lovely! Får väl snart äran att ta upp allt slipdamm, men sen blir det måla av!! Åååh. "Bara" en vägg kvar sen!


Vad händer tonight...? Mello! Ha ha, in your dreams.. Jag ska leta upp en bra film eller så målar vi, det får tiden utvisa. Ska iallafall försöka få till en god middag!

Ha en trevlig lördag!

fy

Ja, då var det min och Jonas tur.. Nästan exakt 2 år sen jag hade magsjuka sist. Hur jag kommer ihåg det? Jo för jag fick min sonytelefon då och garantin på den gick ut förra veckan.

Ska preppa med brusalvedon, coca cola, blåbärssoppa och citrondryck. Bara Ella klarar sig nu.


Återkommer när vi är friska!

tunika

Har inte så mycket nytt att komma med, Ella sover och jag donar med diverse. Ska snart se om hon vill ha lite fika och jag ska inta en tonfisksallad!

Har snöat in på tunikor... Vill verkligen ha lite nytt till garderoben! Lite vårfräscht :-) Kika på Kappahl's hemsida och hittade massa fint, får bli ett besök där vid nästa stadsresa!




en till liten...



å en till stor!


Imorn hoppas jag det är mildare väder och Ella är fortsatt kry så vi kan gå ut!

Kanske baka något..?

Peppar, peppar

.. på både längden och tvären här! Vitpeppar sägs ju hjälpa mot magsjuka, så jag och Jonas har intagit en portion. Ella har sovit hela natten, så hoppas hoppas det är över för den här gången!


Inatt har ju bokrean börjat, ska spana in om det var någon bok jag/Ella skulle ha... Troligtvis inte :-) Däremot har jag sett jättegulliga barnvagnsböcker som man spänner fast i barnvagnen, smidigt! Så ska kika efter en sån..


Blir lugna puckar här idag, hade tänkt en lång skön promenad, men det är ju rena rama istiden här så vi blir nog inne. Elda, elda!

Hörs snart igen!

Neeeeeej!!

Trevlig morgon, not. Magsjuka in the house, igen!! Tredje gången nu, hoppas Ella slipper det sen. Hur den här sjukan ter sig vet väl alla, men det är fruktansvärt jobbigt att se Ella så slö. Hoppas det vänder lika fort som det gjort dom andra gångerna.

Så idag tvätta, städa och sprita hela huset. Synd att det alltid ska bli såhär när man ska få långväga besök.


Ska äta några vitpepparkorn och se efter lillgumman.
Hoppas ni andra har en trevlig tisdag!

älgbrev

Måndag! Har hittills bjudit på sovmorgon, seg start, en Ella som vägrade sova middag, trött mamma... Lite som vanligt med andra ord!

Drömde inatt att jag av misstag la in en bekants förlossningsbilder på facebook! (varför jag nu hade dom korten..) Var alldeles kallsvettig när jag vaknade, hua! Tur det bara var en dröm ;-) Tror det är månen som spelar mig ett spratt.

Nu ska vi spackla lite grann, sen blir det en lång dusch och slutligen landa framför massa bra på tv'n ikväll. Hade fått nya Allt i hemmet så ska ögna igenom den också.



Ella fick en älg på posten, från libero-klubben, tack tack ;-) Mycket populär!!

Trevlig kväll!

ny vecka..

Snart måndag! Gillar måndagar lite grann, ny vecka nya möjligheter? Så kommer ju även posten ;-) Vilket den iofs gör alla vardagar..

Vad händer denna vecka?
Gipsa, gipsa, gipsa också lite mera gipsa! Lägg till spackla, slipa (blöööhhh), måla och slutligen städa. Hoppas hinna mycket.
Bästa tv-kvällen att se framemot imorn, kuljul!
L ö n !
Eventuellt broderbesök till helgen..

ja det var väl lite av det som komma skall.. Gillar att ha saker att se framemot.

Nu ska jag knoppa, så jag orkar med morgondagen.

Gips

Hello!
Jonas fortsätter sätta gips i köket, jag och Ella tar det lilla lugna och myser istället ;-) Bara han är klar ska vi röja ihop, sen packa in oss i bilen och åka till Ljunga. Det vankas klassisk söndagsmiddag hos Jonas mormor och morfar. Älgstek, brunsås.. Inget man är bortskämd med!

Ikväll Solsidan! :-) Bästa på hela veckan förutom måndag 21.00 på svt1.



