Kalas i dagarna två

Hej!
Precis landat i soffan efter ännu ett kalas :-) Lika kul som igår! Ella var på sitt allra bästa humör och vandrade från famn till famn. Efter Jonas fastrar med familjer åkt hem kom Jonas farmor för middag och hon blev kvar till kvällen. Kul att höra alla historier om Jonas och hans släkt :-) Gillar hans släkt skarpt, alla är lika tokiga och barnkära så det är alltid lika roligt att ha dem på besök :-)

Dagens tårta gjorde faktiskt Jonas helt själv. Han är en hejjare på att göra fin dekor, och inte ens använde han sig av en riktig sprits! Jag gillar gräddiga tårtor så denna fick full pott. När han stog i köket i arla morgonstund och spritsade för fulla muggar sa han "det här var ju rätt roligt". Nämnde att det finns något som heter sugarpaste så vi får se om bagaren avancerar till nästa år ;-)




Missnöjd Ella som inte fick gegga med tårtan. Men hon fick smaka av allt gott på fika sen, "mmmm" tyckte hon att det var :-) Gullunge!


Duschen blir nästa anhalt sen sängen, nu laddar vi om för ännu en vecka och massa skojigheter! Härliga vår och försommar som alltid bjuder på tokiga upptåg och roliga händelser. Det står bland annat ännu en födelsedag på schemat inom en snar framtid.

God natt! ♥

Kommentarer
Postat av: annie

oj, imponeranade! duktig karl du har!

2011-05-10 @ 14:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0