Opublicerat inlägg

Det här inlägget har legat som ett utkast, har inte vågat publicera av rädsla för att bli kallad dumihuvudet (eller att någon tänker tanken, hu) eller bara allmänt störd. Men ikväll har jag intagit självförtroende på flaska (uppsök närmsta systembolag och ta första bästa flaska, garanterad effekt) så nu vågar jag! Det ÄR skrivet med glimten i ögat, tro't eller ej!

Here it goes;
Topp 5 rengöringsmedel

5 - Ajax Fête des Fleurs
, den röda.
Luktar gott, vill man fuska tömmer man upp en hink vatten och en kork Ajax, ställ i lämpligt rum och voila - en god doft av rent hem sprider sig fast man inte gnott ett dugg. Fiffigt! Överdosering ger mer doft. Bra att veta. I rengöringssynpunkt som vilket allrengöringsmedel som helst.


4 - Ajax Crystal Clean Spray
Fönsterputs med ammoniak. Suverän på duschdörrar och speglar. Och glas såklart. Dock lite jobbig lukt så sörj för god ventilation.


3 - Yes diskmedel.
Kom igen, den löser ju fett asbra. Man kan göra skojsigt skägg med det också om man tar supermycket Yes i diskvattnet. Brukar tvätta sminkpenslar (syntethårspenslar) med den, de blir rena i ett naffs. Även en liten dutt i skurvattnet när man torkar golv, känns som att det blir bättre då.


2 - Jif Cream Citron.
Det här är kärlek med riv i. Använder den alltid i handfatet, gör rent fort och luktar fräscht. Den vita luktar inge vidare alls, så kör på citron. Kan även användas på typ plastmöbler och annat som tål "riv".


1 - Klorin.
Det här är min favorit alltimes. Häll i en rejält tilltagen skvätt i toan, låt stå under natten och sen har du en skinande ren toalett dagen efter plus känslan av att vara i ett badhus. Finns en mousse också men den är inte lika bra, en stor dunk vanlig flytande klorin ska det va.



Bubblare - Grumme Såpa

Lukten av såpa väcker massa barndomsminnen, och rent gör den ju. Det är något speciellt med såplukt.. Lite som att kliva rakt in i Carl Larssons hem.


Så nu var det publicerat. :-)

Nu göra tårta, trevlig helg! ♥



Kommentarer
Postat av: Helena

HÄRLiGT!! Jag håller med om allt, förutom att den vita jif inte luktar gott, det gör den visst! ^^ jag delar absolut din fascination för rengöringsmedel, favoritstället all time på Rusta, Dollars & ÖoB ;D

2011-05-07 @ 21:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0