Tjarå!


Ella och namnsdag

Hello lördag! Wzzup? Här rivs det väggar, lister, bräder.. you name it. Allt som kommer i Jonas väg ryker. Men kul att det börjar ta fart!
Jag donar med lite av varje, Ella har precis somnat igen. Mamma och Pappa for nyss härifrån, de kom med en namnsdagspresent åt Ella. Hennes första "riktiga" skor, supersöta! Längtar tills det blir dags för knubbiga Kavat skor, dom är så söta.

Vi "firade" Ella imorse med ett litet paket och ett försök till att somna om. Sen lite godare frukost, för hennes del lunch ;-) Brukar ni fira namnsdag? Brukade alltid få något litet paket när jag var liten på min rätta namnsdag, lite mysigt tycker jag. Paket är ju alltid kul! :-) Dock var det ett mjukt paket till Ella så hon tyckte inte innehållet var så intressant ;-)


Nu ska jag försöka hjälpa arga snickarn.. Sen laga någon middag.



nya varma skor till Ella



gulligt kort Ella fick av mormor & morfar på alla ♥ dag

Trevlig lördag! ♥

Mamma!

Du har ju alltid sagt att jag borde börja samla på något, typ en servis eller så. Nu har jag hittat något jag kan tänka mig att få i present flera år framöver ;-)) Det här med servis återkommer jag med ;-)



Iittala Essence vitvinsglas (finns rödvin och vattenglas också)

Helt lovely om ni frågar mig. Är ni fler som gillar Iittalas grejer (finns massa massa fint) så passa på med det här tokigt bra erbjudandet på family living. Tidningen är också bra! :-)

Nu ska jag (försöka) sova, månen var helt jäkla sjukt stor förut ikväll! Brukar få bekymmer när månen är på fyllan, hoppas inte jag får det inatt. Imorn namnsdagsfrukost med E l l a ! Sen snickra snickra snickra, ja Jonas då.. Så jag får väl hitta på något annat.


lovely friday

Hallå hej, fredag för fullt. Städar, tvättar och sådant roligt inför helgen :-) Ska snart börja förbereda middag, det blir tacopaj a la Jansson ;-) Måste nog ringa fru Jansson för lite råd om inte Jonas kommer ihåg hur kocken gjorde.

Imorgon har Ella namnsdag, hade beställt en liten grej som inte hann (!) komma.. Lite putt!! Ibland får man paket redan dagen efter ibland tar det mer än 3 dagar sen grejen är skickad..? Posten, posten, jag hatar att vänta!
Ett annat bekymmer vi har är att sopgubbarna missade vår soptunna så den är otömd. Jippie.

Nu har lilla vilddjuret vaknat, dags att leka leka leka. Helst med sådant man inte får röra också.. Full fart!




ella hos farmor igen!

Jo.. Om man känner att man vill överraska sin käresta på allra bästa vis, vad gör man då? (present, upplevelse..) Har några idéer men lite tips är välkommet!
För övrigt så måste jag säga att jag är nykär i Jonke. Sånt som händer Matilda när våren börjar nalkas ;-)) Undra om jag är som älgkorna? Hör ni något bröl så vet ni att det är jag som gått i brunst!

Trevlig fredag & helg!

tidningstoken

Har precis tryckt ett gäng varma mackor, gott gott! Slog ju på stor förut och gjorde jättekok med köttfärssås som hela familjen (inkl Ella;)) glatt slevade i sig. Gott det med.

Sitter och tänker kanske klicka köp, pyjamasar till Ellisen. Är så svårt att hitta med fot i dom större storlekarna, så bäst att passa på när det dyker upp? :-)




Ella hos farmor, i höstas nån gång

Har även suttit och kollat prenumerationserbjudanden, det är min stora passion! Vet inte hur många per år jag tecknar. Men för tillfället prenumererar jag inte på någon tidning alls så jag passade på att ta 3..4...5 nya ;-) Mycket billigare än lösnummer och en gåva, perfekt eller hur?! Tidningar, i love! Har alltid varit beroende av tidningar, köper hem högvis! Värst var när jag var i Stockholm i höstas, löpte amok inne på Pressbyrån (bästa bästa tidningsstället) och köpte tidningar för flera hundra.

Nu ska jag fortsätta botanisera bland alla bra erbjudanden som finns.




