Första!

 
Skön inspirationsbild från Ikea
 
 
Hej hörrni,
snacka om no-lifer just nu, men imorgon startar vår långhelg, det ska bli såå skönt men vi har häcken full i helgen med;-) Har man inte jobb ser man till att skaffa sig. Jag vill inte prata mer om detta för helt seriöst kommer jag grina när det är färdigt. En del saker har man sett framemot alldeles för länge och ja detta går att jämställa med att en dröm modell större går i uppfyllelse, typ föda/få barn, få ett jobb, köpa en ny bil, åka på en efterlängtad semester... :-) 
 
 
Ikväll har jag iallafall klickat hem första julklappen (eller blir de födelsedagspresent?). Tror och hoppas att lilldamen blir nöjd över det. Trodde först att det skulle vara svårt att hitta något men hittade alldeles för mycket?! Bäst att "hålla igen"... Allt kan man ju inte ha ;-). Men vi har väl en hyffsad plan vad det blir och inte blir under granen i år. Viktigast är ju myset.... hehehe.
 
 
Imorn är det äntligen helg!! Men först en tidig morgon, buuuuh!
 
Sov gott! ♥
 

Indisk jul

 
Vilka härligheter Indiska leverar till jul 2012 :-)! Vill ha varenda del och längtar tills jag får löpa amok bland muggar, fat, ljuslyktor, julkulor...
Någon gång kring v.43/44 brukar julen dyka upp i butikerna... Sundsvall någon?!
 
 
God morgon söndag, här sitter jag och dricker mitt morgonkaffe.. Helt själv?! Ella är kvar i Bräcke och Jonas är i skogen. Blev bara mamman kvar hemma då ;-) Ska njuta av lugnet och hinna med lite städning innan jag ska jobba kväll. Tjoho denna vecka bjuder på hela sex arbetsdagar i följd, det mina vänner är ganska många dagar det..
 
 
Imorgon ska Ella knäppa kort på dagis iallafall och vi har i övrigt en fullspäckad vecka framför oss, vi har nämligen ett "projekt" som ska dra igång i helgen är tanken så vi måste hinna en del så allt flyter på bra... Har längtat efter detta lilla projekt sen vi flyttade in i huset....!! Vi ska byta köksgolv:-) Allt är spikat, med barnvakt, en extra ledig dag för oss båda osv... Känns som att det är upplagt att gå åt h-vete;-). Iallafall medför detta projekt en del andra förbättringar i kök, ni vet mycket vill ha mer. Nog om det, jag är alldeles nipprig ändå inför tanken att få ett nytt fräscht köksgolv.
 
 
 
Nu snöar det här!!! Milda Matilda.
 
Ha en fin söndag! ♥

Härlig trio

 
Triss i mjukgörare, den översta är en ny variant på det kände "smöret" från Body Shop. En fetare variant och en "tunnare" i samma bytta, smart idé. Luktar gudomligt sött av makadamianöt.
 
 
Jag använder just nu Moringa (blommig doft), macadamia-duon och Satsumas. Och alla har jag "fått" ihop med en hög tidningar ;-)... Favoriterna är annars Sweet Lemon och Coconut. Har ni något favorit body butter?
 
 
Halloj fredag!
Är ni vakna? Det är jag efter en lång härlig mysmorgon i soffan ;-) Ella pratar med mamma och mamman ZZzzzZZnaaaark... Vet ni, min lilla dam har lärt sig min iPhone utan och innan, det är fascinerande!! Det började med att hon fick "kippa" tomten och sen kan hon den helt plötsligt utantill, allt från att låsa upp, bläddra fram olika spel, knäppa kort (har telefon fylld med pannbilder) och nu helt plötsligt kan hon också ringa :-S Hörde nyss en röst "hallååå", då har hon ringt min farmor :-S
 
 
Nu ska vi hämta hem pappa så vi får en härlig fredag tillsammans!
 
Ha en fin dag! ♥
 
 

jag får nog

 
Sovrummet har fått nya gardiner (ikea, lenda 199kr) också ett fint hänge ovanpå från Indiska. Övervägde tofs/tazzel men det blev blomma istället ;-)
 
 
Hallå hej, ännu en dag hemma. Jag dör lite inombords när jag tänker antalet vab-dagar OCH sjukdagar denna månad. Men allt för lillskrutt... Resterande vab detta år får pappsen ta hand om. Nog om det.
 
 
 
Jag ska fortsätta mitt julande tror jag, Ella ska snart sova (förhoppningsvis!!!) så jag ska unna mig lite egentid. Jonas är ju långt uppe bland renar och lappmark så jag är som väldigt låst här hemma. Jag skulle kunna gnälla ihjäl alla om både ditt och datt, tro mig det är MYCKET nu...!! Är så less på att vara orolig över i princip allt, och jag vet att oro löser noll och nada men jag är av naturen en orolig jävel ;-) Vår familj står inför en förändring vare sig vi vill det eller inte och det är ett problem som vi inte har någon lösning på just nu. Förstå mina känsor... Vi har gett hela handen men får noll tillbaka, tack så mycket hejdå. Så kul med folk som har ANSVAR!
 
