En dag hos fotografen

Hej!

 

Idag styrde vi kosan mot Sundsvall och Ateljefotografen, lillgumman skulle stå modell. Oj oj vad jag våndades inför detta, vilket humör kommer lillhjärtat vara på, hur kommer det gå? Visade sig vara helt onödigt att tänka i de banorna för hon visade fort var skåpet ska stå, mammas lilla modell :-) Vi blev där cirka en timme, hann med 5 ombyten (hade planerat 2 men tog med fler ifall att och vi hann med de med råge!) Det gick super och vi är jättenöjda. Helt klart värt varenda krona och nu har vi 156 bilder att gå igenom, en förstoring (till att börja med) och 16 småbilder till ett album ska väljas. Pjuh, det är nu det tuffa arbetet kommer! Så kul att ha kvar hela livet, en perfekt present från farmor - tack! ♥


Vi hann även med lite spring på Birsta City, sprang en sväng på Åhléns där jag hittade massa fint till hemmet. Det är numer min favoritaffär ;-) Blev såklart nya kläder till gummans sommargarderob, så hon är redo för den värme som ska komma i nästa vecka!

 

Nu blir det en filmkväll i soffan, Änglagård 3 ska ses och jag ÄLSKAR dessa underbara SVENSKA filmer!!

Mammas underbara lillhjärta! Ett smakprov från dagen :-) Det mest underbara i hela historien är att vi fick med en skiva hem med alla 156 bilder på! I vanliga fall följer ju inte negativen med, men den här suveräna fotografen skickar med dem så man har alla kort och kan göra vad man vill med dem.

 

Ha en trevlig kväll! ♥

 


Kommentarer
Postat av: annie

ÅÅh, sötaste lill-matilda!

2011-05-28 @ 21:20:01
Postat av: Helena

Vilken kameralus :)

2011-05-29 @ 12:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0