Kånken

Hallå torsdag!
Fick en liten sovmorgon,
var välbehövligt. Men huvudet har ändå svårt att hänga med. Tror jag behöver frisk luft, men det var så himla kallt igår när jag gick så vi får se.

Det känns som jag hade något viktigt att göra idag? Men så viktigt kan det inte vara om jag glömt bort det ;-) Ska nog krypa ihop i soffan med en eller två tidningar! Det är viktigt..

Igår la vi ut bebisgrejer på blocket. Uh. Jag som är så bebissugen, jag grät en skvätt faktiskt. Tror Jonas blev nervös också, ha ha. Inatt drömde jag dock att vi glömde Ella på Ikea, så kanske vi ska nöja oss med en så länge ;-)




den här vill Ella ha den dagen hon börjar dagis, sa hon igår ;-)




muffins

Jag har gjort det igen. Ja, färgat tvätten B L Å ! Det här är tredje gången, och jag blir lika irriterad varje gång! Innebär att jag måste slänga en hel del kläder, vad sägs om blå/rosa dassiga strumpor? Nähä, inte de? URK! Det komiska är att det är samma jävla byxor som ställer till det varje gång, kanske borde slänga byxorna på en gång..? (det är Jonas byxor;)).

Så fram med en sopsäck, så ska jag börja slänga. Har en del annat som ska slängas också..




Glad-fis..


Gjorde muffins för någon dag sen, riktig enkelt och blev helt underbart goda och kompakta kladdkaksmuffins. Fast, de passar nog bättre med grädde och lite bär än att ätas rakt upp och ner.

ca 16 - 20 st
150 g Arla smör
2 1/2 dl strösocker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl


Gör såhär:
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Klicka ut smeten i pappersformar. Grädda i mitten av ugnen 12–14 min.

Lätt, enkelt och gott! Kan tillägga dock att jag fick till 9 st storlek jättestor. ;-))

Nu tar jag min sopsäck och sätter igång.

Ha en fin onsdag!

mumintrollen

Hade ni en bra alla hjärtans dag? Det hade vi, lagade god mat; potatisgratäng, broccoligratäng (superjäkla god! i hate potatisgratäng ju) och kött. Cheesecake till efterrätt.

Lyckades med konststycket att bränna något i ugnen så det spred sig en tjock tät londondimma i hela huset. Och lukten! Fyy. Tur Jonas har överseende med kockerskan när hon sätter igång ;-) Nu har dimman försvunnit och jag har skrubbat ugnen för kung och fosterland. Just lukten av bränd mat är .. inte angenäm.



Ella fick bok om mumintrollen + ett mjukistroll? och ett par älsklings-strumpor från Lundmyr.



Ella med trollet... Hon fick en ny body idag, från Name it. Trodde nämligen det var idag hon hade namnsdag, men det är imorn! Här har man kollen.. Älskar mockasiner, ååh det påminner mig om småbarnsgympa :-D



gillar skor



kryper vidare!



Nu sover Ella och jag tänkte kolla på Gynekologen i Askim. Såg det igår och ja, tyvärr.. precis min typ av serie ;-) Hej Matilda 96.





kids inspo

Alla ♥ dag idag, men mer om det senare. Har gjort kvällens efterrätt, cheesecake, ingen storfavvo för mig men desto större favorit för Jonas ;-)


Har helt fastnat i Ellas värld, dvs hennes rum. Jonaaaaas.... jag vet att du kan och att du vill, kör på! :-)


tapeter från PIP/maleributiken.se




hylla och annat fint från gabriellasleklada.se


När man talar om trollen.. Nu vaknar Ella, så nu ska vi sno ihop muffins igen. Tänkte pimpa dom lite grann. Vi får se vart det slutar ;-) Ella kryper väl iväg och lämnar mamman åt sitt öde i köket ♥


Ha en trevlig alla hjärtans dag!






Söndag

Så var den här helgen snart slut, den har gått i fixandets tecken. Har fått lite gjort här hemma, bland annat i köket. Det tar sig! Det gäller bara att muta snickarn ;-) pusspå! Fnular på fler mutor så det blir ännu mer gjort i veckan, tjipptjipp!

Har stora planer för Ellas rum. Är inne på golv nu, hmm.. Så många val, men ändå så lätt. Frågan är hur rätt det blir med tanke på damen som ska bo där..? Rosa, rosa också lite mera rosa får nog bli den röda tråden iallafall. Vill komma igång nu, lär mig hantera en skruvdragare tack?

