Äntligen!

Hello fredag -
hur mår ni? Jag mår ypperligt efter två fina dagar med Helena :-). Däremot mådde jag inte bra i förmiddags... uuj, trodde något (vadsomhelst) skulle bryta ut, ni vet skum känsla i hela kröppa. Men hittade några fina piller modell stark samt gick lite bananas med zon-gelen. Nu mår jag fint :-). Det kanske är pillrens förtjänst, you never know. Men iallafall. Ja. Typiskt att må tuppjuck när H är här.


Nu har jag iallafall dammsugit, var på tiden. Det var liksom så det knastra under fötterna *ryyys* En av de värsta sakerna jag vet :-). Men nu är det ordning på torpet en stund till så vi kan ta fredagsmys!! För mig innebär det att jag ska inte göra ett skvatt. Nej ikväll ska jag unna mig lite slö-tid.

Kollar efter nånting fint åt Ella, tyckte dom här små rislamporna var jättesöta :-). Även fina utomhus.

 

Garanterat kalorisnåla muffins tyvärr lämnar träleksaker fula märken lite överallt ;-).

från blaelefant.se

En ny taklampa till Ella ska jag införskaffa iallafall, den hon har nu ger på tok för dåligt sken och tål inte högre watt heller. Den här rislampan ovan är jättefin men vill inte ha ett "mjukt" halvdassigt sken utan med ljust och klart :-). Om ni förstår....

 

lampa från lekmer.se

 

Sen hamnade jag av någon oklar anledning på IKEA:s hemsida..... ooops....

 

Härlig härlig däckstol, skulle passa fint på mitt blivande soldäck :-).

 

Fin textil-serie, Emmie heter den och bjuder nog på en del härliga ting. Mattan skulle passa fint här.. Och kuddarna. Och sängkläderna :-).


En kul utebelysning, vill nog ha att förgylla sommarkvällarna med. Eller bron. Eller typ fin-att-ha-bara-dont-ask-so-much. Jonas :-).

 

Nej men nu när jag är så uppe-i-det-blå ska jag passa på att slå in ett paket till min fina svägerska som fyller thirty-something imåra :-). Wopsi, det går fort...! Massa härliga folk som fyller jämnt detta år! Ser framemot alla festligheter, tjooho! Det ska bli fuuun.

 

Jo, appropå semester 2012 - jag fick mitt förstahandsval som var v. 29-32 jamen så trevligt :-). Det innebär att jag och Jonas kan ha möjligheten att göra något vi borde gjort för längesen i sommar. Hope so :-).

 

Mot mitt pysselrum to be,

trevlig kväll! ♥

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Helena

Det är alltid lika tokmysigt & härligt att träffa dig. Synd att det ska vara så förbaskat långt, vill ju ses oftare än en gång varannan månad <3

2012-02-03 @ 21:11:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0