 
Vi hörs;-) ♥
 
 
 
 
 
 

En dag i vab-land

Kan bara konstatera att jag längtar till julen sjukligt mycket............. Jag plöjer gamla sparade tidningar med julinredning som värsta knarkaren. Planerar, skriver listor, kollar igenom pyntet.... S j u k l i g t ! Och det konstiga i kråksången är att jag hatar vintern, på riktigt alltså. Och förmodligen desto mer detta år eftersom vi bara har en bil och det ska bli en vargavinter utan dess like. High five på den!


Ha i beräkning att jag endast varit utomhus för att slänga sopor idag och att jag bokstavligt talat suttit fast i soffan. Alltså denna jävla vab driver mig till....... Ja inte vab:en i sig men HOSTAN!!! Vore ju en sak om den gick över också men den vägrar släppa taget och nu har Ella t om MER medicin! Ja och det är inte "bara" hosta utan vi snackar rethosta som i hostat konstant i 4 timmar. Herregud ungen hinner ju inte ens säga en mening innan det sätter igång igen. Jag tycker så synd om min lilla gumma och hoppas på lite magi <3

Ja men.... I april vänder det ;-)




Imorgon är en ny dag och vi gör det bästa av den.


Mysig lördag

 
Nya brillor signerade Tiger of Sweden. Äntligen, har ju haft repiga glas i över ett år ;-)
 
 
Halloj Lördag.
Vi har varit i byberget idag och bakat tunnbröd. Eller Mormor, gammelmomma och Karlsson har bakat, Ella har hjälpt till ;-) Jonas hjälpte till att plocka pärer också, så Ella fick åka traktor med moffa! Vilken lycklig unge :-) Hon åkte varv efter varv och var så kallat aslycklig när hon (äntligen) klev ur :-D!
 
Ellas tremänning var där också men det "klickade" inte idag mellan dom ;-) Men vi har haft en jättemysig dag ändå, jättekul att umgås med släkten och det var så härligt när vi satt i mommas kök med två små (nåja) barn som sprang omkring ÖVERALLT! Precis som när jag var liten. Så härligt:-)! Att få uppleva att släkten växer liksom... Svårt att förklara men skön känsla i hjärtat.
 
 
Imorgon ännu en ledig dag och den ska JAG ta vara på; putsa fönster tänkte jag och lite annat fix som kommit på efterkälken. Jonas sticker ju iväg på måndag så han får finna sig i att det blir "mitt" som blir gjort ;-)
 
 
 
Ha en mysig lördagkväll! ♥
 
 
 

Tidig julklapp

 
Årets julklapp till mig själv :-) Kängorna från himlen, ungefär. Som att stoppa ner foten i fluffiga moln.
 
 
Hej fredag,
väääldigt tidig morgon här, kvart i sex..?!!? Jag hoppas, vill, önskar och tror att lillfisen sover längre i helgen ;-) Jag fattar inte, det blir tidigare och tidigare för var dag. Dags att sluta med middagssovning..? Men då blir hon ju grinig istället :/ Ja vi får se, idag skulle jag ju ändå upp för att hinna äta frukost före sju.
 
 
Idag jobb fram til 17, men sen ledig helg! Det ska bli förbaskat jäkla skönt :-) Vi har inga speciella planer och just det behöver jag. Ska på sin höjd planera vad vi ska äta ikväll... Sen ta dagarna som de kommer.
 
 
Ha en fin fredag! ♥
 

Early morning

 
Kan inte se mig mätt på mina lyktor ;-)
(det är ju inte alla som pyntar sin bro med snittblommor men liljorna fick flytta ut pga lukten;-))
 
 
 
Morgonens lilla hjälpreda
 
 
 
Hej tisdag,
men nu är vi väl redo för jobb och dagis? Snyta sig en sista gång och hälla sig en kanna te;-). Skämt åsido om denna vinter blir som hösten börjat blir det jobbigt :/ Men det får ju tiden visa.
 
 
Idag kommer min mamma hit:-) Hon ska följa med mig och Ella till Sundsvall imorgon på ett läkarbesök. Eftersom vi ska åka i tidig otta kommer hon redan ikväll, vet en som blir nöjd då! "Momma komma Ella" går på repeat just nu... Shoppinglistorna inför morgondagen är långa så jag hoppas på att vi är i god form imorgon;-)
 
 
Ikväll hoppas jag på att vi hinner med bio också, Hypnotisören, jag slukade ju böckerna så måste ju se filmen..! Tyvärr ser det inte ut som att det hinns med :/
 
 
 
Ha en fin tisdag! ♥
 

RSS 2.0