Imorn är det alla hjärtans dag, mmmysigt! Hur 'firar' ni dagen? Ifjol firade jag och jonke i ett rum på sjukhuset, efter en dag med en liten liten Ella. Konstaterade att för ett år sen vägde hon 2 kilo! Lillgumman, som idag drog sig upp mot sin matstol och stod där och jazza loss en stund! Spaghettilegs you know.. Annars har det varit fullfart på henne hela helgen, idag var ju dagen fulländad med besök av både farmor, mormor och morfar. Najs med lite annat folk än mamma och pappa ibland. Jo! Hon sa hejdå idag, hejdå till mig, hejdå till jonas, hejdå till nappen, hejdå till dörren, hejdå till hunden, hejdå till mormor, hejdå till farmor, hejdå till boken, hejdå hejdå hejdå hejdååå. Sött! ♥

Nu ska jag ladda upp för en dag i romantikens och silikonets tecken! Här har snickarn gått lös med silikonsprutan, på både väggar, tak och GOLV! Likamed halt. Måste tas hand om innan frakturer är ett faktum.

God natt!

Lyckliga gatan

Lillfisen vaknade åtta imorse, helt ok. Mer sånna mornar, tack. :-) Åt frukost och allt sånt, sen iväg på byn. Hittade en overall till Ella, hade ju tänkt beställa men slut överallt. Hittade en ensam rackare kvar i storlek 80, dessutom 70 % rabatt! Perfekt, kostade inte många kronor. Sen fingerfärg, ska göra tavlor med lillfisen tänkte jag.. Men jag börjar ångra mig lite där, avvaktar nog tills hon är lite (läs mycket) äldre.

Jaa.. Hann med att skaffa ett eget ICA-kort också. Tjoohoo.


Besökte två sjuklingar också, krya på er. Jag känner mig också snurrig, men tror det är hostmedicinen.. Får hoppas det.

Nu ska jag göra middag till en liten en, och sen till en stor. Wish me luck ;-) Ikväll blir det nog tv och OSTKROKAR! Om jag får bestämma.. Det får jag också, vilken tur jag har.


mammy wants

Mamma Matilda behöver en ny väska, den ska ju även fungera som skötväska så stor och rymlig är ett måste. Har ju en skötväska redan, men den är lite för stor och aldrig att jag lägger ut dyra pengar på just en 'skötväska' igen. Har tittat runt och de billigaste är från 500, men vanligtvis hamnar de runt 800 - 1000 kr. Makalöst. De är ju inte ens snygga! Massa tramsiga mönster och yada yada.



Den här blir det, när en slant finns över ;-) från nelly.com och precis vad jag alltid velat haft! Hör du det Jonas? puss puss puss! :-D

Vet ni vad? ... det kom en traktor, som sänd från himmelen och skottade hela gårn! YIPPIEEE! Har ingen aning om vem det var, har mina misstankar, men helt jäkla underbart. Puss! på dig.


Nu ska jag ta ut mina muffins ur ugnen, mmm.. Ella, min bakassistent hon tog och somna hon!


f r e d a g !

Åh, sol! Inge mera snöstorm? Trodde seriöst att vi skulle bli insnöade ett tag. Så hoppas det här härliga vädret håller i sig och att NÅGON plogar Kyrkvägen så vi kan gå ut.

Ella vaknade lite lätt när pappan for på jobbet, men hon somnade om för vid åtta stod hon i sängen och tjattrade. Skönt med en liten sovmorgon :-) Men nu ska vi kliva upp och baka tror jag. Har ju börjat dricka kaffe så må ju ha något gott till ;-)

Vet ni vad? Nästa vecka har Ella namnsdag två (!) dagar! Först den 16:e, Julia, och sen den 19:e, Ella. Läge att fira då! ;-) Måste kolla på ny overall åt henne, hon har börjat växa ur björndräkten. Och det känns som att vintern är här för att stanna iallafall ett par månader till....


Trevlig fredag, nu ska jag förska få min unge att mysa med mig ;-)

torsdag

Tjoho, här hade man sett framemot en promenad i solen idag, tji fick jag. Snön vräker ner och det blåser rätt bra. Bra skönt att vara inomhus sånna gånger :-) Jag och Ella gjorde upp eld och myste i soffan istället.. För en gångs skull satt lillfisen still i över en timme och bara möös. När hände det sist?!

