Funderar

 
Till Ellas rum?!...
 
 
Nu är jag i fixar-tagen igen:-) Lillans rum ska bli mer anpassat för hennes tusen miljoner leksaker :-S Jag letar som en tok efter ett skåp och det ovan känns bra, det är från ikeas barn-serie så då borde det ju tåla lite tuffare tag. Nästa problem är hur vi ska möblera... Mycket möbler på liten yta blir sällan bra, dags att gnugga geni-knölarna mao. Men tak-lampan, hur fin?! Å fåtöljen.... å mini-byrån... mmmm...
 
 
I övrigt är livet bra, jag har haft en jättehärlig helg hos Helena :-) Jag hoppas jag kan åka snart igen. Självklart har vi shoppat men även ätit god mat, druckit vin, pratat massa tokviktiga saker osv... Tjejer är tjejer vet ni.
 
 
Nu ska jag packa upp 3 par skor som jag fått hem.... Jisses.
 
 
 
 
 
 

Vår-kläder


 
Till mamma? ;-)
(klänning & väska ellos, skor moheda)
 
 
 
 
Till Ella?
(nej jag kommer inte sätta på min dotter träskor, än)
(kläder ellos, skor kavat)
 
 

Jag längtar verkligen efter våren! Nya skor, ny väska, ny jacka.... Ny hårfärg?!... Men den är välkommen denna ljusa härliga årstid. Även påsk, födelsedagar, fågelkvitter.
 
 
Nu ska jag kurera mig så jag är redo för något kul imorgon :-)
 
 
 
 
 
 
 

3 för 2

 
Ja Ellos hade sånt där 3 för 2 på alla skor... Farligt farligt :-)
Men till våren behöver väl alla nya skor...?
Nåja blev ett par rosa härliga converse och ett par ännu härligare mohedatofflor! Hippien i mig jublar :-)
Samt ett par mer gångvänligare ;-)
 
 
Tjingeling,
när blev det vår? Ja jag vet att vädermässigt är det inte vår ännu, men ljust vad halv åtta rycket...?! Förra veckan var det mörkt till nio väl? ;-) Jag älskar den här tiden och bara ca en månad kvar till påsk. Tiden går fort men det känns skönt att kunna lämna det mörka bakom sig, tyvärr får man ju räkna med kyla ett tag till. Men det hindrar inte mig från att börja kitta inför våren ;-) Skorna är ju som ni ser klara, fattas bara resten....
 
 
Idag är det Ellas namnsdag! Och det måste vi ju fira:-) Firar ni namnsdagar? Inget måste för mig (å jag vet att ingen uppvaktar mig på Matilda-dagen) men för Ellas del blir det ett paket... Schampo å lypsyl ska hon få, så hon låter bli mitt!
 
 
Nu dags att göra sig klar för jobbet,
ha en fin dag!
 
 
 

RSS 2.0