Sovrumsidéer

Nu ska ni få höra här....

 

Denna panel på en vägg i sovrummet (väggen bakom sänggaveln). Kanske i någon mörk bets..?

 

 

 

Dom här möblerna och lamporna (taklampan är WONDERFUL!) får byta ut våra i fulfuru. Sängen ska också väck men där får min käre sambo visa sina talanger och snickra tror jag.... Jag vill ha ett fint flyt på överkastet och alla sängstommar jag kollat ut har en "hög kant" i fotändan = knöligt överkast :-).

 

Sovrummet är i ganska stort behov av att göras om. Vi har tapet där (som är jättefin) men den har spruckit på typ alla väggar, ser jättetrevligt ut. Vi har det problemet i hela huset med sprickande väggar (vanligt i gamla trähus) så vi har börjat "fuska" genom att sätta upp träväggar (plankor spricker ju inte men de rör sig) på en del ställen. Jag tycker det är jättefint också och är bekväm med tanken på att ha trä på alla väggar här hemma. Varför köpa en dyr tapet som ändå kommer spricka..? Iallafall, panelen ovan är samma som vi har på huset, och vi har en del över. Därför tycker jag vi kan ta den (grovhuggen "timmer") och slå på en vägg. Skulle nog bli jättefint, grov trävägg mot skira vita möbler!

 

Jag ska nog smörja Jonas :-)..... Men vad hade ni valt för färg på panelen? En täckande är ju att föredra egentligen då bets inte blir lika blank i finishen och det fastar mer damm. Vad tror ni om helsvart? Eller mörkgrå?

 

Det retsamma är att det går på en halv dag att slå upp panel....!!! Gud varför kan inte jag hantera en spikpistol ;-).

 

Så till det fina i kråksången, det är ju birthday dags snart... För båda ;-) traaa la la la..

 

Drömma går ju! Ha en fin dag! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0