Fredag imorn, härligt med helg. Veckan har dock gått fort, fort.. Får hoppas på lite bättre väder, om inte så blir vi inomhus. Vilket Jonke blir ändå, ska låsa fast han med hammaren i hand. ;-)


Har dammsugit, torkat golven och tvättat. Är lite sugen att baka nu. Muffins... Vore gott.


Nähe, adjöken!

you wish

Fick en liten sovmorgon imorse, kvart i åtta stog Ella i sängen och tjattrade :-) Klev upp och sen blev det mys en stund innan reveljen gick.

Tror det var en tös som var lite brydd när mamman för en gångs skull åt frukost före elva, hade sminkat sig före nio, var påklädd halv tio och så vidare. Hon satt i hallen och bara gapa, haha ;-)

Sen iväg till vårdcentralen, gjorde provet och sen for vi till Gammelfarmor. Hon hade köpt semla åt mig, tack! Så jag intog fika medans Ella satt i farmors knä. Blev kvar där en stund, kom precis hem. Hann bara slita av Ella overallen så sov hon. Sen blir det nog ut, måste passa på att njuta av solen.

Hade fått en liten påse från Nelly, till Ella.. Supersnabb leverans, beställde igår vid lunch kanske?! Jaaja, keep up the good work posten.


Ska lyssna på dagens P3 Populär nu, missade det och Calle Schulman var ju med så då måste man lyssna i efterhand ;-) I löv P3. Är på från tidig (erhm) morgon till sen kväll.

tjatjo,

tankspridd

Hallelåja, bra dag idag! Fint väder, kom precis in efter en lång promenad. Börjar längta efter mys nere vid sjön i By nu. Fast en köldknäpp (som kan vara max en dag) så man kan tokelda i kamin vore inte heller fel ;-) Aldrig får man vara nöjd ju.

Tvättar Jonas skoterkläder, mmmm 4-takt. Eller 2-takt? Nåväl, längesen vi hade någon skoterlukt i det här huset. Skillnad när Jonas hade skoter och hade den i garaget, när han starta den luktade det skoter i hela källarn. Det var kanske vid närmare eftertänkte inte heller så trevligt.


Får se om vi ska iväg på tårta i afton eller inte. Annars blir det lugna puckar.. Ska slå in en alla hjärtans dag present till Ella :-) Och baka om tid och lust finnes. Vi får se, sånt kan ändras fort ;-)




Paus

Fyfanken vilken huvudvärk jag har! Antingen är det för att jag faktiskt ser dåligt (det gör jag), eller så är det från nacken ELLER så beror det på att jag och lena spelade kort till halv tre inatt ;-) donno! Känner mig faktiskt bakfull idag.

Ska mota Olle i grinn och äta negerbollar. Det är jag värd? Missade ju faktiskt lunch idag. Dusch, sno ihop bollar och sen SOLSIDAN! Ska nog slå på stort och se Wallander också, Jonke är nog inte hemma före tolv så jag kan ju lika gärna vara uppe då.

Justja, tvätten....... Döh.

Nu gick hunnjäveln igång igen! Ellas alltså, man ska trycka på antingen tassar, nos eller mage så rabblar den massa galemattias, men den här den går igång av sig självt? Den ligger just nu i hallen och rabblar alfabetet. Åhherremingud. Den tog vi batterierna ur ;-)


Mammas lilla hjärta har haft en toppenhelg i Bräcke iallafall. Moffen är SÅ stolt, ringde nyss och skulle höra vad hon gjorde, å jag åkte därifrån för en timme sen ungefär ;-)

Häng å däng tvätt'n!


Söndag

God.... Ja, ni kan nog räkna ut att sova är jag duktig på ;-)

Måste nog sätta lite fart nu, hinna duscha, svabba lite och åka till Bräcke och hämta hem lillhjärtat. Ikväll/inatt kommer även det stora sjabraket hem. Just precis lagom till jag börjar vänja mig vid att vara ensam ;-)


Näe, jag har nog ganska bråttom ändå.

sanitär katastrof

Har röjt i kylskåpet av alla ställen. Åh herregud, rent hus någon?! Men nu är det rent :-) Så tar en paus nu innan nästa uppdrag; toaletten.
Ge mig en städrock, tack.


