Påsken 2012

För planering och drömmar..

Årets första Pense, men den får bo inne ett tag till.

 

Hej -

tillbaka till vardagen igen :-). Egentligen inte men jag jobbar idag så... Jonas har redan åkt till skogs för att hjälpa till med vindfällen och Ella åker på eftermiddagen (om hon inte blir sämre). Sen ska jag jobba av några få timmar medans det fortfarande är extra ob ;-).

 

Påsken har varit helt underbar som sig bör; uteliv, grilla korv, steka kolbulle, dricka jäger.. Kvällstid har vi ägnat oss åt soffmys och godsaker av olika slag :-)! Ella har haft jättekul trots envis hosta.. På lördagen var vi ett gäng som trotsade blåsten och satt ute nästan hela dagen. När man sen kommer in är man sådär härligt mosig, kinderna bränner lite och man är skönt trött i hela kroppen. Tidiga kvällar mao :-). Vi åkte till Byberget på fredagmorgon och var där till igår em, Ella somnade som en stock i bilen direkt när vi for. Vi föräldrar var också trötta igårkväll ;-).

 

Nu är ju påsken inte över ännu men för vår del är den nog det. Känns alltid lite vemodigt när en högtid är slut, från fullt ös och massa folk till ingenting.. Jaja, bara jag som har separationsångest från det mesta. Men påsken har alltid varit svår att "lämna". Ett helt år till nästa gång ju :-).

 

Vad har ni gjort i Påsk? Ätit gott och bara varit?

 

Ha en fin härlig annandag påsk! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0