Sommarens finaste matchning

 
Pelargon + Plättar i luften (vanligtvis en inomhuskrukväxt) = Snyggaste kombon!!
 
 
Plättar i luften är ganska kinkig inomhus, men utomhus frodas den och trivs väldigt bra. Oavsett väder dessutom. Pelargonen är ju buskig och fin, dock utan en enda blomma pga denna solfattiga sommar ;-) Men den som väntar på något gott...
 
 
Pelargon + kantlobelia är också väldigt fint.
 
 
Millionbells och Surfinior, de växer bra.
 
 
Som sagt - bra växtkraft där.
 
 
Hallåhej -
en bildag blev det för oss idag. Som väntat vaknade ju Ella låångt före tuppen och därmed Elise också. Sen var det igång med ömsom kramar och ömsom grin och ömsom skrik. Lovely morning ;-). Vi bestämde när Elise åkt hem att det var en perfekt dag för bilåkning (trött dotter och halvdåligt väder). Sagt och gjort vi for iväg en liten sväng! Det blev Vemdalen, Hede och ett snabbt stopp i Svenstavik för den där braiga billiga butiken ;-)! Iallafall, Ella sov hela vägen till Vemdalsskalet där vi stannade för ett snabbt stopp i en härlig inredningsbutik och lite spaning på alla fina hus. Sen for vi vidare till Vemdalen och nästa inredningsbutik ;-). Köpte ju såklart något fint på ett av ställena. 
 
 
Imorgon är det fredag och jag måste ragga tvättmaskin igen... Pjuuhhh måtte detta vara klart snart!! Men utöver det fredagsmiddag och gott i glasen ;-) Samt kanske någon liten dessert. You never know!
 
 
Jo ni får ju en liten sneak på vår "trädgård", men tyvärr har en del av mina blommor drabbats av ohyra!!! Nån fet äcklig larv som blir till en stor äcklig skalbagge. Huvva, har ätit upp både jordgubbsplant och krasse. Neee fy. Hoppas den låter mina andra blommor vara säsongen ut. Synd på jordgubbsplanten dock, det var en hel del kart men nu... bor den bakom knuten för jag törs inte kasta den ;-). 
 
 
Dags att sova på sötörat nu,
Hej mä er! ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0