Lyssnar på en låt som gör ont i hjärtat. Ibland behöver man höra någon annan sjunga orden man tänker. Musik går i perioder för mig, ibland lyssnar jag aldrig ibland jämt. Imorse drog jag igång Spotify det första och låg i sängen och mööös. En helt ensam natt hemma, det var länge sen!


Igår var jag till Bräcke med lillfisen. Blev bjuden på hemmagjorda hamburgare, gud vad gott!! Undrar var våran hamburgerpress tog vägen? Någon som vet med sig att dom lånat den? ;-) Hemvägen var mindre rolig, tydligen hade någon klippt en älg i torsdagskväll, usch! Snälla Älgen håll dig i skogen?

Nu ska jag ta fram mina vänner; Ajax och Mr muscle.





full fart framåt

Fick sovmorgon, Ella sov som en stock från 18 till 8,15 imorse.. händer inte alltför ofta ;-) Sen sussade hon i någon minut till, helt perfekt morgon med andra ord! Däremot har det vräkt ner snö hela dagen, så måste ut ikväll och skotta. Ha ha ha, Jonas är borta och jag får skotta, ha ha ha. Han ska få igen ;-)

Följer grabbarna på facebook, ibland kommer det någon bild eller uppdatering. Kul jul, synd att min helg blev inställd. Det är alltid kul att åka bort, spelar ingen roll var man åker heller. Blir lika glad att åka till Fränsta jag..


Går i kökstankar! Har två alternativ att välja mellan, det ena lite större och såklart dyrare, det andra enklare men också billigare! Hmm hmm, svår nöt att knäcka!



Dyrare, större men också roligare?


Klassisk, enkel, färgglad..

Ja nu är jag kanske ute i lite väl god tid, men så småningom ska det in ett litet minikök här så Ella kan laga mat också :-) Jag själv hade den klassiska röda Micki-spisen som liten, men den ska få husera i den blivande lekstugan (som morfar lovat göra).


Det är full fart på Ella! Kryper som aldrig förr :-) Roligt, en del barn kryper ju aldrig, t ex Elise hon hoppade fram på rumpan hon. Jonas ålade... Bäst man har koll nu när det är en liten på upptäcksfärd, allt stoppas i mun! Från minsta dammkorn till grus.


Fick rejält med rolig post idag! Ska botanisera bland den ikväll.


Nu ska jag fundera på middag, blir nog tacos. Det är liksom det jag lever på när Jonas är borta. Och lugn, Ella får annan mat.. Skulle kunna döda för min nya craving också, Marabou mörk choklad Passionsfrukt, men har ingen lust att åka på ica med en uttråkad unge ;-)


Adjö!

alla ♥ dag

Har precis fixat lite tills dess, har ju numer två hjärtan att skämma bort :-) Känns kul att göra något extra, lite vardagslyx! Det är ju dessutom en måndag i år, då kan man behöva lite ljus i vardan!


Nu ska jag återgå till mitt sex and the city maraton, men ska försöka sova tidigt. Är ju solokvist nu, Ella somnade vråltidigt ikväll så .. ja, reveljen går väl vid fem imornbitti? Snark.


Too late ja..


Tjohej, god natt!




passpå

Vilken perfekt start på dagen, hör någon på bron och tänker att det är Jonas. Sen börjar det knacka, då tänker jag men jäkla dumskalle, du har väl nyckel?? Så öppnar jag och där står inte Jonas. Utan en brandsläckarnase, Eh, god morgon? "Väckte jag dig?" Eeeeh.. Låt se, morgonrock, inget smink, ruffsigt hår.. Vad tror du? :-)

Trodde jag var skonad från sånna här väckningar, har inte hänt på väldigt väldigt länge. Men men, vad kan dom vänta sig när dom knackar på halv tio liksom? ;-)


Nu ska jag fortsätta dagen, duscha, dammsuga, packa åt Jonas, tukta Ella och säkert något mer jag glömt.


Jo, vi var ju i Sundsvall igår för återbesök på Sjukhuset. Gjorde Birsta först, dvs lämna in min telefon som brunnit. Jonas tog en ny telefon också.. Sen en snabbis på Willys, tokbra erbjudande på blöjor, så ni vet ;-) Iallafall, kom på sjukhuset i tid, vägde Ella först och sen kom läkarn. Det första hon säger "Jo, ni skulle komma efter 6 MÅNADER inte VECKOR". Men tack!! Jaja, alltid bra med en extra koll antar jag :-)




RSS 2.0