Första semesterdagen!!

Hej!
Tjipp, tjipp så var den hääär, första härliga semesterdagen!! Lovely :-). Dagen har förflutit på i sakta mak som sig bör, Bräcke marknad blev dagens resmål. Inget att hurra över men trevligt ändå! Langos blev det iallafall, älskar langos. Det äter man ju som tur är max en gång per år ;-) Ella fick en ballong och var faktiskt jätteduktig. Inga rivna marknadsstånd eller så.
 
Nu sitter vi och tittar på Tingeling, mysigt :-). Pappan klipper gräs, måste ju passa på mellan skurarna! Och snacka om skurar sen, herregud. Som spön i backen. Väldigt väldigt konstig sommar detta, regn och rusk dagtid men till kvällarna brukar det spricka upp. 
 
 
 
Visst är det trevligt att höstnyheterna börjar trilla in fast det inte ens varit en veckas sommarvärme än? ;-) Nåja från Jotex är det ovan. Kuddarna skulle passa perfekt i kökssoffan. Tål att tänkas på, först sommar. Men mattan alltså... magisk :-)
 
 
Ikväll blir det filmkväll, vi ska ta oss igenom en svensk serie! Jag älskar svensk film (är nog ganska ensam om det) men Jonas hatar det. Men han får nog allt ta det, han ska jobba på måndag..!!! Jag är inte för det men låt gå då. Han får nog gottgöra mig på något vis ;-)
 
 
Nu en STOR kopp kaffe!
Hare fint! ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0